Edsilia Rombley krijgt opeens geen vragen meer over Glennis Grace

Wat ontzettend prettig voor Edsilia Rombley: de showmedia hebben haar plotseling niets meer te vragen over haar beruchte vriendin Glennis Grace. Of heeft ze een onderwerpverbod afgekondigd?

Glennis Grace en Edsilia Rombley © RTL, NPO

Edsilia Rombley viert dit voorjaar haar 25-jarig jubileum in het vak en daarom staat ze dit weekend op de cover van het AD-magazine Mezza én gaf ze gisteren een interview in Khalid & Sophie. Er wordt haar plotseling niets meer gevraagd over haar beruchte vriendin Glennis Grace, en dat zou zomaar eens een opzetje kunnen zijn.

Bonje met Glennis

Na het wangedrag van Glennis in haar plaatselijke Jumbo-supermarkt hadden haar collega’s van de Ladies of Soul de grootst mogelijke moeite om daar iets over te zeggen in de media. Tijdens haar optreden in de talkshow van Eva Jinek afgelopen april was Edsilia opvallend mild voor Glennis en dat kwam haar op enorm veel kritiek te staan.

Het lijkt daarna bergafwaarts gegaan te zijn met de vriendschap tussen Edsilia en Glennis: de concerten van de Ladies of Soul werden gecanceld en Edsilia hing op de socials om de nek bij Fred van Leer, die nu bloedbonje heeft met Glennis. Afgelopen november bekende de zangeres bij HLF8 geen contact meer te hebben met de Jumbo-vandaal.

Geen vragen meer

Nu Glennis daadwerkelijk veroordeeld is voor haar ernstige wangedrag, worden er plotseling geen vragen meer gesteld aan Edsilia, bijvoorbeeld over de toekomst van hun gezamenlijke formatie Ladies of Soul en of Glennis er straks nog bij is. Is het toeval dat zowel AD’s Mezza als Khalid & Sophie daar niet nieuwsgierig naar zijn, of speelt er iets anders?

Het is zeer goed mogelijk dat Edsilia heeft bedongen dat Glennis voortaan een verboden onderwerp is tijdens interviews. Het gebeurt wel vaker dat dit soort afspraken worden gemaakt tussen BN’ers en de reguliere media. De eventuele reden ligt voor de hand: de breuk met Glennis nog even onder de pet houden tot haar 25-jarig jubileum voorbij is.

Verbaasde kijker

Een verbaasde kijker van Khalid & Sophie:

Instagram

Edsilia heeft een nieuw album:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Edsilia Rombley een vragen-over-Glennis-verbod heeft ingesteld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen