Edsilia Rombley praat niet meer met Glennis Grace: ‘Geen contact’

Edsilia Rombley heeft op dit moment geen enkel contact meer met haar vroegere goede vriendin Glennis Grace, met wie ze bovendien optrad als de Ladies of Soul. “Er is geen contact meer.”

Edsilia Rombley en Glennis Grace © SBS 6

Glennis Grace vindt het heel erg vreemd dat collega-artiesten niet meer met haar geassocieerd willen worden na haar buitensporige wangedrag in een Jumbo-supermarkt, waar ze met een hele knokploeg kwam opdagen. Er hangt haar nu een ongelooflijk forse taakstraf boven het hoofd, maar toch blijft ze maar in de slachtofferrol zitten.

Geen contact

Laatst haalde Glennis in de talkshow van Eva Jinek bijvoorbeeld hard uit naar collega’s die haar in de steek hebben gelaten. “Eén ervan was een goede vriend van mij. Ik begrijp het tot zover, maar ik snap niet alles. Laat ik het zo zeggen. (…) Nou, vrienden die afstand van mij hebben genomen snap ik niet.”

Het leek vooral geadresseerd aan Fred van Leer, maar het zou zomaar ook betrekking kunnen hebben op Edsilia. Zij gaf gisteren in de talkshow HLF8 toe dat ze geen enkel contact meer heeft met Glennis, ondanks dat ze jarenlang goed bevriend waren en op professioneel vlak intensief samenwerkten aan de concertserie Ladies of Soul.

‘Geen behoefte aan?’

Het ging in HLF8 over de misser van Jumbo, dat een wel héél ongelukkige reclame over het WK Voetbal in Qatar heeft uitgezonden. Presentatrice Hélène Hendriks: “Ik zit even na te denken, over Jumbo gesproken… Natuurlijk, Glennis, onlosmakelijk verbonden. Heb je haar nog gesproken?”

Edsilia daarop: “Nee, nee.”

Hélène: “Geen behoefte ook verder aan?”

Edsilia: “Nou, behoefte klinkt zo…”

‘Allemaal heel erg’

Hélène: “O ja, dat klinkt wel heel zwaar.”

Edsilia: “Ja, van: ‘Geen behoefte aan.’ Nee, ik heb haar niet gesproken. Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee… Nog niet.”

Hélène: “Oké, duidelijk.”

Héél duidelijk inderdaad. Het zal ook allemaal niet helpen dat Edsilia in de zomer gierend met Glennis’ vroegere bestie en tegenwoordige aartsvijand Fred van Leer op de foto ging. Sterker nog: Edsilia mag wel oppassen dat ze op een onbewaakt moment geen winkelmandje tegen haar achterhoofd krijgt.

Medeleven

Marc-Marie Huijbregts sprak in de zomer overigens nog zijn sympathie uit voor Edsilia. Hij vond het vervelend voor haar dat er zo’n associatie met Glennis aan haar kleefde.

“Wat ik zielig vind voor Edsilia, want die is hartstikke leuk verder, is dat je dan zo in die hoek zit ineens. Ineens is je beste vriendin Glennis Grace.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Edsilia Rombley nog verder wil met Glennis Grace in de Ladies of Soul?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen