Sylvie Meis uitgelachen in RTL Boulevard, neergezet als hypocriet

Sylvie Meis is vierkant uitgelachen in RTL Boulevard vanwege haar hypocrisie over het etaleren van rijkdom. De deskundigen liggen stuk voor stuk in een deuk. “Dit is goud!”, roept Eddy Zoëy.

RTL Boulevard en Sylvie Meis © RTL

Het patserige etaleren van rijkdommen begint steeds meer mensen tegen de borst te stuiten. Ook Sylvie Meis heeft er een handje van. Ze lag gisteren onder vuur vanwege een Instagram-foto waarop ze poseert met haar extreem dure tassencollectie. Veel mensen vinden dit ongepast in tijden dat grote groepen last hebben van de torenhoge inflatie.

‘Sylvie zelf!’

Luuk Ikink stipte het gisterenavond aan in zijn veel bekeken programma RTL Boulevard. “Dit zijn al haar schoenen en dure tassen enzo en volgers zeggen: ‘Joh, dit moet je allemaal niet delen, joh. Waarom doe je dat? Dit is overconsumeren en opscheppen in een tijd waarin andere mensen het financieel zwaar hebben!’”

Dan heeft Luuk een verrassing in petto voor zijn kijkers. “Nou, weet je wie dat ook vindt? Sylvie zelf!”

‘Flaunt it!’

Luuk schotelt de kijker een fragment voor uit het tenenkrommende interview dat BN’er-likker Robbert Rodenburg vorig jaar had met Sylvie.

Hierin zegt de societyster: “Ik vind het in deze tijden waarin zoveel mensen het echt niet makkelijk hebben… Om dan maar elke keer te flaunten met alles wat je hebt… En ik weet, ik ben er zéker van, mensen kijken dit nu en denken: ja, maar Sylvie, uitgerekend jij gaat dit nu zeggen! Ik snap het, maar als je echt mij volgt, dan weet je dat ik het niet doe.”

Studio ligt dubbel

Nee, Sylvie doet het éééécht niet. Die hypocrisie is zó pijnlijk dat de hele studio van RTL Boulevard haar vierkant uitlacht. “Dat zou ze nóóit doen!”, lacht Luuk.

Eddy Zoëy: “Dit is goud!”

Clarice Stenger: “Hahaha.”

Eric de Munck: “Hahaha.”

Arno Kantelberg: “Hahaha.”

Instagram

De veelbesproken post van Sylvie kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Sylvie Meis in deze een hypocriete vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen