Fred van Leer breekt definitief met Glennis Grace: ‘Over en uit’

De vriendschap tussen Fred van Leer en Glennis Grace lijkt definitief verbroken. Ondertussen heeft hij wel dikke pret met een van de andere ‘Ladies of Soul’, namelijk Edsilia Rombley.

Glennis Grace, Fred van Leer en Edsilia Rombley © Instagram

Glennis Grace ligt absoluut niet goed meer bij de mensen in het land. Met haar wangedrag in de Jumbo heeft ze zóveel imagoschade opgelopen, dat de Ladies of Soul zich zelfs genoodzaakt zagen om hun concerten te cancelen. Maar ook goede vriend Fred van Leer kon er niet onderuit; hij zette Glennis uit de line-up van Fred & Friends.

Over en uit

De tweedelige concertserie Fred & Friends vond afgelopen weekend plaats in Ahoy Rotterdam. Eigenlijk zou ook Glennis daar optreden, maar Fred zag zich genoodzaakt om zijn omstreden vriendin uit de line-up te halen. Glennis reageerde als een diva; ze was ‘helemaal naar de klote‘.

De twee wilden niet reageren in de media, maar Glennis heeft Fred toen direct ontvolgd op Instagram. Fred bleef haar nog wel volgen, maar ook daar is nu een eind aan gekomen, ontdekt Juice Channel. “Het is nu wel overduidelijk dat de vriendschap vanuit allebei de kanten over is”, aldus het juicekanaal.

Wél pret met Edsilia

Edsilia Rombley, die samen met Glennis in de Ladies of Soul zit, lijkt het Fred allemaal niet zo kwalijk te nemen. Zij stond afgelopen weekend wél gewoon op het podium bij Fred & Friends. En momenteel zitten ze in de opnames van de RTL 4-show I Can See Your Voice.

De twee hebben achter de schermen dikke pret, is te zien in de Instagram-stories van Fred. Hij deelt een aantal filmpjes waarop Edsilia zingend te zien is, terwijl hij playbackt. “Ja, schat, net zo goed als afgelopen weekend!”

Glennis zal er ongetwijfeld not amused over zijn.

Juice

De story van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fred van Leer schopte Glennis Grace uit zijn concertserie. Logisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen