Ladies of Soul hakken knoop door: ‘Glennis Grace eruit gemieterd’

Zó pijnlijk: de Ladies of Soul lijken de knoop door te hebben gehakt en verder te gaan zonder rotte appel Glennis Grace. “En dat terwijl ze zelf heel graag weer met hen wil optreden.”

Glennis Grace en Edsilia Rombley © RTL, NPO

Het agressieve gedrag van Glennis Grace in de Jumbo heeft niet alleen haar eigen imago bezoedeld, maar straalde ook negatief af op de damesformatie Ladies of Soul. Na een lange periode van zwijgen lijken de ladies weer terug te keren, maar dan zonder Glennis, die natuurlijk niet bepaald ladylike is. Dat melden bronnen aan Shownieuws.

Geheimzinnig

Hoe zit dit precies? Showdeskundige Bart Ettekoven legt het uit. “Het is wel grappig, want ik kreeg van de week een mail binnen over een presentatie binnenkort van een nieuwe samenstelling van de Ladies of Soul. Er komt dus een perspresentatie en daar wordt een nieuwe versie van de Ladies of Soul gepresenteerd. Ze gaan dus weer door.”

Bestaat de nieuwe formatie uit Edsilia Rombley, Berget Lewis, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis? Het lijkt er wel op. “Ze willen volgend jaar weer naar de Ziggo Dome met dit viertal, maar of Glennis daarbij zit, is maar zeer de vraag. Ze doen een beetje geheimzinnig over de samenstelling.”

Zonder Glennis

Bart denkt dat Glennis eruit gemieterd wordt. “We hebben uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Glennis waarschijnlijk niet een van de dames is die daar zal staan en dat is opmerkelijk, omdat zij zelf natuurlijk voor onze camera nog niet zo heel lang geleden heeft aangegeven: ‘Ik wil wel weer heel graag en zou het heel leuk vinden.’”

Natacha Harlequin vraagt zich af of dit wel in goed overleg is gegaan. “Ik vraag me ondertussen af wat er nou met hen speelt. Is er overleg of eigenlijk niet? Of is dat er nu geweest en komen ze er niet uit?”

Edsilia gespot

Eén ding is zeker: vier weken geleden zijn de Ladies of Soul gespot zónder Glennis. “Ik kwam Edsilia Rombley toevallig tegen in een restaurantje”, verklapte Winston Gerschtanowitz op NPO Radio 2. “Daar zat ze samen met Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Die zaten waarschijnlijk weer grote plannen te maken.”

Het was overigens wel een beetje een rare ontmoeting, aldus Winston. “Ik ken Edsiel denk ik al meer dan dertig jaar, dus ik kom dat restaurant binnenlopen en voor de rest niemand binnen in dat restaurant.”

‘Twee meter!’

En toen? “Ik zeg: ‘Hé, Edsiel! Hoe is het?’ Ze kijkt me aan, ik sta op twee meter afstand van d’r en ze zegt: ‘Hè? Wat? Wie?’ Ik zie haar zo met d’r hand op de tafel zoeken naar haar bril. ‘O, jij bent het!’ Op twee meter afstand en totaal geen idee wie voor d’r stond!”

Ah, dat is een goede truc om met Glennis uit te halen als die ooit nog eens voor d’r neus staat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ladies of Soul lijken door te gaan zonder Glennis Grace. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen