Sander Lantinga staat absoluut niet open voor presentatie HLF8

Sander Lantinga staat absoluut niet open voor de presentatie van HLF8. Hij begrijpt niet waarom Johan Derksen heeft geroepen dat hij aan de slag gaat als presentator van de talkshow.

Sander Lantinga © SBS 6

Johan Derksen heeft in zijn programma Vandaag Inside met grote stelligheid geroepen dat Sander Lantinga en Manuel Venderbos de nieuwe presentatoren van HLF8 worden, maar de heren weten zelf van niets. Sterker nog: een van de twee, Sander, heeft er niets een zin in om dat te gaan presenteren.

‘Klopt het?’

De huidige HLF8-presentatrice Hélène Hendriks had Sander gisteren aan haar talkshowtafel zitten. “Klopt het nou? Word jij de nieuwe presentator?”

Sander daarop lachend: “Ja, vanaf kwart voor acht vandaag. Nee, nee. Waar dat nou echt vandaan komt… Ik heb geen idee werkelijk waar. Ik zat te eten in een restaurant en het eerste appje was: ‘Half acht’, maar het was kwart voor negen. Ik dacht: wat is dit voor iets geks? Toen kwamen er meer, over dat Johan Derksen dat geroepen heeft.”

‘Ik wil niet!’

Het is Sander volstrekt onduidelijk waar Johan deze informatie op baseert. “Ik weet echt niet waar het vandaan komt.”

Hélène: “Maar zou je het willen?”

Sander: “Ik ben ontzettend gelukkig nu bij de radio, dus dat combineren gaat niet. Ik ben net begonnen bij Veronica, heerlijke muziek, dus dat heeft nu echt ver weg mijn voorkeur.”

Manuel wil wel

Manuel Venderbos wil wél, maar dat is ook niet zo gek. Zijn tv-carrière hapt al jaren naar adem en op dit moment is hij weer even geparkeerd bij Shownieuws. Hij behoort tot de categorie presentatoren die overál ja op zegt.

Stiekem hoopt Manuel dan ook dat zijn naam ergens op een prikbord staat. “Misschien heeft Johan meer informatie dan ik. Misschien heb ik een interne Talpa-memo gemist”, zegt hij.

John de Bever

Dat programma ligt hem wel, denkt Manuel. “Het is eigenlijk een soort Shownieuws, maar iets minder John de Bever en iets meer actualiteit en politiek.”

Manuel is ook de presentator van de AD Mediapodcast. Zijn collega’s daar beschuldigden hem er in de afgelopen aflevering van dat hij wel héél positief over Talpa praat sinds hij voor Shownieuws werkt.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u het nog gebeuren dat Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, HLF8 mag gaan presenteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen