Premierskandidaat Mona Keijzer was bijna HLF8-host: ‘Ik zat erbij!’

Mona Keijzer zat gisteren in Op1 om zich te presenteren als premierskandidaat, maar het had niet veel gescheeld of ze was Talpa-ster geworden. “Ik zat bij de screentest”, aldus Heleen van Royen.

Mona Keijzer, Heleen van Royen en Caroline van der Plas © SBS 6

Caroline van der Plas denkt dat Mona Keijzer geschikt is om de minister-president van ons land te worden, maar het had niet veel gescheeld of de beoogde premier had momenteel Lingo staan presenteren. Ze was begin dit jaar namelijk in de race voor de inmiddels ter ziele gegane talkshow HLF8, wat haar een Talpa-contract zou hebben opgeleverd.

Pilot met Mona

De screentest van Mona verliep helaas niet zo goed en daarom heeft John de Mol haar gewoon in Volendam laten zitten, maar daar zal ze achteraf niet rouwig om zijn. Nu wil ze namelijk Mark Rutte gaan opvolgen.

Schrijfster Heleen van Royen zat gisteren niet bij Mona aan tafel in Op1, maar bij Humberto Tan. Daar verklapte ze dat ze destijds bij die HLF8-screentest van Mona heeft gezeten. De proefopname die tot nu toe onbevestigd was. “Ik heb bij de pilot gezeten die zij heeft gedaan, want zij wilde ook HLF8 presenteren.”

Premier of HLF8

Gastheer Humberto Tan grappend: “De keuze was: premier of HLF8?”

Heleen: “Ja, nou ja… Caroline is later ook bij ons geweest bij HLF8, bij de laatste.”

Humberto: “Heeft Mona het er toen over gehad of nul? Geen enkele hint, niks?”

Heleen: “Nee. Of ik let er niet op, maar ik weet van niks nee.”

Perfecte keuze

Tina Nijkamp, die naast Heleen aan tafel zit, is fan van de BBB. “Ja, de achterban ken ik heel goed. Zelfs waar zij hun verkiezingsfeestje hebben gehouden, daar was ik vroeger altijd aan het dansen. Dat was mijn disco. Een van de mannen die nu in het partijbestuur zit, daar ging ik vroeger altijd mee op de dansvoer staan. Ik draag de partij een warm hart toe.”

Wat vindt de kijkcijferspecialist van de keuze voor Mona? “Ik vind het een heel goede keuze. Ik zag het al wel een beetje aankomen, maar ik denk dat het de perfecte keuze is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen