Wolter Kroes verlaat laatste HLF8, met spoed naar het ziekenhuis

Wolter Kroes is gisterenavond met spoed vertrokken bij de repetities van de allerlaatste HLF8. De zanger moest acuut naar het ziekenhuis vanwege zijn zoontje. “Hij is erg geschrokken.”

Wolter Kroes en Johnny de Mol © HLF8

Eigenlijk zou Wolter Kroes gisterenavond de allerlaatste aflevering van de talkshow HLF8 meemaken. Hij was op tijd aanwezig bij de repetities en maakte daar nog een fotootje met Caroline van der Plas, die hij in zijn Instagram-stories plaatste. Maar vlak daarna liep het ontzettend mis; hij kreeg een telefoontje waardoor hij acuut moest vertrekken.

Wolter vertrekt

Gastheer Johnny de Mol vertelt in de uitzending dat Wolter per direct naar het ziekenhuis moest. “Ik zal het even kort uitleggen: Wolter was hier, maar die moest met spoed naar het ziekenhuis voor zijn zoon. Hij zou straks afsluiten met een liedje. We wensen hem heel veel sterkte. Volgens mij komt het goed, maar hij was wel even geschrokken.”

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de situatie. “Hij was nog wel bij de repetities, maar hij werd weggebeld. Zijn zoon zou naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De exacte reden weten we niet”, aldus showkenner Bart Ettekoven later op de avond in Shownieuws.

Geen contact

Er is volgens Bart geen contact mogelijk met Wolter. “We hebben geprobeerd in contact te komen met Wolter vanavond, maar dat is niet gelukt. Daar kunnen we hopelijk morgen wat meer over vertellen. We hopen natuurlijk dat alles goed is met zijn zoontje.”

Wolter heeft ook na afgelopen nacht geen update geplaatst op zijn Instagram-pagina, wat erop duidt dat het mogelijk een lange nacht is geworden in het ziekenhuis.

Ook geen Hélène

Hélène Hendriks was overigens ook niet aanwezig bij de allerlaatste HLF8. “Zij kan er wegens privéomstandigheden niet bij zijn”, aldus Johnny. “Via deze weg wensen we haar heel veel sterkte.”

Ook Hélène heeft daar nog niets over geplaatst op haar socials.

Update 13.05 uur

De reden van Wolters abrupte vertrek bij HLF8 is bekend. Zijn zoon Thomas had een ongeluk met zijn fiets. Hij is tegen een scooter gebotst, daarbij erg hard gevallen en toen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “Hij heeft een zware hersenschudding en wordt uit voorzorg voorlopig in het ziekenhuis gehouden”, zegt zijn manager.

Thomas zal nog lang moeten herstellen, maar er is geen acuut gevaar meer. Wolter tegen RTL Boulevard: “Hij reageert nu gelukkig goed op alles. We staan er heel erg positief in. Het was voor ons wel een hele spannende nacht. Ik ben nog nooit bang geweest maar vannacht zat ik echt in de rats.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat u de talkshow HLF8 missen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen