SBS 6 zet Sander Lantinga en Manuel Venderbos op HLF8: ‘Flop!’

SBS 6 zet Sander Lantinga en Manuel Venderbos op de presentatie van HLF8. Zij vervangen Hélène Hendriks en Leonie ter Braak, die de vertrokken presentator Johnny de Mol hebben opgevolgd.

Manuel Venderbos en Sander Lantinga © SBS 6

SBS 6 blijft maar trekken aan het dode HLF8-paard. Nu bekend is dat Johnny de Mol definitief niet meer terugkeert als presentator van het programma – de nasleep van de Shima-rel heeft hem een flinke opdoffer gegeven – staat zijn tv-kindje HLF8 op losse schroeven. De huidige presentatoren zijn namelijk niet houdbaar.

‘Onbegrijpelijk!’

Hélène Hendriks wil helemaal geen niet-sportprogramma’s presenteren en Leonie ter Braak vertrekt binnenkort naar RTL. Hun opvolgers werden gisterenavond bekendgemaakt door Johan Derksen in Vandaag Inside.

Er komen volgens Johan verschillende presentatoren aan de HLF8-tafel te zitten. “Ze zijn algemeen bekend, maar de ene ken ik: Sander Lantinga. Die ken ik. Dat is zo’n diskjockey die zo’n quizje niet kon presenteren, dus zeker een talkshow niet, dus ik begrijp er geen reet van.”

‘Ken ik niet eens’

Wilfred Genee: “Hij is er na een paar keer van afgehaald van die quiz. Hoe heet die ook alweer?”

Johan: “Die andere jongen ken ik niet eens, Manuel Venderbos. Die ken ik niet.”

René van der Gijp: “Ze gaan het samen doen of allebei een dag?”

Johan: “Maakt niet uit. Het wordt allebei niks en solo ook niet.”

Hélène weet niks

Wat weet Hélène ervan? Niks. “Ik heb nog geen gesprek gehad, dus ik weet het niet. Ik heb volgende week een gesprek, maar het is eerst nog maar de vraag of het nog doorgaat. Het gaat wel beter, maar ik weet niet of dat in de kijkcijfers… Wat zijn de kijkcijfers?”

Wilfred: “Het wisselt een beetje, ja. Het heeft ook een beetje met de vooravond te maken en of er op dat moment wedstrijden gespeeld worden. En iedereen wordt op dit moment weggevaagd door Louis van Gaal natuurlijk met die documentaire van hem.”

Rutger ook?

Wilfred: “Er zijn toch meer namen die genoemd worden? Er zijn er toch vier?”

Johan: “Ja, die gozer toch van Hart van Nederland ofzo?”

Wilfred: “Rutger Castricum, wordt die ook genoemd, ja?”

Johan: “Ik verbeeld me niks, hè, maar als je Marcel en die Groenteman kunt krijgen, dan ga je toch niet met dit soort lichtgewichten in zee? Kom op, zeg! Wat een onzin! Maar dat durven ze niet die twee, want dat is te alternatief. Wie durft dat niet? De Talpa-leiding.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen