Tino Martin woest: ‘Stories Yvonne Coldeweijer pertinent onjuist’

Tino Martin is flink over de zeik door een aantal stories van Yvonne Coldeweijer. Er zijn weer eens beelden opgedoken van een zwalkend optreden en daar is de juicekoningin kritisch over.

Tino Martin en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Yvonne Coldeweijer heeft vandaag in haar stories op Instagram beelden gepubliceerd van een nogal beroerd optreden van Tino Martin, namelijk op een bedrijfsfeest van Shoeby. Hij zou op een gegeven moment zelfs van het podium begeleid zijn. “Spion is ervan overtuigd dat er in zijn flesje geen water zat, maar pure wod. 😂”

Tino boos

Tino laat nu weten dat hij boos is op Yvonne. “Lieve fans, er gaan berichten rond waarin beweerd wordt dat ik in kennelijke toestand op het podium heb gestaan. Ik wil alleen wel écht de grens trekken wanner er bewust verhalen gecreëerd worden die absoluut niet gebeurd zijn”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Ik heb voor een volle zaal met enthousiast publiek, in bijzijn van mijn voltallig management en begeleiding, en een tevreden opdrachtgever een professioneel optreden verzorgd. Het raakt me dat er zo ‘slordig met de waarheid’ wordt omgegaan.”

Pertinent onjuist

Yvonne verspreidt onzin, zegt Tino. “De organisator van het evenement heeft inmiddels ook aan mijn management nogmaals bevestigd dat de beweringen van Yvonne ‘pertinent onjuist’ zijn. Het bedrijf onderschrijft dat ik in nuchtere toestand netjes ben ontvangen, dat mijn optreden naar tevredenheid van het aanwezige publiek was en dat het optreden op geen enkele manier door niets of niemand is afgebroken.”

Hij vervolgt: “Dus ook niet door ‘een eigenaresse’ of een vervangende act, zoals beweerd wordt. Weet dat het op dit moment juist ontzettend goed met me gaat.”

Lekker in vel

Er is volgens Tino niets aan de hand. “Ik zit lekker in mijn vel, ik kijk terug op een prachtig weekend met veel optredens door het hele land en ben halverwege mijn succesvolle theatertour ‘Onderweg naar jou’.”

Hij vervolgt: “Het raakt me juist daarom extra dat een filmpje gemaakt tijdens een succesvol 40-jarig jubileumfeest van een prachtig bedrijf ten onrechte tot zoveel negativiteit kan leiden. X Tino.”

Yvonne reageert

Wat heeft Yvonne hierop te zeggen? Zij reageert: “Oh jongens, we hebben het verkeerd gezien denk ik 🤣. Tino was hartstikke nuchter en hij zong gewoon wél hele volzinnen.”

Ze lijkt over meer informatie te beschikken: “Tino heeft een probleem en heeft laatst om dezelfde reden ergens nog
en nachtje doorgebracht. 🤐 En dan bedoel ik niet bij een vrouw.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tino Martin ontkent wederom dat hij onder invloed optreedt. Wie gelooft u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen