Linda de Mol-telg voor het eerst op tv met ‘valse’ Angela de Jong

Noa Vahle, de 22-jarige dochter van Linda de Mol die momenteel ‘carrière maakt’ bij de zender van oom John, is gisteren voor het eerst op televisie verschenen met familievijand Angela de Jong.

Angela de Jong en Noa Vahle © SBS 6

Angela de Jong was gisterenavond te gast in De Oranjewinter, de WK-versie van Vandaag Inside. Ze zat aan tafel toen er live geschakeld werd met de vaste verslaggever in Qatar: Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. De opiniediva van het AD benoemde dat Noa’s baantje het resultaat is van nepotisme, maar er ontstond geen ruzie.

Valse Angela

Het is geen geheim dat de familie De Mol er geen moeite mee zou hebben om Angela op te sluiten in een van hun kerkers. Zo repte Linda eerder dit jaar nog van een ‘bizarre hetze’ tegen haar en haar familie door ‘die sneue, intens valse Angela de Jong’. Diezelfde Angela is over dochter Noa echter een stuk positiever.

Het is volgens Angela weliswaar evident dat Noa haar baantje te danken heeft aan nepotisme, maar ze vindt haar wel een tv-talent. En dat compliment is vorige week met dank in ontvangst genomen door de Mol-telg.

‘Ze heet Vahle!’

Angela wordt in de uitzending van gisteren naar die complimenteuze column gevraagd. Ze zegt: “Nou ja, laten we eerlijk zijn: welke andere 22-jarige zou zoveel dit jaar hebben kunnen doen als zij doet? Met een andere achternaam. Maar dat neemt niet weg dat ik haar echt…”

Mol-vleier Johan Derksen onderbreekt: “Maar ze heet Vahle.”

Angela: “Ja, dat weet ik. Maar die vader is ook bekend hier in deze contreien, toch?”

Johan: “Jazeker.”

Angela: “Ja, daarom. Maar ik vind haar het heel leuk doen en ik vind het knap, want je moet toch iedere keer maar weer voorbereid zijn op een of andere schunnige opmerking hier van tafel en dat doet ze goed.”

Goed opgeleid

Johan: “We hebben dat meisje goed opgeleid hier.”

Angela: “Dat blijkt. En 22… Ik moest het drie keer opzoeken, van: is ze echt 22?”

Johan: “Maar vanaf het eerste moment, de eerste keer dat ze het deed, deed ze het meteen goed. Heel goed.”

Angela: “Het zit in de genen.”

‘Overdreven!’

Johan: “Dat hebben wij ook niet gehad. Je moet altijd hier een beetje ervaring opdoen, maar zij ging voor een camera staan en poep, het floepte er zo uit.”

Wilfred: “Nou, het zit in de genen, het kan dan niet anders. Daar staat ze weer voor de camera.”

Het stuit Telegraaf-ster Wilson Boldewijn inmiddels een beetje tegen de borst hoe Noa in elke aflevering van Vandaag Inside bewierookt wordt. Hij zegt over haar prestaties: “Ja, ik vind het aardig, maar wordt er ook niet heel overdreven over gedaan omdat ze jong en vrouw is en de dochter van Linda de Mol?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen stelt dat Noa Vahle geen carrière maakt op haar achternaam, omdat ze de naam van haar vader gebruikt. Valide argument?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen