Dochter Linda de Mol blij met column ‘intens valse’ Angela de Jong

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is blij met de column die Angela de Jong over haar geschreven heeft. “Het is het eerste compliment in tijdens dat ze uitdeelt aan onze familie.”

Noa Vahle en Angela de Jong © SBS 6, RTL

Haar gebrek aan incasseringsvermogen heeft ertoe geleid dat Linda de Mol dit jaar behoorlijk om zich heen is gaan slaan. Haar favoriete slachtoffer is Angela de Jong, wier fictieve versie onlangs zelfs een studiolamp op haar hoofd kreeg in de dramaserie van Linda. De gevallen tv-koningin vindt de columniste ‘sneu’ en ‘intens vals’.

Compliment Angela

Die sneue, intens valse Angela heeft nu wel een zeer positieve column geschreven over Linda’s dochter Noa Vahle. Zij heeft dankzij haar moeder een leuke baan gekregen op de tv-zender van haar oom John en momenteel is ze elke avond te zien in het programma De Oranjewinter.

Buiten het nepotisme om, doet ze dat volgens Angela wel heel goed. “Ik kan sneren wat ik wil, maar Noa heeft écht talent”, schrijft ze in het AD, wijzend op haar live-bijdragen aan VI. “Dat doet ze verrassend naturel en soepel. Ze kan hun geplaag moeiteloos aan. (…) Die Noa, die komt er wel. Het zit niet in haar naam, maar in haar genen.”

Noa reageert

Wilfred Genee gisteren tegen Noa: “Het gaat tot nu toe lekker en zelfs jouw vriendin, Angela de Jong… Nepotisme haalt ze er gelijk bij, maar aan de andere kant kun je ook stellen: dat maakt het ook wel lastig, want de verwachtingen zijn nog hoger. Maar hoe vond je dat, het compliment van niemand minder dan Angela de Jong?”

Noa: “Ja, nou ja, het was natuurlijk wel het eerste compliment dat zij in tijden heeft uitgedeeld aan een van onze familieleden, dus wat dat betreft is het compliment groot. Dus ja, die kan ik in mijn zak steken. Ja, zeker.?

Trots

Hoewel Noa de tijdsgeest veel beter lijkt te begrijpen dan haar verbitterde moeder, moet ze met de overload aan complimenten die ze krijgt wel oppassen dat ze niet te veel in zichzelf gaat geloven.

Hélène Hendriks begon gisteren ook alweer: “Daar mag je best wel trots op zijn hoor, Noa.”

Wilfred: “Als Angela dat zegt, bedoel je?”

Hélène: “Nou, nee, überhaupt dat het wordt gezegd en ik ben het er ook helemaal mee eens trouwens.”

Wilfred: “Dat zeggen wij ook elke dag.”

Flux de bouche

Privé-baas Evert Santegoeds is ook enthousiast. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Noa staat daar met een flair en een flux de bouche. Heerlijk. Ze is ontspannen, ze is leuk en het is stoer dat ze daar staat in het land waar je geen vragen mag stellen. Lovende recensies overal, dus zo eindigt het jaar toch nog een beetje leuk voor de familie De Mol.”

Noa flirt al met het overnemen van de presentatie van HLF8. Evert: “O, daar moet je mee uitkijken. Goede wijn moet je niet te vroeg ontkurken. Ik denk dat je dat gewoon even lekker moet laten rijpen.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen