Evert Santegoeds zegt ja tegen Ranking the Stars: ‘Hij is duur’

Evert Santegoeds is een van de kandidaten die meedoen aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, dat na een lange pauze weer terugkeert in de handen van Paul de Leeuw. “Hij is wel heel duur.”

Paul de Leeuw en Evert Santegoeds © SBS 6

Na het enorme debacle met Eddy Zoëy als presentator, verdwijnt Ranking the Stars van RTL 5. Het programma keert terug in de handen van Paul de Leeuw, die inmiddels weer voor BNNVARA werkt. “We willen graag een Ranking maken van deze tijd, dus wat nog wel gezegd kan worden en wat niet”, vertelt hij aan Shownieuws.

Woke en Yvonne

Aan welke onderwerpen denkt Paul? “Over de cancelcultuur, over woke… Dat begint echt wel vormen aan te nemen. Of: wie is als eerst een spionnetje bij Yvonne Coldeweijer of wie neemt écht een Oekraïens gezin in huis? Dat zijn vragen die wel appelleren aan deze tijd, dus dat vind ik wel spannend.”

Hij vervolgt: “We hebben ook nog het idee dat iemand na de eerste ronde verplicht de Johan Derksen-snor op moet omdat hij dan de meest foute opmerking heeft gemaakt. We zijn er nog mee bezig, maar het is wel heel leuk om erover na te denken.”

Raven en Evert

Paul werkt op dit moment aan het kandidatenveld. “We moeten wel wat nieuwe mensen zoeken.”

Zit Raven van Dorst erbij? “Die komt.”

En Evert Santegoeds dus? Lachend: “Evert Santegoeds zou ik graag willen hebben. Die heeft ook ja gezegd. Hij is duur, maar we hebben hem wel binnen!”

Beledigen

Evert na afloop van het item lachend in de studio: “Ja, het heet wel Ranking the Stárs natuurlijk. Je voor niks laten beledigen kan altijd nog. Ik ben erover aan het nadenken, ja. Ja, is het leuk?”

Als Tooske Ragas hem vraagt of hij mee gaat doen, antwoordt Evert: “Hij klinkt wel enthousiast, dus ja.”

Wie er nog meer meedoen? “Ik hoor net Raven, maar verder weet ik ook niks.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ranking the Stars keert weer terug bij de NPO. Is dit zonde van belastinggeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen