Explosief: Yvonne Coldeweijer wil meedoen aan Ranking the Stars

Paul de Leeuw zou zomaar eens het meest spraakmakende seizoen van Ranking the Stars in jaren kunnen maken, want Yvonne Coldeweijer biedt zich aan als kandidaat: een gouden kans.

Paul de Leeuw en Yvonne Coldeweijer © BNNVARA, RTL

Ze is momenteel de meest gevreesde vrouw in BN’er-land: Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin laat menig poldercelebrity sidderen, dus er is eigenlijk niemand beter geschikt voor een deelname aan Ranking the Stars dan zij. En goed nieuws voor presentator Paul de Leeuw: Yvonne is beschikbaar én ziet het wel zitten.

‘Je mag bellen!’

Yvonne schrijft in haar stories op Instagram dat Paul haar mag bellen. “Je mag mij ook wel bellen, hoor. Lijkt me wel leuk, BN’ers roasten in het echt. En ik ben veul goedkoper dan Evert 😂”, zegt ze, wijzend op de deelname van Evert Santegoeds, die haar steevast ‘Coldeweijertje’ noemt.

Alleen een confrontatie tussen Evert en Yvonne zou al behoorlijk juicy zijn. Hij haalde afgelopen zomer naar haar uit door te benadrukken dat hij haar niet als een concurrent van zijn roddelblad ziet: “Een compleet blad is toch niet te vergelijken met acht regels op een roze achtergrondje?”

Spionnetje

Paul vertelde gisteren nog in Shownieuws dat hij Ranking the Stars wat meer van deze tijd wil maken. “Over de cancelcultuur, over woke… Dat begint echt wel vormen aan te nemen. Of: wie is als eerst een spionnetje bij Yvonne Coldeweijer?”, zei hij in de showrubriek.

Yvonne reageert nu: “Hahaha, klinkt als een leuke nieuwe invalshoek.”

Break

Overigens maakte Yvonne vanochtend bekend dat ze voorlopig stopt met haar betaalde spionnenlegerchat. Ze had daar al een maand niets van zich laten horen, maar er zijn nog wel ruim 1.600 betalende leden die haar volgen.

Yvonne: “Lieve spionnen, hierbij wil ik jullie mededelen dat ik een tijdelijke break zal nemen van de Spionnenleger-app. De break is voor onbepaalde tijd.”

Het openbare juicekanaal van Yvonne blijft wél gewoon actief.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen