Bridget Maasland weigert Paul de Leeuw: ‘Dit is heel onsympathiek’

Paul de Leeuw krijgt een klap in het gezicht van Bridget Maasland. De presentatrice van RTL Boulevard weigert mee te doen aan de revival van Ranking the Stars. “Het is onsympathieke tv.”

Paul de Leeuw en Bridget Maasland © RTL

Na een compleet mislukt seizoen met Eddy Zoëy aan het roer, keert Ranking the Stars terug in de vertrouwde handen van Paul de Leeuw. Dat betekent ook dat de BN’er-show terugverhuist naar de publieke omroep, aangezien Paul tegenwoordig weer voor BNNVARA werkzaam is en niet meer voor RTL.

Onsympathieke tv

De redactie van Paul heeft al flink wat uitnodigingen de deur uitgedaan. Ook Bridget Maasland is benaderd of ze mee wil doen aan het programma. Ze zou een mooie vangst zijn, omdat er veel grappen over haar te maken zijn.

Bridget heeft echter bedankt voor de eer, vertelt ze in haar eigen RTL Boulevard. “Ik weet uit betrouwbare bronnen dat Arno en ik al gevraagd zijn voor dit programma, maar ik heb nee gezegd, omdat ik het een vrij onsympathiek programma vind in deze tijd.”

‘Kan dit nog wel?’

Afzeiktelevisie werkt anno 2022 nog steeds niet, meent Bridget. “Ik vind het niet lekker om vliegen af te vangen. Ik wil lekker samen zingen met karaoke en lekker vals zingen, alles erop en eraan.”

Het is maar de vraag of Paul wel genoeg BN’ers kan vinden om mee te werken, aldus Bridget. “Misschien, als ze niet genoeg mensen kunnen krijgen, dan zou het misschien niet doorgaan, maar volgens mij staat alles in de startblokken.”

Arno wel

Een flinke domper voor Paul, aangezien Bridget als host van een van ’s lands meest bekeken dagelijkse tv-programma’s als een absolute A-ster geldt.

Het lijkt erop dat Paul zich tevreden moet gaan stellen met B- en C-garnituur. Arno Kantelberg, de ijdeltuit van Boulevard, heeft in elk geval al ja gezegd. Bridget: “Nou, dan kunnen ze dus gewoon nu door.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Bridget Maasland gelijk? Mogen programma's anno 2022 niet meer schuren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen