Linda de Mol wekt irritatie op bij Boulevard: ’Ze schiet met scherp’

Linda de Mol zorgt met haar vijandige houding jegens de pers voor toenemende irritatie bij de makers van de showrubriek RTL Boulevard. “Ze schiet nog steeds met scherp op journalisten.”

Linda de Mol © RTL Boulevard

Wel de lusten maar niet de lasten: Linda de Mol wil dolgraag dat de media aandacht besteden aan haar nieuwe dramaserie Five Live, maar wenst verder geen lastige vragen te beantwoorden. En dat wekt bij de televisiekenner van RTL Boulevard, Rob Goossens, toch enige irritatie op.

Bandje van Linda

Linda heeft de redactie van Boulevard een bandje gestuurd waarop ze wat uitspraken doet over Five Live en die heeft de showrubriek nog volgzaam uitgezonden ook. “We hebben daar een interview over, maar we hebben niet zelf de vragen gesteld. Rob, hoe zit dat?”, aldus presentator Frank Dane.

Daarop zegt Rob: “Ja, het is heel goed dat je dat zegt, want anders zegt de kijker zometeen: ‘Jemig, wat hebben die jongens van Boulevard toch milde vragen gesteld.’ We hebben een bandje opgestuurd gekregen waarin ze wel wat vertelt over de serie.”

‘Ze schiet met scherp’

Linda walgt van de media. Ze vindt kennelijk dat niet haar liefje Jeroen Rietbergen, maar de media haar leven overhoop hebben gehaald. “Linda is dan wel terug, maar als er iets in de buurt komt van haar landgoed in Crailo dat lijkt op een journalist, dan schiet ze nog steeds met scherp. Dit bandje is dan een oplossing om toch haar verhaal te doen.”

Het is teleurstellend van Linda, vindt Rob. “Ik vind het dus wel jammer, want als Linda nou gewoon overal had gezeten met haar verhaal over deze serie, dan had je toch net wat meer hype gehad.”

Achteringang

Bij de uitreiking van de Gouden Kalveren op vrijdagavond heeft Linda ook nog haar opwachting gemaakt. Ze reikte een prijs uit op het podium. Shownieuws-ster Bart Ettekoven daarover: “Ja, en dat had lang niet iedereen verwacht, want ze kwam niet over de rode loper binnen. Ze is echt via de achteringang naar binnengekomen.”

“Het was eigenlijk weer haar eerste grote publieke live-optreden sinds zij natuurlijk in januari een stapje terug deed. We hebben haar natuurlijk al wel weer op televisie gezien bij Miljoenenjacht.”

Vuilnisschacht

Rob Goossens vindt het een beetje laf van Linda. “Ik hoor jullie zeggen dat Linda de Mol terug is, maar ze liet zich nog net niet via de vuilnisschacht naar binnen loodsen om de rode loper maar te omzeilen. Dan denk ik wel van: dat is toch een beetje gek. Je hebt dat commentaar nu geschreven van zeven pagina’s, je hebt gezegd dat je er weer bent en dan ontloop je de pers. Dat vind ik wel opvallend.”

Al met al begint vanavond dus die nieuwe serie van Linda: Five Live. “Het heeft met Miljoenenjacht een droom-lead-in, dus het kan niet anders dan dat het heel goed gaat scoren”, aldus kijkcijferexpert Tina Nijkamp in de talkshow van Humberto Tan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wil publiciteit voor haar dramaserie, maar weigert media te woord te staan. Flauw of begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen