Schoondochter Linda de Mol blij dat Thijs Römer in gevangenis zit

Chelsey Weimar, de schoondochter van Linda de Mol, is er hartstikke blij mee dat Thijs Römer momenteel achter slot en grendel zit. Ze juicht het van harte toe. “Top”, reageert ze op het nieuws.

Thijs Römer en Chelsey Weimar © RTL, Instagram

Thijs Römer heeft besloten om het hoger beroep in zijn misbruikzaak in te trekken en daarom zit hij momenteel een één maand durende gevangenisstraf uit. Hij komt voordat de lente goed en wel begint alweer uit de bak, maar de acteur heeft één groot probleem: het grote publiek zal na zijn misdaad nooit toelaten dat hij terug zal keren als acteur.

‘Top!’

Het is volgens Chelsey Weimar, de schoondochter van Linda de Mol, een goede zaak dat Thijs een straf uitzit voor misbruik. “Top”, reageert ze kort maar krachtig onder een Instagram-post van RTL Boulevard over dit nieuws.

Dat uitgerekend Chelsey zich zo uitspreekt is opvallend, omdat de geliefde van Linda de Mol vervolgd wordt voor verkrachting. Met een beetje pech – voor hem dan – zit hij straks net als Thijs in het gevang. Zal Chelsey dan ook nog zo blij zijn met het rechtssysteem? Of is ze dat alleen als niet-gelieerde BN’ers het gevang in gaan?

Tweede kans

Theatermaker Hans Cornelissen laat zich onder dezelfde post overigens opvallend vergevingsgezind uit over Thijs. Volgens hem moeten we de vieze acteur na zijn één maand durende celstraf gewoon weer op het zadel hijsen.

Hij schrijft: “Als hij zijn straf (ook de therapie) heeft uitgezeten, gaan we proberen hem – geheel volgens de Nederlandse wet – in elk geval het voordeel van de twijfel bieden.”

Rest van leven

Andere mensen willen Thijs zo ongeveer ophangen. “Laat die smeerlap daar de rest van zijn leven maar zitten”, zegt mevrouw Carla.

Conny: “Volwassenen moeten sowieso met hun poten van minderjarigen afblijven!”

Tot slot wijst Sunny erop dat zijn ex Katja Schuurman hem ‘heeft lopen verdedigen’. “En er het bed mee gedeeld. 🤮”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Chelsey Weimar nog steeds blij is met het rechtssysteem als schoonpapa Jeroen Rietbergen wordt veroordeeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen