‘Gordon houdt zich waarschijnlijk niet aan beloofde interviewstop’

Gordon gaat zich waarschijnlijk niet aan zijn belofte van een eeuwige interviewstop houden, verwacht mediajournalist Roelf Jan Duin van Het Parool. “Dat moet je met een korrel zout nemen.”

Gordon © RTL, Parool

Het is over en uit: Gordon wil volgens RTL Boulevard nooit meer een interview geven. Hij gooit de deur naar de media dicht, stelt de showrubriek. Vorige week haalde hij ook zijn sociale media offline, maar die zijn nu wel weer actief. Volgens mediajournalist Roelf Jan Duin van Het Parool is de belofte van een interviewstop ook niets waard.

Geen reden tot paniek

Roelf Jan gelooft er helemaal niets van. “Deze week verklaarde Gordon dat ie ‘helemaal klaar’ is met de media en dat ie never-nooit-meer een interview geeft. Dat soort uitspraken moet je bij Goor altijd met een korreltje zout nemen”, schrijft hij in de krant.

Hoezo dan? De mediajournalist wijst erop dat Gordon ook ooit aankondigde te stoppen met zingen en zijn samenwerking met Gerard Joling te staken. “En hij zwoer dat hij nooit meer een jonger vriendje zou nemen. Beloftes waar hij een voor een op terugkwam. Kortom, geen reden tot paniek, die draait wel weer bij.”

Onbegrijpelijk

De behoefte van Gordon aan een mediastop is voor weekblad Privé wederzijds. Hoofdredacteur Evert Santegoeds heeft laten weten geen interviews meer met hem te willen. “Dat is wederzijds dat we geen interviews meer willen doen, want ik ben er echt zó klaar mee.”

Vreemd, zegt Roelf Jan. Dit is volgens hem gewoon bijten in de hand die je voedt. “De Privé bestaat praktisch bij de gratie van Gordons ruzies en zijn stukgelopen relaties, waarom zou je daar als roddelblad níét over willen schrijven?”

Parool

Het artikel in Het Parool:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon zonder media-aandacht kan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen