Grote twijfels of Leontine Ruiters wel naar Brabant wil verhuizen

Er bestaan grote twijfels of Leontine Ruiters wel bereid is om te verhuizen naar Brabant nu ze verliefd is op multimiljonair John Huiberts. “Daar heeft ze op het oog helemaal niets mee.”

Leontine Ruiters en John Huiberts © RTL

Leontine Ruiters zoekt volop de media-aandacht nu ze weer een nieuwe multimiljonair aan de haak heeft geslagen. Ze staan deze week samen met een hele fotoreportage in de Story. Kinderachtig, vindt Evert Santegoeds het, vooral omdat de liefde nog zo pril is. De twee wonen immers nog niet eens samen.

Twijfels over Brabant

De Weekend vraagt zich echter af of dat überhaupt gaat gebeuren, want er bestaan grote twijfels over de houding van Leontine jegens de provincie Brabant. “Dat hij royaal woont is meegenomen, maar wil Leontine wel verkassen naar het Brabantse Waalwijk?”, vraagt het tijdschrift zich af.

De Waalwijkse villa van John ziet er aan de buitenkant niet zo fancy uit, maar volgens de Weekend verraadt een luchtfoto ‘dat de villa enorme afmetingen heeft’. “Aan de achterkant is er een royaal zwembad in de riante, door bomen omzoomde tuin.”

Liever in het Gooi?

Het schikt dat Leontine toevallig op zoek is naar een nieuw huis en ze nog niets heeft gevonden, maar hoe gaat dit aflopen? “De vraag is of Leontine wel zin heeft om te verkassen naar Brabant, want daar heeft ze op het oog niet zo veel mee. Leontine werd geboren in Naarden en woonde met Marco in het Gooi.”

In de zomer van 2020 is Leontine verkast naar een twee-onder-een-kap in Huizen, waar binnenkort de huurperiode afloopt. “Wellicht dat zij haar multimiljonair ertoe kan verleiden om een huis te kopen in het Gooi.”

Allemaal problemen

Een verhuizing naar het Gooi zou echter allerlei problemen opleveren, omdat John allemaal Brabantse kinderen heeft. “Een tussenoplossing is wellicht dat Leontine bij hem intrekt tot al zijn kinderen op eigen benen staan.”

En dan? “Daarna staat niets een nieuw leven in het Gooi nog in de weg.”

Fantastisch.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Van wie interesseren u de liefdesperikelen het minst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen