Gordon slachtoffer dalende huizenprijzen: ‘Zakt naar 3 miljoen’

Gordon wordt hard geraakt door de dalende huizenprijzen. Hij zakt enorm met de vraagprijs van zijn penthouse in Amsterdam. “Hij vroeg 3,5 miljoen euro, maar geeft nu een half miljoen euro korting.”

Gordon © RTL

Gordon is het leven in Nederland zó zat dat hij zijn gloednieuwe penthouse in Amsterdam te koop heeft gezet. De SBS 6-ster kocht het optrekje vorig jaar voor nog geen 2 miljoen euro en zette het afgelopen zomer te koop voor 3,5 miljoen euro. Wat blijkt? Het appartement is na vierenhalve maand nóg niet verkocht.

3 miljoen euro

Gordon zakt nu flink met de vraagprijs, meldt Shownieuws. Op Funda is inderdaad te zien dat er nog ‘maar’ 3 miljoen euro wordt gevraagd. “Ken je die mop van de zanger die zijn huis ging verkopen? Hij kocht hem in 2021, dat mooie penthouse in Amsterdam met het uitzicht over het IJ”, aldus showkenner Bart Ettekoven.

Bart: “Hij kocht het voor 2 miljoen, daarna richtte hij het helemaal in. Prachtig, deels met zijn eigen meubels. Afgelopen zomer zette hij het te koop voor 3,5 miljoen. Maar hij raakt het op een of andere manier niet kwijt voor dat bedrag. Het is ook heel veel geld natuurlijk.”

Sandra Schuurhof: “Belachelijk.”

Gordon slachtoffer

Gordon lijkt slachtoffer van de dalende huizenprijzen, aldus Bart. “We hoorden afgelopen week in het nieuws dat de huizenmarkt wel een kleine tik te verduren gekregen. Hij heeft de prijs verlaagd en nu hoef je er nog slechts 3 miljoen voor te betalen. Maar dat is wel een flinke korting van een half miljoen. 500 duizend euro goedkoper.”

Als hij het verkocht krijgt, dan zou Gordon nog steeds winst maken. “Nog steeds een miljoen boven de aanschafprijs, maar daarvoor heeft hij het natuurlijk ook wel ingericht en er zit een mooie keuken in en een bar.”

‘Heel gek’

Bart vreest echter het ergste voor Gordon. “Ik vind een bedrag van 3 miljoen heel gek voor een bovenwoning in Amsterdam. Dat is het toch?”

“We kunnen het wel allemaal dure namen geven, zoals een penthouse, maar je woont eigenlijk gewoon boven in een flat van 3 miljoen. Ik zou nooit zo’n bedrag neerleggen voor iets waarbij je niet eens een tuin hebt, toch?”

Funda

Het penthouse van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bart Ettekoven vindt 3 miljoen euro voor een flat belachelijk. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen