Yolanthe Cabau keihard gedumpt door haar manager Xenia Kasper

Yolanthe Cabau en haar manager Xenia Kasper zijn uit elkaar gegaan. Je zou denken dat Xenia aan de kant is gezet na het debacle rond Linda de Mol, maar zij beweert juist dat het andersom is.

Xenia Kasper en Yolanthe Cabau © YouTube, NPO

Xenia Kasper is zo ongeveer de laatste manager die je nu zou willen hebben als BN’er zijnde. Ze heeft de tv-comeback van haar grootste artiest, Linda de Mol, extreem slecht ingeleid. Onder haar toeziend oog heeft de gevallen tv-koningin haar imago volledig naar gort geholpen. En nu is er nieuws over een andere artiest die ze managet: Yolanthe Cabau.

Yolanthe en Xenia

Er is namelijk sprake van een breuk tussen Yolanthe en Xenia. Na het Linda-debacle zou het niet zo gek zijn als Yolanthe een andere manager wil hebben, maar volgens Xenia heeft zíj de breuk juist geïnitieerd.

Presentator Luuk Ikink gisterenavond in RTL Boulevard: “Opmerkelijk nieuws: de beroemdste manager van Nederland, Xenia Kasper, heeft vandaag aan ons bevestigd dat ze niet meer de belangen van Yolanthe behartigt. De reden daarvan wil ze niet vertellen, maar ze zegt wel dat ze zélf die samenwerking heeft beëindigd.”

Stront aan knikker

Is er stront aan de knikker? “Op de vraag of de twee als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, antwoordt Xenia dat ze daar ook geen uitspraken over wil doen.”

Dat zegt al genoeg, menen de juicekanalen. “Xenia breekt echt niet zomaar met Yolanthe. Heel benieuwd wat de reden is.”

Instagram

Yolanthe poseert op Instagram met Katja ‘boze billen‘ Schuurman:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na het Linda de Mol-debacle: zou u als cliënt juist Xenia Kasper aan de kant zetten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen