‘Leontine Ruiters, waarom bel je zélf de Story? Je bent geen 18!’

Leontine Ruiters wekt flink wat ergernis met haar fotoreportage in de Story, waarvoor ze uitgebreid poseerde met haar nieuwe vriend John Huiberts. “Je bent geen 18!”, roept Evert Santegoeds.

Leontine Ruiters en Evert Santegoeds © Instagram, Privé

Story-paparazzo Edwin Smulders is maar druk met al die reisjes van BN’ers naar Ibiza. Hij reisde vorig jaar al eens mee met André Hazes jr. en Sarah van Soelen om hen daar uitgebreid te fotograferen en ditmaal zijn Leontine Ruiters en haar nieuwe liefje John Huiberts uitvoerig gevolgd op het Spaanse eiland. De nieuwe editie van Story staat er vol mee.

Hard van stapel

Het feit dat Leontine en John uitgebreid poseren voor Edwin verraadt dat ze er geen enkele moeite mee hebben. Sterker nog: volgens Yvonne Coldeweijer en RTL Boulevard heeft Leontine de paparazzo zélf uitgenodigd.

Onbegrijpelijk, vindt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds dat. “Ze loopt wel hard van stapel, vind ik. Die meneer was onlangs nog met zijn vrouw en kinderen op datzelfde eiland en dat was vlak voordat Leontine een bevriende fotograaf naar het eiland liet komen om het nieuwe geluk vast te leggen”, sneert hij in de podcast Strikt Privé.

‘Je bent geen 18!’

Evert vindt het een beetje kinderlijk dat Leontine zich zo uitvoerig laat fotograferen door de concurrent. “Ik kan me voorstellen dat Leontine het van de daken wil schreeuwen, want het is een leuke man en een aantrekkelijke partij en ook nog eens een heel goede partij, maar je bent geen 18.”

Hij besluit: “Het lijkt nu toch wel dat je heel erg te koop wil lopen met iets om te denken van: ik heb heel zware tijden gehad en nu mag iedereen zien dat het weer goed gaat.”

Guido reageert

Story-baas Guido den Aantrekker hekelt de suggestie dat Leontine om aandacht heeft gebedeld bij paparazzo Edwin. Hij veroordeelt de uitspraken die hierover gedaan zijn in RTL Boulevard.

Guido: “Haha, deze prietpraat. Ze hebben werkelijk geen idee bij RTL Boulevard. Wel mij direct gemaild voor de foto’s uiteraard. Had het beter meteen gevraagd aan John. Niet gedurfd, vermoed ik.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Leontine Ruiters imagoschade oploopt door haar fotoreportage in de Story?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen