Jort Kelder heeft nog nooit het bed gedeeld met Mark Rutte

Jort Kelder mag dan wel zeer innig contact hebben met Mark Rutte, maar hij heeft nog nooit aan de gulp van de minister-president gezeten. “Ik kietel intieme vrienden niet op de verkeerde plekken.”

Jort Kelder en Mark Rutte © NPO

Het is al jaren algemeen bekend dat Jort Kelder een innige vriendschap onderhoudt met minister-president Mark Rutte. Sommige critici vinden dat hij daardoor niet geloofwaardig is als presentator van de talkshow Op1. Onzin, vindt hij zelf: “Ik ben nog nooit lid geweest van enige partij, maar omdat Rutte ken, mag ik dan Op1 niet presenteren? Wat een onzin.”

Kietelen

Het tijdschrift Weekend vraagt zich af hoe innig die vriendschap eigenlijk is. De heren worden immers regelmatig gespot tijdens een-op-een-activiteiten. “Het fenomeen van goede intieme vrienden heb ik wel, maar ik kietel ze niet op de verkeerde plekken”, legt de presentator uit in het blad.

Jort ontkent dat hij van mannen óók tintelingen krijgt op bepaalde plekken. “Of mijn voorkeur naar mannen uitgaat? Naar mijn weten niet, nee.”

Geen affaire

Volgens de Weekend is Jort heel zeker van zijn zaak. “Speculaties uit het verleden dat er iets romantisch gaande zou zijn met zijn boezemvriend Mark Rutte, met wie hij ook vele boottochtjes maakt, maken hem aan het lachen.”

Jort: “Nee joh, zéker niet.”

Programma

Tot slot: hoe zit het met Jort zijn agenda? Gaat hij nog wat anders doen naast Op1? “Ik heb geen nieuw tv-programma, er zitten wel nieuwe programma’s aan te komen, maar ik weet nog niet welke”, zegt hij op een NPO-feestje. “En ik heb dus geen relatie, ben niet verliefd.”

“Ik ben wél miljonair. Maar dat is iedereen hier, mag ik hopen zeg.”

Foto

Een intieme foto van Jort en Mark:

https://twitter.com/gunternoa/status/923507972399157251

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar ziet u Jort Kelder liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen