Linda de Mol lijkt weer samen met Jeroen Rietbergen: ‘Ze ontkent niet’

Linda de Mol lijkt weer samen met Jeroen Rietbergen, beter bekend als Vieze Jeroentje uit de Voice-rel. Haar manager wil de berichtgeving van Yvonne Coldeweijer namelijk niet ontkennen.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Yvonne Coldeweijer stelt uit zeer betrouwbare bron te hebben vernomen dat Linda de Mol weer samen is met Jeroen Rietbergen. De voormalig bandleider van The Voice of Holland wordt vanwege zijn rol in de misbruikrel rond het programma niet langer alleen door collega’s, maar ook door het grote publiek Vieze Jeroentje genoemd.

Manager ontkent niet

Wat de liefdeshereniging tussen Linda en Jeroen zo aannemelijk maakt, is dat haar manager Xenia Kasper deze liefdeshereniging niet wil ontkennen. En als het complete onzin zou zijn geweest, dan zou er natuurlijk direct een ontkenning volgen. Jeroen is immers een wandelende imagokiller.

Presentator Lex Uiting gisterenavond aan het eind van de uitzending van RTL Boulevard: “We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze dat ons niet kan bevestigen. Wij vroegen vervolgens verder: ‘Kun je het wel ontkennen?’, en daarop kwam daar weer geen enkele reactie.”

‘Linda is radeloos’

Linda is volgens Yvonne radeloos over hoe ze dit naar buiten moet brengen, omdat veel mensen woest zijn op de viezeriken van The Voice. “Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat (…) Linda en Vieze Jeroentje zich helemaal geen raad weten wat ze nou moeten doen. (…) Linda is als de dood dat de mensen dit niet gaan begrijpen.”

Ze kunnen maar beter zélf de regie pakken, zegt Yvonne op haar betaalde juicekanaal. “Weet je, I don’t know, vroeg of laat, Lin, gaan we er toch wel achterkomen. Ik weet niet hoelang je zoiets kan verbergen.”

Voor de bühne

Yvonne voorspelde in januari, vlak nadat de bom barstte over The Voice, dat de break-up tussen Linda en Jeroen ‘voor de bühne’ was. “Dit is een Gooise break-up. Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.”

Voor Linda was het wangedrag van Jeroen destijds ook helemaal geen nieuws. René van der Gijp onthulde immers dat hij toen al twintig jaar bekendstond als ‘Vieze Jeroentje’. Tv-kenner Rob Goossens toentertijd: “Het was nog steeds hun geheimpje. Nu is het out in the open. Het is nu niet alleen de vernedering, maar ook de schaamte.”

Langs Xenia

Xenia Kasper wil Linda’s liefdeshereniging dus niet ontkennen. Het lijkt erop dat zij eerder dit jaar keihard werd gepasseerd door Linda, toen de presentatrice met een woedend statement naar buiten kwam met daarin directe aanvallen op onder anderen Rob Goossens, Youp van ’t Hek Angela de Jong en Beau van Erven Dorens.

Kenners denken dat er destijds geen professionals naar dat statement van Linda hebben gekeken. “En haar manager Xenia Kaspers al zeker niet, want die kennen we als de ijzeren dame waar geen emotie langs mag”, zei Telegraaf-journaliste Daphne van Rossum toen.

Update 12.30 uur

De onhandige manager van Linda de Mol heeft het gerucht over een hereniging tussen Linda en Jeroen een dag later alsnog ontkend tegen het ANP.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen mogelijk weer samen. Imago door de shredder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen