John de Bever haalt keihard uit naar manager André Hazes jr.

John de Bever haalt keihard uit naar Djarno Hofland, de tourmanager van André Hazes jr. “Dat is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens.”

André Hazes jr., Djarno Hofland en John de Bever © RTL

Djarno Hofland is niet alleen de tourmanager van André Hazes jr., maar ook zijn neef. En dat maakt het volgens John de Bever erg lastig om professionele beslissingen te nemen. “Dat is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens”, vertelt hij in gesprek met de Weekend. “Maar goed, dat moet ieder voor zich weten.”

Betere manager

Het zou volgens John beter zijn als zijn man Kees de manager van André wordt. “Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor de kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden. Mij ook, ik ben wel een stuk ouder, ik ken de dingen nu wel, maar zelfs ik moet nog gestuurd worden. Bij zo’n jonge gast is dat nog belangrijker.”

Hij vervolgt: “Er gebeurt veel met die jonge gasten, die moeten omringd worden door goede mensen. (…) Maar ja, als Kees het gaat doen, ben ik hem kwijt. Dan wordt het weer moeilijker voor mij, haha.”

Vaderfiguur

John is André regelmatig tegengekomen tijdens optredens. “Of ik een soort vaderfiguur voor André ben? Dat niet, maar als ik hem zie, zijn wij altijd heel close met elkaar.”

Vraagt André dan ook om advies? “Nee, dat hoeft hij niet, daar heeft hij zijn eigen mensen voor. Kijk, ik kan niks verkeerds zeggen over de kleine Hazes, want hij is altijd aardig tegen mij.”

Rachel wél fan

André’s moeder Rachel Hazes is wél fan van Djarno als manager. “Om wie ik heel erg hard moet lachen… Het eerste wat mij bovenkomt is toch wel heel erg om mijn neefje, Djarno, en om mijn zoon. Die zijn zo erg op elkaar ingespeeld en wat een humor die hebben. Zo baldadig. Daar moet ik wel heel erg om lachen”, zegt ze in de podcast Wat Goéééd.

Ze vervolgt: “We zijn nu even een week met elkaar allemaal naar Spanje geweest en als ik dan zie hoe die twee… Het is zo onschuldig en een beetje baldadig, maar het is wel heerlijk om die twee zo vrolijk te zien. Daar kan ik ontzettend om lachen.”

Twee broertjes

Djarno is juist de perfecte match met André, zegt Rachel. “Het zijn twee broertjes. Die zijn met elkaar opgegroeid en bij elkaar gaan wonen. Djarno is natuurlijk op een gegeven moment voor André gaan werken als tourmanager. Die weten alles van elkaar.”

Tot slot: heeft Rachel nog een boodschap aan al haar haters? “Sommige mensen denken dat ze me ermee pakken ofzo als ze een beetje lelijk over mij praten ofzo, maar gek genoeg doet het me helemaal niets meer.”

Instagram

André’s tourmanager:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. werkt al zijn hele 'burn-out' aan een documentaire. Pr-stunt of echt een burn-out?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen