Linda de Mol heeft nu latrelatie met Jeroen: ‘Hij woont in tuinhuis!’

Hé, er is weer wat geroezemoes vanuit de Crailose kringen rond Linda de Mol. De auto van Jeroen Rietbergen staat daar al tijden op de oprijlaan, maar wat blijkt? “Hij slaapt in het TUINHUIS!”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL, Linda

Het blijft voor veel mensen een beetje ongemakkelijk: Linda de Mol die gewoon weer onder één dak woont met Jeroen Rietbergen, ondanks dat hij volgend jaar voor de rechter moet verschijnen vanwege een ernstig zedenfeit. Nou ja, onder één dak… De Story komt nu met een bizar verhaal dat die arme man verbannen is naar het tuinhuisje.

Spitten en graven

Hoe zit dit nou allemaal precies? Het werd laatst duidelijk dat Linda en Jeroen nog niet helemaal happy together zijn, want die twee werden gespot bij de Sligro en chagríjnig dat ze keken met z’n tweeën, echt niet normaal… Het leek net het weerbericht van Helga van Leur, zó erg stonden hun gezichten op onweer.

En dat is natuurlijk een teken dat het niet bepaald pais en vree is in huize De Mol. De Story heeft dus zitten spitten en graven en op een gegeven moment troffen ze een ‘goed ingevoerde bron’ aan. En deze bron doet nu een boekje open over hoe het er écht aan toegaat in Crailo, het buurtschap in Huizen waar Linda woonachtig is.

Tuinhuisje

Linda en Jeroen blijken dus weliswaar op dezelfde oprijlaan te parkeren, maar níet onder hetzelfde dak te wonen. “Jeroen woont niet met Linda in haar huis. Jeroen heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.”

Wát?! Ze hebben dus een soort latrelatie! “Het tuinhuis dat hij vroeger had ingericht als zijn studio. Nu is het de plek waar hij zijn bank, bed en televisie heeft staan. Al zal hij best wat nachten bij Linda doorbrengen.”

Begrip voor

Vindt Jeroen dat niet een beetje ver gaan? Dat hij ’s nachts tussen de krekels en molshopen moet liggen? “Jeroen heeft er begrip voor dat het niet hetzelfde kan zijn. Nog niet. Dat heeft tijd nodig.”

Linda lijkt eerst de rechtszaak af te willen wachten, zegt de bron. “Linda zal die eerst willen afwachten. Bij vrijspraak zou hen niets meer in de weg staan om écht samen verder te gaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Volgend jaar begint het proces tegen Jeroen Rietbergen. Gaan er nog lijken uit de kast vallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen