Serieuze zorgen om Linda de Mol: ‘Zijn alle lijken nu uit de kast?’

Linda de Mol heeft ervoor gekozen om Jeroen Rietbergen weer in haar armen te sluiten, maar wat als er straks tijdens de zitting allemaal details naar buiten komen die zij nog niet wist?

Linda de Mol © 5 Jaar Later

Women support women? Alleen als het haar uitkomt. Linda de Mol vormt weer een liefdessetje met Jeroen Rietbergen, terwijl hij wordt vervolgd voor verkrachting. Je kunt echter niet in de toekomst kijken en mogelijk loopt het alsnog stuk tussen de twee. Dat is in elk geval ook gebeurd bij Igone de Jongh en Thijs Römer.

Weet Linda alles?

Aanvankelijk bleef Igone bij hem omdat ze geloofde in zijn praatjes, maar tijdens het proces tegen hem kwamen er allerlei dingen naar buiten die ze nog niet wist. Bovendien bleek via Yvonne Coldeweijer dat hij haar ook nog eens heeft bedrogen met andere vrouwen. Sterker nog: hij is nu wéér gespot met diezelfde minnares. Hand in hand.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden is bezorgd over Linda, want weet zij eigenlijk wel alles? Of loopt zij straks ook tegen een Igone-achtig scenario aan? “Ik hoop maar dat alle lijken nu uit de kast zijn en dat Jeroen álles heeft verteld, want die zaak rondom The Voice moet nog gaan lopen”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Lijken uit de kast

Het zou zomaar kunnen dat er tijdens het proces dingen naar buiten komen over Jeroen die we nu nog niet weten. “We weten dat Jeroen en Ali B vervolgd gaan worden binnenkort. Als er dan verhalen naar buiten gaan komen die zij nog niet kennen, dan zorgt dat alleen maar voor meer verdriet natuurlijk”, aldus Jordi.

Hij vervolgt: “We hebben het onlangs gezien bij Thijs Römer en Igone de Jongh… Igone heeft vorige week ook verteld in een interview dat ze niks wist, dus ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.”

Heel vervelend

Het wangedrag van Jeroen heeft bijgedragen aan de val van The Voice, het kroonjuweel van de familie De Mol. Toch lijken ze hem weer in de armen te hebben gesloten; Noa Vahle spreekt verzoenende woorden in het tijdschrift van haar moeder Linda. Volgens haar verdient iedereen een tweede kans, maar bij GeenStijl zijn ze kritisch.

Privé-sterjournalist Jan Uriot begrijpt dat het lastig is voor Noa. “Het is altijd heel vervelend, want hoe moet je reageren als familielid van een aangewaaide stiefvader?”

Fout in de oorlog

Noa kan het nooit goed doen, meent Jan. “Als ze niks zegt wordt er geroepen: ‘Waarom zegt ze er niks over?’, en: ‘Wat flauw dat ze er niks over zegt.’ Als ze er wél iets over zegt, dan is het weer zoiets van: moet je haar nou weer horen, waar heeft zij het nou weer over? Je doet het in dit geval nooit goed.”

Hij besluit: “Je kunt wel constateren dat je niet verantwoordelijk bent voor wat een ander familielid heeft uitgespookt. Dat heb je ook met mensen die fout zijn geweest in de oorlog.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er nog meer dirt naar buiten komt over Jeroen Rietbergen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen