Linda de Mol gespot bij Sligro, sámen met Jeroen: ‘De eerste foto’s!’

Linda de Mol durft weer over straat met haar omstreden liefje Jeroen Rietbergen. De gevallen tv-koningin en Vieze Jeroentje, zoals VI hem steevast noemt, zijn gespot bij Sligro. “De foto’s!”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Het duurde even, maar daar zijn ze dan: de eerste foto’s van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen die samen over straat lopen. Na bijna twee jaar durft ze kennelijk weer met hem gezien te worden, ook al wordt hij door het Openbaar Ministerie vervolgd wegens verkrachting. Ze zijn met z’n tweeën gezellig gaan winkelen bij de Sligro.

Chagrijnige Linda

Het winkeluitje van Jeroen en Linda vond afgelopen zaterdagmiddag plaats bij het filiaal in Hilversum. Een spion heeft ze daar zien lopen en direct foto’s gemaakt; het resultaat staat deze week op de cover van de nieuwste Story (zie onderstaand). ‘De eerste foto’s van Linda de Mol en Jeroen samen!’, staat erbij.

We zien het stelletje met twee chagrijnige gezichten naar buiten lopen; zij met een zwarte jas aan, hij met een blauwe jas. Ze worden net gefotografeerd als ze langs een reclamebord van Page-toiletpapier lopen. Toepasselijk: Linda heeft er inmiddels kennelijk schijt van wat de mensen vinden dat ze weer met Jeroen over straat gaat.

Geen geheim

Volgens de Story kan Linda nu in elk geval stoppen met mysterieus doen over haar huidige verhouding met Jeroen. “Wellicht deden ze samen inkopen voor een dinertje in hun landhuis in het Gooise Huizen, waar Jeroens auto de laatste weken dagelijks voor de deur staat”, schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Het is nu wel echt definitief dat Linda hem een tweede kans heeft gegeven, aldus de bladenmaker. “De komende kerst zal Linda wellicht dan toch met haar voltallige gezin en aanhang kunnen doorbrengen…”

Gespot in Bussum

De Story is lekker op dreef als het gaat om het in het wild spotten van Linda of Jeroen. Hij werd in juni betrapt bij een banketbakkerij in Bussum, waar hij naar buiten liep met allerlei stokbroden; zij werd een maand later betrapt toen ze een Naardens hotel uit kwam lopen met Erland Galjaard, de (ex-)man van Wendy van Dijk.

Opvallend is dat Linda met Erland wél breed lachend over straat ging, terwijl haar gezicht dus op onweer staat als ze met Jeroen gezien wordt. “De twee liepen daar breed grijnzend de deur uit”, meldde Story eerder. “Wat Linda en Erland daar te doen hadden, is niet bekend.”

Story-cover

De cover van de Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het acceptabel vinden als Jeroen Rietbergen straks ook weer over rode lopers gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen