Shownieuws verklikt Glennis Grace bij fans in Vlaanderen: ‘Echt?!’

Glennis Grace en haar crew waren gisteren niet de enige Nederlanders bij haar concert in Antwerpen. Een ploeg van Shownieuws stond er namelijk om de zangeres te verklikken bij haar Vlaamse fans.

Glennis Grace © Shownieuws

Shownieuws stuurde gisteren een cameraploeg af op Antwerpen om bezoekers van Glennis Grace in te lichten over haar wangedrag in Nederland. Aanvankelijk zijn al die bezoekers nog laaiend enthousiast. “Ze is prachtig. Ze kan Whitney Houston zó goed nadoen, dat is gewoon perfect”, klinkt het bijvoorbeeld.

‘Dat meen je niet?!’

Dan zegt de verslaggever van de showrubriek: “Zijn jullie ook op de hoogte van het feit dat zij in Nederland best vaak in het nieuws is de laatste tijd?”

De Vlaamse fans weten van niets. “De reden is omdat Glennis Grace in een commotie is verwikkeld. In Nederland wordt zij nu verdacht van openlijke geweldpleging”, vervolgt de reporter.

De concertgangers reageren verbijsterd: “Dat meen je niet?!”

‘Ik ga naar huis!’

De Vlamingen reageren stuk voor stuk verrast. “Oh, spijtig. Spijtig, ja”, zegt de een. En de ander: “Oh, dat geeft misschien toch wel een iets ander beeld, ja.”

En een andere meneer: “Oh oké, ja. Dat wist ik niet. Ik zal maar terug naar huis gaan, haha.”

Het lijkt erop dat men het nieuws in Vlaanderen niet echt heeft meegekregen. “Oh, dat wist ik niet.”

Evert gniffelt

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het bijzonder vermakelijk. “Er zijn heel veel fans in België die dus werkelijk geen idee hadden wat zich hier allemaal afspeelt, maar onze verslaggever was niet te beroerd om ze even bij te praten. Hahahaha. Deze mensen hadden dus geen flauw idee”, zegt hij na afloop van het item.

Wilde Glennis zelf nog met Shownieuws praten? “We hebben na afloop geprobeerd om haar even te spreken over hoe het nou allemaal zit met die Ladies of Soul, maar ze wilde ons niet spreken. Ze zal toch op een gegeven moment die stap moeten wagen om hier en daar tekst en uitleg te geven.”

Instagram

Glennis bedankt haar fans op Instagram voor de steun:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat de Vlaamse fans ook worden ingelicht over het wangedrag van Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen