Glennis Grace gaat los, viert kritiek op Ladies of Soul: ‘Ik zie álles!’

Zo, zo, zo: Glennis Grace gaat he-le-maal los nu haar vroegere vriendinnen van de Ladies of Soul haar uit hun groepje hebben getrapt. Ze dankt de mensen voor hun haatreacties op de ladies.

Glennis Grace en Ladies of Soul © SBS

Het is welhaast onvoorstelbaar, maar er zijn ook fans van de Ladies of Soul die het niet vinden kunnen dat Glennis Grace uit het groepje gezet is. Als er iemand geen lady is, dan is het Glennis wel. Jeetje, jeetje, wat ging ze tekeer in de Jumbo. Als een soort hooligan schopte ze alle schappen van de Jumbo omver. Maar na haar taakstraf wil ze weer lady zijn…

Zonder Glennis

Berget Lewis en Edsilia Rombley zagen dat niet zo zitten; zij hebben Trijntje Oosterhuis er weer bij gehaald en Glennis eruit gezet. En fans van Glennis – ze zijn er nog – gaan daarover flink tekeer op de Instagram-pagina van de ladies. “Waar is Glennis? Dat noemen ze vriendinnen 😒”, zegt ene Peter bijvoorbeeld.

Gina vindt het ook niet kunnen. “Jammer dat jullie haar zo hebben laten vallen. Zonder Glennis geen Ladies of Soul”, zegt ze. En zonder Glennis?? Nou met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig!”

Olie op het vuur

Glennis vindt het heerlijk om al die haatreacties op de Ladies of Soul te lezen en reageert óók op de pagina van haar oud-vriendinnen. “Lieve allemaal die mij zo support. Onwijs hartverwarmend echt waar!”, zegt ze.

‘Hartverwarmend’ dat haar fans zo losgaan op haar oud-vriendinnen… Oei, oei, oei. Iemand is duidelijk wraak aan het nemen. “ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik wel heb gehad bij Ladies of Soul, en natuurlijk was/ is het nog pijnlijk maar er staan ook voor mij weer mooie dingen te gebeuren. Zoals 6 oktober AFAS met de Whitney Tribute.”

Heel slim

Heel slim van Glennis: ze heeft een zaak zonder zitplaatsen uitgekozen, zodat de media niet in de gaten kunnen houden hoe het gaat met de kaartverkoop. Het wordt dus nog spannend hoeveel mensen er over een half jaartje in de zaal zitten.

Glennis vult aan op haar eigen Insta-story: “Lieve allemaal, Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de vele support die ik heb mogen ontvangen sinds de bekendmaking dat de Ladies of Soul zonder mij verder gaan. Ik lees en zie alles!! Mijn dank is groot en het doet echt nog wel een beetje pijn, maar jullie liefde verzacht heel veel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie zijn er in de meerderheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen