Kees Tol heeft geen zin in Yvonne Coldeweijer: ‘Wat een ellende’

Kees Tol walgt van juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer (35). Hij beweert daar absoluut geen aandacht aan te schenken. “Daar kijk ik allemaal niet naar”, briest de 40-jarige presentator.

Kees Tol en Yvonne Coldeweijer © SBS, RTL

De BN’ers rollen over elkaar heen om te roepen hoe afschuwelijk ze al die juicekanalen vinden. Die willen gewoon weer terug naar anderhalf jaar geleden, toen ze met RTL Boulevard en Shownieuws als poortwachters nog relatief veilig waren. Ditmaal is Kees Tol aan de beurt om zijn afschuw uit te spreken over Yvonne Coldeweijer en haar collega’s.

Kees walgt ervan

Kees walgt van al die juicekanalen. Hij volgt dat naar eigen zeggen allemaal niet. “Daar kijk ik allemaal niet naar”, zegt hij resoluut in de podcast van Paul de Leeuw.

Paul: “Nee, maar goed, ik kijk er ook niet naar, maar ik word er wel mee geconfronteerd.”

Kees: “Ehh, ik gelukkig nog niet. Nee, ik probeer daar zo min mogelijk aandacht aan te schenken. Ook de Mediacourant en dat soort ellende: ik kijk er allemaal niet naar.”

Een beetje wat de tv-kijker heeft met de programma’s van Kees dus.

Paul over juice

Sidekick Hans Kesting: “De juicy channels (zo spreken mensen van boven de veertig ‘juice channels’ uit, red.) zijn eigenlijk roddelchannels, maar dan nog erger dan roddelbladen, hè?”

Paul: “Op YouTube. Wel harde bewijzen, maar het zijn vooral spionnen die dingen doorgeven aan die juicy channels, zoals recentelijk Thijs Römer onder vuur lag omdat hij een 14-jarig meisje heeft gevraagd om foto’s te sturen waardoor ze dan een rol kreeg in een van zijn series. Zo’n meisje schrijft dan nu op haar 20ste naar een juicy channel om dat te vertellen en dan komt het naar buiten.”

Last in Volendam?

Dan vraagt Paul aan Kees: “Hebben jullie daar last van als Volendam zijnde?”

Kees: “Ik persoonlijk niet zo erg, godzijdank, maar je zegt net: ‘Het is wel gebaseerd op bewijzen’, maar volgens mij is dat helemaal niet zo bij die juicy channels.”

Paul: “Ja, vaak hebben ze toch gelijk. Ik ga het niet opnemen voor ze, maar Yvonne Coldweijer (bedoelt Coldeweijer, red.) heeft natuurlijk een paar keer met haar channel en over Hazes-nieuws… En er zijn spionnetjes, mensen die die kanalen makkelijk weten op te sporen.”

Geen palingspionnen

Kees wijst erop dat Yvonne in elk geval geen spionnen heeft in Volendam. “Ik moet wel zeggen: dat is een heel groot voordeel als je uit Volendam komt. Volendammers beschermen elkaar wat dat betreft echt enorm. Als ik op een feestje sta met vrienden en Volendammers om me heen, dan is er toch echt niemand die van mij stiekem foto’s of filmpjes gaat maken als ik kotsend in de hoek lig bijvoorbeeld.”

Paul: “Ik vind het ook verschrikkelijk die mensen die foto’s maken om het door te sturen.”

Kees: “Ik heb dat nog nooit gehad, maar ik ben ook geen Brad Pitt, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die hun afschuw uitspreken over juicekanalen: vermoeiend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen