Gordon: ‘Linda de Mol al in het begin gewaarschuwd voor Vieze Jeroentje’

Gordon heeft Linda de Mol al gewaarschuwd voor Jeroen Rietbergen toen de twee in 2007 een relatie kregen. “Toen zei ik al tegen haar: ‘Je weet dat ze hem Vieze Jeroentje noemen?’”

Anouk en Gordon © NPO, RTL

Linda de Mol beleeft door de misbruikrel rond The Voice of Holland het zwartste jaar uit haar carrière. Ze verbrak in januari haar relatie met bandleider Jeroen Rietbergen, toen bleek dat hij een van de grootste viezeriken op de set was. De twee schijnen na een relatie van vijftien jaar helemaal geen contact meer met elkaar te hebben.

Gordon waarschuwde

Het wangedrag van Jeroen bij de talentenjacht kwam voor Gordon niet als donderslag bij heldere hemel. Hij heeft Linda in 2007 al voor hem gewaarschuwd. Toen maakten ze samen het tv-programma Just The Two Of Us.

Gordon vertelt in het programma Boerderij van Dorst: “Ik was erbij dat Linda Jeroen ontmoette, want ik presenteerde toen een programma met haar, en toen zei ik al tegen haar: ‘Je weet dat ze hem Vieze Jeroentje noemen?’ Daar is ze waarschijnlijk toch op gevallen. Ze is gewaarschuwd geweest. Ik vind het echt heel erg voor haar ook.”

Kookprogramma

Zelf staat Gordon nog anderhalf jaar onder contract bij de tv-zender van Linda’s broer John de Mol. “Ja, nu is het wel minder. Ik heb natuurlijk alles al gedaan ook, hè? Ik heb nog anderhalf jaar een contract en dan ‘toedeledokie’ denk ik.”

Tegen medegast Anouk: “Ik zou best een kookprogramma willen hebben. Zou jij niet nog een leuk tv-programma willen? Zo’n programma als Nick en Simon doen? Op zoek naar weet ik veel wat.”

Anouk: “Op zoek naar wat? Naar muzikanten? Dat is fucking saai! Ik haat muziekprogramma’s.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wist al toen ze een relatie kregen dat Jeroen Rietbergen als 'vies' te boek stond. Staat zij niet enorm voor paal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen