Glennis Grace basht Ladies of Soul: ‘Waar is mijn tweede kans?!’

Glennis Grace neemt wraak op haar oud-collega’s van Ladies of Soul nu ze uit de damesformatie is geknikkerd. Ze zet hen neer als slechte vriendinnen. “Waar is mijn tweede kans?!”

Glennis Grace en Ladies of Soul © Instagram, SBS

Dat ze haar taakstraf heeft volbracht, betekent niet dat haar imago hersteld is: nog altijd kampt Glennis Grace met de gevolgen van haar extreme wangedrag in een Jumbo-supermarkt. Er zit een smet op haar naam en daarom hebben de Ladies of Soul haar uit hun damesformatie geschopt. En daar is zij dus absolúút niet over te spreken.

‘Het is oké’

De Ladies of Soul bestaan voortaan uit Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis. Zij hebben zichzelf gisteren gepresenteerd en tal van media te woord gestaan over de breuk met Glennis. “Er is heel veel gebeurd en wij hebben heel veel gesprekken gehad en uiteindelijk kwamen we er gewoon niet helemaal uit”, aldus Edsilia bij RTL.

En Candy bij De Telegraaf: “Als ik heel eerlijk ben hebben ook mensen die van elkaar houden soms verwachtingen van elkaar, van beide kanten, die je toch op een of andere manier – zonder lelijk te doen – niet waarmaakt. Ik denk dat dat bij ons gebeurd is. Het is gewoon beide kanten. Dat is even heel eerlijk en dat is oké.”

Achterste tong

Het blijft allemaal ontzettend vaag. Hoe analyseert Evert Santegoeds dit? De Privé-baas zegt in Shownieuws: “Ik vraag me af of iedereen het achterste van zijn tong laat zien en ik weet eigenlijk wel zeker van niet. Ze zeggen wel dat er gesprekken zijn geweest, maar ik begrijp dat die redelijk met het mes op tafel zijn verlopen.”

“Een van de pijnpunten die ik hoor is dat ze tegen Glennis gezegd hebben: ‘We zouden het zo fijn vinden als jij zegt dat je je terugtrekt.’ Dat is eigenlijk al vanaf het begin de insteek geweest en Glennis zegt: ‘Ja, hallo, jullie flikkeren me eruit en waarom zou ik dat dan zeggen? Maak zelf maar bekend dat jullie het zonder mij gaan doen!’ Dat hebben ze nu gedaan.”

Wat zegt Glennis?

Wat zegt Glennis ervan? Zij reageert in de showrubriek: “Ik hou van die meiden en dat zal ik altijd blijven doen, maar het neemt niet weg dat het natuurlijk wel pijnlijk is wat er nu gebeurt. Ik wist al een tijdje dat ik er niet bij zou zitten. Gisteren zag ik ook de aankondiging en normaal gesproken zit ik daarbij, weet je, en weet ik hoe spannend het is voor ons.”

“Dat was nu niet, dus gisteren had ik ook wel een beetje een off day. Het is pijnlijk. Ja, ik had gewoon gehoopt… Ik was dan onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had hetzelfde nooit gedaan.”

‘Vraag Tjeerd!’

Waarom is Glennis er precies uitgezet? “Dat weet ik niet. Dat mag je aan Tjeerd Oosterhuis vragen en de meiden zelf. Door een fout die ik heb gemaakt geven ze mij geen tweede kans om gewoon weer daarvan deel uit te maken. Dat vind ik heel erg pijnlijk. Ik snap het niet in elk geval. Ik wens ze heel veel succes en hoop dat het een mooie show wordt.”

Evert begrijpt de Glennis-exit wél: “Het is een A-merk, hè, The Ladies of Soul. Daar moet je een positieve vibe bij krijgen en ik denk dat zij bang zijn dat dat imago toch schade oploopt als ze daar met Glennis gaan staan. Of ze dat onderzocht hebben weet ik niet, maar ze hadden liever gezien dat Glennis de eer aan zichzelf gehouden had, maar die verdomt het.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace is uit de Ladies of Soul geknikkerd. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen