Glennis Grace begint Ladies of Soul publiekelijk te bashen: ‘Bye!’

Glennis Grace liet de Ladies of Soul eerst bashen door haar fans, maar doet het nu ook zelf. Publiekelijk. “Het moddergooien is begonnen”, concludeert showkenner Bart Ettekoven.

Ladies of Soul en Glennis Grace © Instagram

Het had een ongelooflijke smet opgeleverd voor de Ladies of Soul als ze gewoon verder waren gegaan met Jumbo-knokker Glennis Grace. Haar exit bij de soulformatie was een kwestie van tijd en nu is ze er inderdaad uit geschopt. De overgebleven fans van Glennis zijn Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis aan het bashen.

Moddergooien

Glennis kijkt toe en bedankt haar fans voor de ‘steun’, oftewel: voor het bashen van de vier dames. En dat is natuurlijk héél vals. De Ladies of Soul-concerten zijn jaren niet doorgegaan door haar walgelijke wangedrag in de Jumbo en ze heeft het de dames nooit gegund om op een pr-gunstige manier zonder haar verder te gaan.

Gezien de starre houding van Glennis hebben de ladies besloten om de breuk eenzijdig bekend te maken. Showkenner Bart Ettekoven vertelt in Shownieuws: “Het begon allemaal heel chic met interviews waarin ze riepen dat ze van elkaar hielden, maar het moddergooien is begonnen.”

Vissen

Wat is er dan aan de hand? Bart legt het uit: “De juicekanalen gingen een beetje vissen en doen en toen zagen ze dat Glennis de andere ladies had ontvolgd en toen werd Glennis eigenlijk een beetje geïrriteerd, want volgens haar zit het verhaal toch echt anders in elkaar.”

Glennis vertelt op haar Instagram: “Ik zag een juice voorbijkomen over dat ik mensen heb ontvolgd. Nou, ten eerste was ík ontvolgd door die personen als allereerst. Toen kreeg ik te horen: o, dat is per ongeluk gegaan. Toen dacht ik: o ja, zoiets gaat niet per ongeluk. Toen ben ik ze maar gaan ontvolgen. Ik denk: ja, waarom zou ik je volgen dan, toch?”

‘Bye bye!’

De ladies hebben haar dus eerst ontvolgd, aldus Glennis. “So just to get the record straight: het was nooit mijn eerste zet om iemand te gaan ontvolgen, maar wel dat van de ladies. Bye!”

“Op het moment dat ik er iets van ging zeggen tegen een bepaald persoon, van: waarom word ik ontvolgd, het is kinderachtig en je wil de media niet triggeren, which they did, hebben ze mij weer teruggevolgd, maar pas nadat ik ze ontvolgd had. Toen dacht ik: ja, dat ga ik niet meer doen. Toch? Once you’re gone, you’re gone.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk kamp heeft meer uw sympathie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen