‘André Hazes jr. opgenomen in kliniek in Malaga: niet geheel vrijwillig’

Niet alleen Sarah van Soelen, maar ook haar liefdespartner André Hazes jr. heeft zich laten opnemen in een kliniek in Spanje. Zij in Jávea, hij in Malaga. Dat meldt showbizzkenner Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

De doorgaans goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde, heeft als eerste de plotselinge afwezigheid van Sarah van Soelen en André Hazes jr. geduid. Ze belooft morgen in een video met nieuwe details te komen, maar licht nu alvast een tipje van de sluier op.

Groot Hazes-nieuws

Yvonne kondigde vanmorgen al aan dat ze morgen, op dinsdagavond, groot Hazes-nieuws naar buiten gaat brengen. “Goedemorgen! Vandaag laatste dagje ‘bewijs zoeken’, daar zitten vandaag nog wat mensen op, en mocht dat niet werken, dan ga ik toch morgen een video maken over mijn bevindingen so far.”

Ze is er klaar mee dat zij wordt gebruikt als smoes voor hun afwezigheid. Zo zou Sarah kapot zijn van haar kritiek. “Ik ben er ook gewoon klaar mee. Als je wil liegen en ook nog mijn naam wil noemen in een statement naar de pers alsof het mijn schuld is, dan vraag je er ook gewoon om. Besef: als mensen eerlijk zijn, heb ik ook geen juice!”

‘André ook in kliniek’

Kan Yvonne alvast een tipje van de sluier oplichten? “Vooruit een klein tipje dan. Vrijdag de 10e is Sarah naar de ‘mediakliniek’ in Jávea vertrokken. Vorige week maandag vertrok André naar de ‘mediakliniek’ in Malaga. Stelletjes mogen natuurlijk niet samen in een kliniek; dat is tegen de regels.”

Wat is hun laatste status? “Sarah heeft de detox van zes dagen gedaan en is na acht dagen vertrokken naar Malaga, waarschijnlijk om in de buurt te zijn van André. Daar verblijft hij dus momenteel in de kliniek en zij waarschijnlijk ergens in de buurt.”

Niet vrijwillig

Critici suggereren volop dat André en Sarah helemaal niet in Spanje zijn om een ‘mediatraining’ te volgen, zoals hun management beweert, maar dat ze samen aan de snuif zaten en nu moeten afkicken.

Yvonne zegt: “De opname is dan wel vrijwillig maar ze zijn beiden niet geheel vrijwillig het traject ingegaan. Meer daarover morgen in de video!”

Update

Yvonne Coldeweijer weet het zeker: ‘André Hazes jr. is cocaïneverslaafd’

Lees alles

Lees alles over deze rel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen twee snuifdozen zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen