Alberta Verlinde slaat genadeloos hard terug naar Sarah van Soelen

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, deinst niet terug voor de juridische dreigementen van André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Ze slaat in een videoreactie keihard terug.

Sarah van Soelen en Alberta Verlinde © RTL, YouTube

André Hazes jr. en Sarah van Soelen delen op social media zo’n beetje elke minuut van hun leven, eigenlijk al vanaf het moment dat hij zijn ex Monique Westenberg voor de tweede keer dumpte. Zonder aan haar gevoelens te denken, gooiden en gooien ze werkelijk ál hun geluksmomenten online. En dat zorgt voor flink wat kritiek.

‘Ga lekker van Insta af!’

Veruit hun grootste criticaster is Yvonne Coldeweijer, die in korte tijd de spraakmakendste showbizzwatcher van Nederland is geworden. Ze was dit weekend de eerste die onthulde dat Sarah is opgenomen in een kliniek in Spanje. Ze dacht zelf aan een terugval in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het psychologische bijstand.

Sarah heeft die bijstand onder meer nodig vanwege Yvonne’s kritiek, stelt André’s management. Zwaar overdreven, vindt Yvonne dat. Zij reageeert in haar Popcorn Show: “Weet je? Als het je niet bevalt en je hebt er zo verschrikkelijk veel last van dat je er ‘mediatraining’ voor moet volgen, ga dan lekker van f*cking Instagram af, meid!”

Drie selfies per dag

Zowel André als Sarah vragen zelf om die aandacht, aldus Yvonne. “Niemand heeft jou gevraagd om in de media te treden. Precies f*cking nobody, helemaal niemand niet! Als ik drie selfies zie van jullie samen op een dag, dan is het weinig. Jullie zijn echt de hele dag – vooral jij Sarasoel – van alles over jullie aan het posten. De hele dag!”

Sarah had zich na het dumpen van Monique sowieso gedeisd moeten houden, vindt ze. “Ik had vanaf moment één me heel erg gedeisd gehouden en niets gepost op social media. Volgens mij hebben jullie genoeg geld en je bent met André dus je gaat toch wel beroemd worden. Ik had er een jaartje mee gewacht, puur omdat dat gewoon veel chiquer is.”

Respectloos

Yvonne vindt het een gotspe dat Sarah haar respectloos noemt. Sarah is juist respectloos naar Monique, vindt Yvonne. “Jullie twee gingen er met een gestrekt been in en hebben alleen maar verliefde selfies van jullie twee gepost. Ik krijg er de rillingen van over mijn rug. Er zit een vrouw thuis met een kind. Ze is gedumpt, terwijl ze dacht dat ze ging trouwen.”

Sarah vindt dat vrouwen andere vrouwen moeten steunen. Yvonne: “Girls who support girls? Meid, jij hebt maandenlang met André in bed gelegen, terwijl hij een relatie had. Uiteindelijk is het je gelukt hoor, om het hele gezinnetje kapot te maken. Het is niet alleen jouw schuld hoor (…), maar ga dan niet tegen mij zeggen ‘girls support girls’, meid.”

Popcorn Show

Yvonne gaat – ondanks de juridische dreigementen – gewoon door met het kritisch volgen van André en Sarah. “Weet wel: zolang jullie doorgaan met het opzoeken van media, doe ik dat ook.”

Haar hele videoreactie ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen