Megarel: André Hazes jr. overweegt rechtszaak tegen Alberta Verlinde

André Hazes jr. overweegt een rechtszaak te starten tegen showkenner Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Ik denk er wel regelmatig aan”, laat de volkszanger weten.

André Hazes jr. en Alberta Verlinde © RTL, YouTube

Yvonne Coldeweijer is in korte tijd een bekende showbizzwatcher geworden. Ze brengt in haar eentje meer geruchten dan het gemiddelde roddelblad en vaak blijkt ze nog gelijk te hebben ook. Ditmaal heeft Yvonne voor nieuws gezorgd door te onthullen dat Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes jr., zich heeft laten opnemen in Alicante.

Psychische hulp voor Sarah

Zelf vermoedde Yvonne een terugval in Sarahs cocaïneverslaving, maar volgens André’s management is daar niets van waar. Sarah zou vijftien dagen lang psychische hulp krijgen omdat ze zo kapot is van Yvonne’s kritiek.

Tegen RTL Boulevard: “Sarah zit een paar dagen op een locatie in Spanje waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met media-aandacht. Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram. Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen.”

“Yvonne heeft zo’n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan.”

André overweegt rechtszaak

André en Sarah zijn er woest over dat Yvonne heeft gesuggereerd dat ze zich wederom heeft laten opnemen in een afkickkliniek. Sterker nog: hij overweegt zelfs een rechtszaak. “Ik heb André gevraagd: ‘Overweeg je dat nou om zo’n rechtszaak te beginnen?'”, aldus Albert Verlinde (de echte) in Shownieuws.

Wat zei André daarop? “Hij zegt: ‘Ik denk er wel regelmatig aan.’ Dat is toch een beetje aan het broeien, van: ga ik dat een keer doen of niet? Ik denk dat hij deze afweging maakt, van: bijten we een keer door, gaan we naar de rechter en gaat het hem heel veel geld kosten? Of: geef ik de vrouw daarmee meer een podium dan ze verdient?”

Duizenden euro’s

Privé-baas Evert Santegoeds vreest het ergste voor Yvonne. “Ze kan te maken krijgen met een advocaat die in een keer duizenden euro’s gaat eisen. Zo’n rechtszaak als ik vorig jaar tegen Bridget Maasland gehad heb – dat hoef ik dan niet zelf te betalen – loopt echt in de vele duizenden euro’s. Die kanalen hebben dat over het algemeen niet.”

“Ik zie het er wel op een gegeven moment van komen als er gezegd wordt dat je met je hele familie aan de snuif zit. Ik kan me voorstellen dat er dan een advocaat op af gestuurd wordt.”

Albert vs Alberta

Tot slot: wat vindt Albert er eigenlijk van dat Yvonne zichzelf Alberta Verlinde noemt? “Alberta Verlinde is de naam die ze gebruikt, ja. Dat is toch een compliment. Hahaha. Nou ja, wat vind ik ervan? Het is wat het is.”

Yvonne heeft nog niet gereageerd op de woeste André en Sarah.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen