Twijfels over burn-out André Hazes jr.: ‘Liar, liar, pants on fire!’

André Hazes jr. weet zijn criticasters niet te overtuigen met de verklaring voor zijn plotselinge afwezigheid. De volkszanger beweert al vakantievierend een burn-out te hebben opgelopen. “Liar!”

Fawry en André Hazes jr. © Instagram

Er is weer eens een flinke showrel ontkend door Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde inmiddels spraakmakender is dan alle reguliere showmedia bij elkaar. Als eerste wist ze deze week te berichten over de opname van Sarah van Soelen in een Spaanse kliniek én over de plotselinge afwezigheid van haar vriend André Hazes jr.

‘Liar, liar!’

Sarah is volgens Yvonne opgenomen in een afkickkliniek, maar zelf beweert ze dat ze een mediatraining volgt om om te gaan met Yvonne’s kritiek. “De uh ‘mediakliniek'”, noemt Yvonne het cynisch. Volgens haar is er echter ook iets vreemds aan de hand met André. “André is haar afgelopen maandag onverwachts achterna gereisd”, meldde ze gisteren.

Vanochtend was er plotseling het statement van André’s management dat hij een burn-out zou hebben, maar Yvonne gelooft daar helemaal niets van. “Liar liar, pants on fire”, schrijft ze. En: “Wanneer je er langzaam achter komt dat ik al die tijd gelijk heb.” Pijnlijk voor André: vanochtend noemde ook Bridget Maasland hem al een leugenaar.

De échte reden

Showbizzwatcher Farja Farvardin, beter bekend als Fawry Not Sawry, gelooft ook niet in een burn-out. “Kijk, wat de echte reden is van hun mediabreak doet er even niet toe. Waarschijnlijk weten we allemaal wat de echte reden is, maar daar hoeven we niet naar te gaan gissen”, zegt hij.

Wat is zijn advies? “Mijn advies is ook: zoek de media een keer niet op, blijf een keer rustig, ga geen interviews geven, zet niets op social media, want als je iets op social media zit is er altijd wel ergens een dikke vette nicht die zich te veel met anderen bemoeit en dat gaat posten op zijn eigen kanaal.”

Te vaak in de media

Het is hoe dan ook goed dat André en Sarah even uit de media verdwijnen, aldus Farja. “Ik denk dat het ook wel goed is om even rust te pakken! Deze mensen zijn ZO vaak in de media. Als je al zelfs met een paparazzi-fotograaf op vakantie gaat dan ben je toch helemaal het spoor bijster? Weten zij überhaupt wel wat normaal is?”

“Ik zou zeggen: een paar weken ergens waar geen social media is en geen pers. Cuba ofzo. Ik weet uit eigen ervaring en frustratie dat de WiFi heel slecht is daar. En ook geen mama Rachel die om de haverklap een interview wil geven over haar nieuwe hondje of theebedrijf en even helemaal geen mensen om je heen!”

‘Zwaar voor André’

Privé-verslaggever Jordi Versteegden gelooft André wél. “Voor André Hazes is het heel moeilijk om te zien dat zijn vriendin er zo aan onderdoor gaat. Ze hebben alle twee gewoon een bestaan vol in de spotlights en dat hakt er natuurlijk wel eens in. Nu heeft hij dus een burn-out.”

Programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws worden op social media verweten wel heel erg blind in André’s statements te geloven. “Goh, had Life of Yvonne toch gelijk. Goh, verrassend. En haar dan door het slijk halen. Burn out? Yeah right. Van al die vakanties?”, zegt Daantje bijvoorbeeld op de socials van Boulevard.

Lees alles

Lees alles over deze rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen