Johan Derksen: ‘Dagelijkse show nog niet rond, maar als hij komt blijf ik’

Johan Derksen heeft inmiddels al dertien keer aangekondigd te stoppen met televisie, maar steeds weer ziet hij er van af. Ook nu weer: als er een dagelijkse talkshow komt, blijft hij tóch.

Johan Derksen © SBS

Inmiddels heeft Johan Derksen overal aangekondigd dat hij in de zomer van 2022 stopt met televisiemaken, zélfs als de door hem zo gewenste dagelijkse talkshow er alsnog komt. Nou, de voetbalanalist krabbelt nu alweer flink terug. Volgens het AD is de kogel door de kerk en komt er een dagelijkse VI, maar volgens Johan is dat nog niet zeker.

Nog niets rond

Op de vraag van Veronica Superguide of de kogel inderdaad door de kerk is en VI vanaf januari dagelijks gaat, antwoordt Johan: “Nee, nee, nee. Dat is helemaal niet zeker. Dat is geópperd. Kijk, er komen berichten naar buiten want er wordt achter de schermen gesproken. Dat is alles.”

Het is in elk geval geen onzin, stelt Johan. “Nou nee, er wordt gesproken. Een jaar geleden heeft John de Mol dit ons al aangeboden. Dus dat loopt nog steeds.”

Johan wil blijven

Johan belooft echter alsnog te blijven als die dagelijkse talkshow er komt. “Ja maar dat is bekend. Ik heb gezegd dat ik stop omdat ik niet meer in een programma wil zitten dat over voetbal gaat. Dat is de reden, ik ben uitgeluld over voetbal.””

Veronica Superguide: “Dus als er een dagelijkse show komt waar niet over voetbal wordt gesproken, wil jij erover nadenken?”

Johan: “Ja precies, zo zit het in elkaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u Johan Derksen ooit nog als hij weer begint over zijn tv-exit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen