‘Sarah van Soelen liegt, wel degelijk terugval in cokeverslaving’

Sarah van Soelen is wel degelijk opgenomen in Alicante vanwege een terugval in haar cocaïneverslaving. Dat denkt RUMAG-presentator René Watzema, zegt hij in zijn showrubriek De Roddelloog.

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en René Watzema © Instagram, YouTube

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde, heeft afgelopen weekend naar buiten gebracht dat Sarah van Soelen gespot is op de luchthaven van Rotterdam. Al snel meldde Yvonne aan haar volgers dat het erop lijkt dat Sarah in Alicante is opgenomen vanwege een terugval in haar cocaïneverslaving.

Ongeloofwaardig

Sarah en haar vriend André Hazes jr. reageerden echt he-le-maal over de zeik. André begon op een gegeven moment zelfs te dreigen met een rechtszaak tegen Yvonne. Maar waarom ging ze dan wél naar Alicante? Volgens zijn management volgt ze daar een mediatraining, omdat ze niet meer om zou kunnen gaan met de kritiek van Yvonne.

Onzin, zegt showbizzwatcher René Watzema in zijn programma De Roddelloog. “Dat het nu wordt rechtgetrokken alsof ze naar Spanje is voor een ‘mediatraining’, dat is ook een beetje ongeloofwaardig, maar goed.”

‘Ze kickt wél af!’

Zijn collega Farja Farvardin (FawryNotSawry): “Nou, niet een mediatraining, maar omdat ze media-aandacht niet aankan.”

René: “Ja, dat is natuurlijk ook een beetje onzin. Dat geloof je toch ook niet? Geloof je dat wel of niet?”

Farja: “Nee. Dus jij denkt nog steeds vanwege haar drugsverslaving?”

René: “Ja, en als dat zo is, dan vind ik dat niet iets wat je naar buiten moet brengen.”

Kritiek op Yvonne

René doelt hiermee op de onthulling van Yvonne. “Misschien vergist Yvonne zich erin dat een verslaving een ziekte is. Ik vind dat je sowieso bij bepaalde onderwerpen weg moet blijven. Dit is er misschien wel een van.”

Yvonne is volgens hem te ver gegaan. “Als je gewoon iemand op een airport ziet staan in haar eentje en dan maar zegt: ‘Ja, die gaat naar een afkickkliniek!’ Dat kun je niet zeggen. Het is gewoon zoeken naar iets om het juice te maken waarom Sarah daar in de rij staat. Ik denk echt: waarom bemoeien wij ons met Sarah dat ze daar in de rij staat?”

Voorzichtig

Het is bijzonder onkies van Yvonne, vindt René. “Mensen vergissen zich dat een verslaving een ziekte is en daarom moet je er gewoon voorzichtig en genuanceerd mee omgaan.”

Voorzichtig en genuanceerd. Ah, zoals René er nog eens tien minuten over verder speculeert dus. Gelukkig is zíjn moreel kompas wel helemaal in orde.

Lees alles

Lees alles over deze rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen