Paul de Leeuw uitgelachen in RTL Boulevard: ‘Dit is respectloos’

Paul de Leeuw is ondanks zijn enorme staat van dienst belachelijk gemaakt en uitgelachen door de sterren van RTL Boulevard. “Paul de Leeuw? Dat was ooit een icoon, maar nu niet meer.”

Rob Goossens, Paul de Leeuw en Luuk Ikink © RTL

Tegenwoordig hoort Paul de Leeuw niet meer bij de grootste tv-sterren van ons land, maar in de afgelopen decennia heeft hij massaal omarmde televisieprogramma’s afgeleverd. Een tv-coryfee van formaat die respect verdient, maar toch werd de 59-jarige presentator gisteren beledigd, beschimpt en uitgelachen door de sterren van RTL Boulevard.

Keiharde sneer

Wat is er gebeurd? Tv-kenner Rob Goossens had het gisteren in RTL Boulevard over het Televizier-prijzengala, dat dit jaar zijn glans heeft verloren door de misstap van de organisatie om een enorme kanshebber uit te sluiten. Ook Chantal Janzen dingt dit jaar niet mee, maar dat heeft een heel andere reden.

Presentatoren die drie jaar achter elkaar winnen, mogen namelijk een jaartje niet meedoen. Dat is Paul in het verleden ook weleens overkomen, aldus Rob in de showrubriek. “We hebben het ook gezien bij Paul de Leeuw in de periode dat hij nog gewaardeerd werd”, sneerde hij keihard.

‘Wat is dit nou?!’

De hele studio van Boulevard lag vervolgens in een deuk om deze belediging aan het adres van Paul de Leeuw: van Eric de Munck tot Mariëlle van Essen en van Marieke Elsinga tot Luuk Ikink. “Hahaha, wat is dit nou?“, gierde Luuk.

Rob gooide er daarna nog een schepje bovenop: “Ik zeg het er maar even bij voor de jongere kijker die zoiets heeft van: waarom heeft Paul de Leeuw ooit drie keer op rij gewonnen? Maar, Paul de Leeuw, lieve kijkers, was dus ooit een icoon. Dus dat.”

Marieke: “Hè, altijd gezellig met Rob aan de desk.”

Respectloos

Kijkers van RTL Boulevard noemen het op internet respectloos van Rob. “Wat lullig zeg RTL Boulevard, Paul de Leeuw respectloos bashen… Wauw, slecht”, zegt kijker Alfred.

En Marjan: “Pfff wat doet die Rob ontzettend denigrerend over Paul de Leeuw. Zo kinderachtig!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens beledigt Paul de Leeuw. Denkt u dat Rob zelf ooit in aanmerking komt voor een Televizier-prijs?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen