Keiharde reacties op ‘burn-out’ André Hazes jr., Boulevard grijpt in

André Hazes jr. lokt ongekend felle reacties uit met zijn bekendmaking dat hij voorlopig terugtreedt uit de media vanwege een ‘burn-out’. Het gaat er zó erg aan toe dat RTL Boulevard ingrijpt.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Het is de zoveelste keer dat showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer voor enorm groot shownieuws zorgt. Door haar is naar boven gekomen dat Sarah van Soelen zich heeft op laten nemen in een kliniek, officieel voor een ‘mediatraining’, en de afgelopen dagen wees ze ook op de plotselinge afwezigheid van haar vriend André Hazes jr.

Burn-out

Inmiddels is er een statement naar buiten gekomen: André zou met een burn-out kampen en hij cancelt al zijn optredens. “André Hazes houdt de komende periode rust. De zanger kampt met emotionele burn-out klachten, en heeft tijd nodig om weer op krachten te komen.”

Een burn-out? Waarvan dan? “Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad.”

Turbulent leven

Sjoerd Bodewes, de manager van André, beweert: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Zowel André als zijn bedrijf AGJ Produkties laten nadrukkelijk weten niet beschikbaar te zijn voor verder commentaar. Dus ook niet voor verdere vragen over wat hier nou écht aan de hand.

Vernietigende reacties

Eén ding is zeker: de kijkers van RTL Boulevard en Shownieuws gaan weer ouderwets los op de socialpagina’s van beide programma’s. De meeste mensen lachen zich ongegeneerd krom om André’s burn-out. Ze vragen zich af waar hij in vredesnaam een burn-out van heeft moeten krijgen, wijten dat bovendien aan hemzelf en twijfelen er openlijk over.

Zo zegt Bonnie bij Shownieuws: “Ha ha waarvan? Van het op stap gaan? Of van het liegen en bedriegen wat je doet? Stel je niet zo aan jonge. Lachwekkend dit.😂😂😂 Maar gauw weer op vakantie gaan😂😂😂”.

En Bettie: “Burn-out? Huh, hij zat hele jaar tot nu toe op Ibiza en vasteland Spanje. Hoe dan? 🙈🤣 Plus, al dat gelieg en bedrieg gaat je een keer opbreken.”

Janken

De reacties die André oproept zijn echt meedogenloos. Sandra bij Boulevard: “Aaaah gossie!!!!!!! Moeten we nu echt meelijden hebben of krijgen met mislukte snotneus. Hij en die diklip hebben er zelf om gevraagd. En nu janken!!! 😁 Mag hopen dat hij er nog lang van mag genieten🤣🤣🤣”

Remy: “Hoe lang duurt deze Hazespandemie nog? Walg van dat mannetje en zijn moeder!”

En Daniël: “Van al dat gewip en vakantievieren natuurlijk ook. Net zo’n dramaqueen als mama dus… Pfff wat een kloteleven.”

Boulevard grijpt in

De reacties zijn zó heftig dat RTL Boulevard ingrijpt. De showrubriek waarschuwt zijn kijkers: “Let op: hou de reacties respectvol. Dit is geen platform om haat op te verspreiden. Beledigende reacties worden gerapporteerd.”

Hypocriet, vindt Daniel het. “Wat verwachten jullie nou voor reacties na dit soort kansloze berichten? Jullie lijken Dré zelf wel… Aandachtzoekers en ophitsers.”

En Inge: “Misschien is iedereen deze man en zijn moeder zo zat, hebben jullie daar weleens over nagedacht🥱”

En Peter: “Jullie gaan maar door om dag in dag uit berichten over die familie door onze strot te duwen. Begin eens om te vegen in jullie eigen straatje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat André Hazes jr. zulke heftige reacties oproept?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen