Sarah van Soelen krijgt bar weinig steun: ‘Ga dan van Instagram af!’

Een bittere pil voor Sarah van Soelen: de vriendin van André Hazes jr. krijgt behoorlijk de wind van voren nu ze steen en been klaagt over alle kritiek die ze krijgt. “Dan ga je toch van Instagram af?!”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

André Hazes jr. en Sarah van Soelen venten hun hele liefdesleven uit op social media en willen alleen maar hartjes en kusjes in de comments terugzien. Op een kritische noot, in dit specifieke geval van showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer (ook wel bekend als Alberta Verlinde), zitten ze absoluut niet te wachten. Sterker nog: ze dreigen met een rechtszaak.

Sarah bij psycholoog

Sarah zit er naar eigen zeggen helemaal doorheen door de kritiek die ze krijgt. Ze krijgt momenteel vijftien dagen lang psychische bijstand in de Spaanse stad Alicante. “Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram”, zegt André’s management tegen RTL Boulevard.

“Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen. Yvonne heeft zo’n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan.”

Kritische reacties

De kijkers van RTL Boulevard en Shownieuws vinden dat Sarah heel erg ‘huilie-huilie’ doet en het zelf allemaal uitlokt, blijkt uit honderden reacties op de Facebook-pagina’s van beide programma’s (hier en hier). “Jullie beide vragen er zelf om. Jullie zoeken het ook op. Overal aandacht voor vragen”, zegt Miranda bijvoorbeeld.

Tamara: “En dat noemt zichzelf dan een influencer, haha. Eén die niet met aandacht weet om te gaan. Misschien moeten ze op social media een beperkt aantal volgers instellen voor zulke influencers. Vijftig max ofzo 🤣.”

Schreeuw om aandacht

Yolanda begrijpt niet waarom Sarah niet lekker van Instagram afgaat als ze het zo lastig vindt. “Als je het zo moeilijk vindt en er niet mee om kan gaan, dan begrijp ik niet dat je alles post en zelfs de roddelbladen belt als je een nieuw huis hebt en schreeuwt om aandacht. Ze kon ook uit de picture blijven maar deed dat bewust niet. Zelfs haar ouders moesten in het nieuws of op de foto.”

Karin verbaast zich ook over Sarahs klaagzang. “En dan post je de hele dag op Instagram? En vraag je om respect… Waar was haar respect naar Mo toen ze met Hazes aanpapte?”

‘Gedraag je normaal!’

Veruit de meeste mensen vinden dat André en Sarah de reacties zelf uitlokken. Anja: “Als de familie Hazes met aanhang, zich eens normaal gaat gedragen – niet elke dag, week in week uit, op de voorgrond willen treden – dan is binnenkort die aandacht een heel eind over. Maar jullie willen zelf te graag in de belangstelling staan!”

Tot slot Suzanna: “Zij zélf zit de hele dag op sociaal media voor aandacht. Nu heeft ze dit en nu is het weer niet goed. Dat ze maar gewoon gaat werken en niet op haar stiefvader zijn zak loopt te teren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen