André Hazes jr. verdacht van leugens: ‘Er komt snel meer naar buiten’

André Hazes jr. wekt argwaan met zijn plotselinge ‘emotionele burn-out’. Ondertussen gelooft ook bijna niemand dat zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen is opgenomen voor een ‘mediatraining’.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Niet alleen de gevreesde showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer denkt dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen niet de waarheid spreken, maar ook de doorgaans voorzichtigere showmedia RTL Boulevard en Shownieuws. Veel mensen denken dat de twee momenteel allebei aan het afkicken zijn van een verslaving.

Helemaal geen burn-out

Ook Weekend-baas Bart Ettekoven heeft de geruchten gehoord dat die burn-out een leugen is, vertelt hij in Shownieuws. “Er gaan geruchten dat het helemaal geen burn-out is en er heel andere dingen aan de hand zijn. Aan het begin van de week ging ook al het gerucht dat Sarah niet vanwege druk op social media naar Spanje was, maar om zich opnieuw te laten behandelen aan haar verslavingsproblematiek.”

Collega Ronald Molendijk vindt het vreemd dat de twee daar niet gewoon eerlijk over zijn. “Als je gewoon hulp nodig hebt en je gaat hulp halen, dan is dat toch oké?”

‘Mediatraining in Spanje?!’

Tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard vindt het vreemd dat Sarah beweert dat ze is opgenomen in Alicante voor een mediatraining. “Ik heb even gezocht of je daar ook Nederlandstalige media-aandachtsprogramma’s zou kunnen doen en die heb ik daar dus niet gevonden, dus ik geloof dat verhaal eigenlijk helemaal niet.”

Hij vervolgt: “Ik wilde zeggen niet helemaal, maar helemaal niet dekt de lading wat beter. Dat voedt natuurlijk ook weer de geruchten dat ze daar zou zijn om af te kicken. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze twee jaar geleden is afgekickt van drugs en drank. Ze zou een terugslag kunnen hebben.”

Luuk speculeert verder

Boulevard-host Luuk Ikink vindt het wel heel gek dat André en Sarah precies op hetzelfde moment opeens een burn-out zouden hebben. “Het is wel opvallend dat Sarah van Soelen dus last heeft van die mediadruk en nu kondigt André aan dat hij ook burn-vutklachten heeft. Het gaat helemaal gelijk op.”

Rob: “Ja, een emotionele burn-out ook nog. Dat is zo’n rare term. Het klinkt een beetje alsof het hem gewoon een beetje te veel is geworden en er zelf maar een label aan heeft gehangen.”

Yvonne weet meer

Yvonne Coldeweijer kijkt gniffelend naar al die speculerende showkenners. Zij weet precies wat er speelt, zegt ze op Instagram. “Ik zie jullie DM’s en ik zie dat nog steeds niet heel veel mensen begrijpen wat ik precies bedoel. Het zit zo: ik weet natuurlijk iets meer en ik weet ook waar beiden zijn en ze zijn niet bij elkaar, maar ze zijn beiden niet in Nederland.”

Waar zijn ze dan? “Ik doe heel erg mijn best om bewijs te verzamelen, zodat ik niet alleen een soort van bewering doe, maar dat ik het ook kan onderbouwen. Daar werk ik nu aan, dus heb vertrouwen dat het er allemaal aan komt. Ik doe mijn best.”

Lees alles

Lees alles over deze rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen