André Hazes jr. en Sarah van Soelen woest: ‘Alberta Verlinde, stop nu!’

André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn helemaal klaar met showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde. “Je obsessie voor ons slaat helemaal door.”

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

Yvonne Coldeweijer heeft in korte tijd furore gemaakt als showbizzwatcher. De presentatrice, ook bekend als Alberta Verlinde, loopt in tegenstelling tot showrubrieken als Shownieuws niet in polonaise achter de BN’ers aan. Met name de veelbesproken André Hazes jr. moet het vaak bij haar ontgelden, net als zijn vriendin Sarah van Soelen.

Geheime vlucht

Het is allemaal best vermakelijk, maar nu heeft Yvonne volgens zowel André als Sarah een grens overschreden. Een tipgever van Yvonne heeft Sarah gefotografeerd op het vliegveld van Rotterdam, waar ze een vlucht pakte naar Alicante. En die foto heeft Yvonne in haar Instagram-stories geplaatst.

Aanvankelijk wees Yvonne vandaag slechts op de verdachte situatie. “Sinds Sarasoel naar Spanje is vertrokken in d’r eentje, post ze ook alleen maar memes en oude stories waardoor het lijkt of ze in Nederland is… Wat is er zo geheim waardoor we niet mogen weten dat ze deze hele week nog in d’r eentje in Spanje zit?”

Afkicken in Alicante

Even later vandaag plaatste Yvonne een pikant gerucht. “Er gaan nu stevige geruchten rond van meerdere kanten dat Sarasoel vrijdag is vertrokken naar een afkickkliniek in Alicante (in deze kliniek zat ze vorig jaar ook vanwege haar coke verslaving). Ik vrees wel dat dit een gebed is zonder einde als je omgeving niet clean is en niet met je mee wil strijden…”

En dan: “Al zou het heel misschien kunnen dat André ook in het vliegtuig zit… Sinds de kritiek op André over zijn afwezigheid als vader, haalt hij kleine Dré elke maandag op en post hij dit meteen om aan ons te laten zien… Maar sinds gister is het stil… Is André ook naar rehab? Working on it with my spionnen, keep you posted.”

Professionele hulp

De familie van Sarah heeft nu aan Shownieuws laten weten dat Sarah in Alicante professionele hulp krijgt. “Sarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is.”

“Sarah zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan. Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren. André support Sarah volledig, ze zijn stapelgek op elkaar.”

André en Sarah woest

André en Sarah laten via hun socials weten woest te zijn. André: “Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt moet je lekker zelf weten. Maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest.”

En: “Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daar aan gewerkt hebben, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver. Je obsessie voor mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en 1 keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.”

Pestgedrag

Sarah spreekt van pestgedrag. “En nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen. Dit is gewoon, zoals ik het noem, pesten!! Je mag alles over mij vinden, maar zeggen is het tweede. Ik ben al meer dan 1,5 jaar clean en dan ga de dit soort dingen op je Insta posten? Waar is het respect van de mensen?

“De obsessie van sommige mensen loopt uit de hand en Instagram is niet meer zoals het hoort te zijn. Wat ik erg jammer vind. Prima dat je een mening over mij hebt, maar jouw issues zijn niet de mijne. Gelukkig staan ik en mijn mensen hier sterk in, maar wat denk je zelf wat dit met mensen doet? Hoe was pesten voor jou op de basisschool? Ik vraag me dat af.”

‘Dit moet stoppen’

Net als André waarschuwt ook Sarah dat Yvonne moet stoppen. “Mensen wees is positief, support elkaar, geef complimentjes, maak het leven mooi! Girls who support girls!! Ik hoop dat mensen in gaan zien dat ze niet alles maar kunnen roepen en op Instagram kunnen posten. Dit moet stoppen.”

Het is niet duidelijk of André en Sarah juridische stappen overwegen tegen Yvonne.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen