Sarah van Soelen kweekt onbegrip bij Telegraaf: ‘Aandachtverslaafd!’

Telegraaf TV-presentatoren Wilson Boldewijn en Jordi Versteegden begrijpen er niets van dat Sarah van Soelen zich heeft laten opnemen in een kliniek. “Je kunt toch gewoon van Instagram af?”

Wilson Boldewijn en Jordi Versteegden © Telegraaf TV

Sarah van Soelen slaat behoorlijk wild om zich heen. Ze is met name woest op showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde. Die zou haar veel te vaak op de korrel nemen. Nu heeft de vriendin van André Hazes jr. zich laten opnemen in een kliniek om psychologische bijstand te krijgen en om te leren gaan met kritiek.

Om straf vragen

Telegraaf-presentatoren Wilson Boldewijn en Jordi Versteegden begrijpen er, net als Yvonne, niets van waarom Sarah niet gewoon lekker stopt met Instagram als ze zoveel moeite heeft met kritiek.

Wilson in een video van De Telegraaf: “Wij als nuchtere Hollanders zeggen dan toch een beetje: je bent met Dreetje Hazes junior, je bent een bekende instagrammer en post élk ding wat jullie samen doen. Dat noem je op z’n Amsterdams een beetje om straf vragen.”

‘Ze kiest ervoor!’

Jordi denkt daar net zo over. “Ja, het is sowieso wel opvallend dat er nu ineens paniek is om de aandacht die ze krijgen. Laten we wel wezen: je weet met wie je samen gaat wonen. Ze was tegelijkertijd zelf ook al jaren bezig met het veroveren van veel Instagram-volgers. Die zijn alleen maar gestegen.”

Ze had er 50.000 voordat ze samenging met André. “Nu heeft ze er bijna 200.000, bijna net zoveel als Yvonne. Dus ja: ergens roept het ook wel de vraag op of ze niet zelf voor die aandacht kiest. De vraag is ook: moet je daarvoor naar Spanje? In Nederland heb je ook genoeg mensen die je kunnen helpen hoe daarmee om te gaan.”

Tip van Telegraaf

Wat kan Sarah beter doen? Jordi geeft de gouden tip. “De eerste tip lijkt natuurlijk: joh, post eens even wat minder. Waarom moet je iedereen overal in meenemen?”

Jordi denkt dat Sarah verslaafd is aan aandacht. “Ik mag het eigenlijk geen verslaving noemen, maar ik denk wel dat het ermee te maken heeft: een verslaving aan aandacht.”

Fragment

Het bewuste fragment van Telegraaf TV:

Lees alles

Lees alles over deze rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen