Talpa-marionetten van VI: ‘Wij MOETEN van John!!!’

Geplaatst op za 01 aug 2020 om 9:00

Nog nooit heeft een tv-rel zó veel schade aangericht als die van Veronica Inside: Wilfred Genee staat nu bekend als een Judas en Johan Derksen en René van der Gijp verliezen credibility én respect. Ze waren met z’n tweeën zo flink door vast te houden aan hun principes en hun belofte dat ze ab-so-luut nooit meer met Wilfred aan tafel zouden zitten bij VI, maar nu verschuilen ze zich laf achter John de Mol. Een strategie die je al van mijlenver aan zag komen, maar totaal niet geloofwaardig is.

Na weken ruziën voor de bühne, is nu alles ineens weer in kannen en kruiken omdat John de Mol hen een dwingende e-mail heeft gestuurd. Een e-mail die natuurlijk niet geheel toevallig inmiddels in zo’n beetje alle media te lezen is.

De volstrekt ongeloofwaardige Johan Derksen gisteren in RTL Boulevard: “Ik heb gewoon geen keus. John de Mol houdt me aan mijn contract, dus ik kan hoog of laag springen, ik kan niet weglopen. Van der Gijp en ik moeten daar gaan zitten. Punt uit.”

Johan gaat gewoon weer lekker aan de VI-tafel zitten. “Als je in je hebberigheid twee jaar geleden zo’n contract tekent en ze houden je eraan, dan moet je ook niet piepen. Ik ga er gewoon met frisse tegenzin zitten. Ik moet er zitten, want ik heb een contract getekend.

Wie is nu de schuldige in deze VI-ruzie? “We hebben gewoon een maand ruzie voor jan lul gemaakt. Als die De Mol nou meteen na die uitzending gezegd had: ‘Ik houd jullie aan je contract’, dan hadden we deze ellende niet uit hoeven halen. Erg zonde van de energie.”

René van der Gijp is ook helemaal in zijn nopjes: “Het klinkt misschien gek, maar om een uur of half 11 lag ik eigenlijk nog te slapen en maakte Minouche mij wakker met het nieuws: ‘Jullie gaan door.’ Ik denk dat het gesprek dat Johan gevoerd heeft met John de Mol daar een heel grote bijdrage aan heeft geleverd. Blij dat er rust in de tent is.”

Poppenkast

Wat een poppenkast, vindt ook misdaadjournalist Peter R. de Vries. “Ik vind het toch wel een merkwaardige gang van zaken allemaal hoor. Tot gisteren is er steeds gezegd dat ze het niet meer zien zitten, dat het niet meer te lijmen is en dat ze niet meer geloofwaardig zijn.”

Als dan de grote baas één keer zegt dat ze een contract hebben van nog twee jaar – dat wist iedereen al vanaf het begin, dus dat is geen nieuws – dan kruipt iedereen weer in z’n hok. Dat vind ik wel een beetje gek. Ja, ik ga wel kijken, maar…”

Spijker

Opiniemaker Jan Dijkgraaf, die onlangs vanwege censuur opstapte als columnist in de radioshow van Wilfred, slaat de spijker op zijn kop in zijn nieuwe column. “Omdat Johan en John de Mol weten dat (…) zo’n draai van zo’n principiële man als jij met geen 300.000 euro uit te leggen is, besloten jullie er een verhaal omheen te bouwen: John de Mol zou je aan je nog twee jaar lopende contract houden, dus je had geen andere keus.

En zie: de mail van John de Mol aan jou waarin hij suggereerde dat je een rechtszaak wegens contractbreuk aan je broek zou kunnen krijgen, ‘lekte uit’ aan het Algemeen Dagblad. Iedereen die een béétje snapt hoe het werkt in jullie wereld, weet dat het uitlekken van die mail onderdeel van jullie deal was.

Jij kon daardoor met die trouwe hondenblik van je beweren dat je helemáál geen zin had om weer met Wilfred Genee aan tafel te gaan zitten, maar dat John de Mol je het mes op de keel zette. Je móest wel 🙂.

Clownesk.

Lees ook:
Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (27 juli)
Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug (28 juli)
Johan Derksen gebruikt De Mol om gezicht te redden (30 juli)
Na weken rellen: Veronica Inside gewoon terug op tv (gisteren)
Dure grap: Johan Derksen levert 300.000 euro salaris in (gisteren)

Foto: Wessel de Groot, Talpa
95 Reacties op “Talpa-marionetten van VI: ‘Wij MOETEN van John!!!’”


 1. M

  Weg met VI! Stelletje hypocriete clowns.

  #VeronicaOffside

 2. CB

  Tsja……………………………………………………….. *speechless*

 3. Peter van der Plas

  Toen het stel op de bruiloft van Gijp arriveerde wisten we al hoelaat het was. Wat een drama queens. Je hoeft echt niet meer tegen de gays aan te schoppen.Wat een stel uilskuikens bij elkaar. De cliffhanger van de eeuw. Doodvermoeiend voor dit kroketten volk. Gefeliciteerd ik heb inmiddels een vette hekel aan dit illustere trio. It’s all about the money uiteindelijk en principes hebben ze niet. Walgelijk!

 4. Walter

  Gijpje is de meeste achterbakse vent.

  Eerst de kant van Derksen kiezen en daarna toch voor het geld kiezen.

 5. Tijs

  Zijn Derksen of Gijp dan nog steeds niet financieel onafhankelijk?
  Of is het hang naar aandacht, want aandacht is verslavend.
  Of zijn ze bang irrelevant te worden?

  Wat het ook is, mijn respect hebben ze verloren.

 6. M

  elke keer als ik in de spiegel kijk schrik ik er wel van hoe gruwelijk lelijk ik ben mensen liepen voor corona al met een hele grote boog om mij heen dus dat is nu wel een voordeel

 7. man pan

  Alleen poepen moet.
  Vind niet erg dat ze weer op de buis komen, maar heren, laat dat poppenkast achterwege.

 8. Suckerpunch, de enige en de echte

  Ik wist het wel, ik weet al precies hoe het gegaan is:

  John roept de heren op zijn kantoor, laat ze hun verhaal doen en terwijl hij een beetje nonchalant onderuitgezakt zit doet hij alsof hij luisterd, uiteindelijk, nadat de heren hun verhaal hebben gedaan zegt John “jullie gaan maar gewoon door want anders contract breuk>rechtzaal”.

  Ha ha ha, business is zo easy hé als je het goed aanpakt…

 9. Nozem

  Geld Geld Geld dat is het belangrijkste voor hun ! Daar gooien ze graag hun principes mee over boord .

 10. ikweethetbeter

  Ik kijk er wel naar uit ik ben ook benieuwd hoe ze zich gedragen ,de eerste 10 minuten.

 11. Petertje

  @M zoek een hobby en val ons niet lastig met je off line comments.

 12. William

  Wanneer stoppen die dagelijkse berichten? Is echt nonsens nieuws

 13. Petertje

  Het begon al bij het optreden bij de business club van F.C. Twente anders zou de dame in kwestie failliet gaan. Wat edel en zo de eerste principes weg en het is daarna niet anders gegaan. De enige die de laatste tijd principes had is Jan die weg ging bij Genee omdat hij zich niet kon vinden in visie. De rest gaat voor het geld. Keuze maar val ons niet lastig met zg. gelekte mails. Dit hele media offensief is zo transparant en minachtend voor de kijker.

 14. maatje te groot

  Zo en nu genoeg VI nieuws. Wedden dat dit hele spelletje hen ontzettend veel kijkers oplevert..

 15. Greet

  Talpa maakt meer kapot dan je lief is❗️

 16. Chelsey

  Poppenkast of niet beste Peter (R)ioolrat de Vries, VI gaat in elk geval keihard scoren of jullie dat nu willen of niet daar bij tv-bertelsMann vanuit Luxembourg. Haatpredikant Akwasi O. en christenextremist Arie B. alias Jezus 2.0 is het niet dus niet gelukt om dit succesvolle programma de nek om te draaien! RTL down the drain!

 17. Cees

  Talpa wat is het allemaal bagger en campingzender materiaal.

 18. JobF

  Ach ach Mediacourant zit wel heel erg te janken. Jullie nemen de woorden van Johan en René veel te serieus, de hele media trouwens. Ze hebben door boosheid geroepen dat ze niet meer VI wilden maken omdat het ongeloofwaardig zou zijn. Niet omdat ze niet meer met Wilfred willen zitten. Ze hebben totaal geen ruzie met Wilfred wat ze ook zeiden donderdag na dat gesprek. René leek trouwens al omgedraaid te zijn na zijn huwelijksreis. Was daarna een stuk positiever dan daarvoor. Je moet dit zien als een RUZIE dat door de media is gevoerd (net zoals in zomer 2014 met Johan en René die elkaar voor van alles en nog wat uitmaakte). Ruzies zijn er om goed te maken. En in een ruzie zeg je veel dingen die je later eigenlijk niet meer meent. Dat heeft iedereen. Het verschil is dat dit in de media wordt gedaan richting elkaar. Maar dat was in 2014 ook zo. Dat is gewoon typisch deze mannen.

 19. Jiyani

  Bij zjohan gaat het beslist niet om die €600.000, want op advies van zijn vrouw gaat hij de helft schenken aan 2 goede doelen. M.a.w. zelf was hij niet op de gedachte gekomen om te doneren aan goede doelen. Maar waarom doneert hij niet alles aan goede doelen. Om zijn gezicht enigszins te redden, komt hij met doneren aan goede doelen. Johan Derksen heeft zijn gezicht en aanzien, die hij bij velen had om zijn ongenuanceerde uitspraken, verloren.

  Van der Gijp zal zijn tanden uit gewoonte weer bloot lachen. Echt waar, dat meen ik, met mijn hart op mijn hart dat meen ik. Ik zeg het je, dat meen ik.
  Maar goed, op 11 september, ga ik wel naar de eerste uitzending kijken. Ben heel erg benieuwd hoe losjes en spontaan die uitzending zal zijn.

 20. J. Bloemheuvel

  Welke, zich respecterend, mens zou nu wel willen
  samenwerken met W. Genee?
  Ik kan het mij in elk geval niet indenken.
  En om die drie nu weer samen achter de desk en
  voor de camera te zetten is de goden verzoeken.
  Genee, weg ermee.

 21. Matthijs Zelf.

  VI is weg bestaat voor veel mensen niet meer.

 22. De lachende derde

  Haha… VI komt gelukkig terug en ik ga weer trouw kijken. Werkelijk nog het enige programma dat nog leuk is om te kijken. Blij dat de macht van de cancelcultuur niet voorbij de grachtengordel reikt.
  Gelukkig laat John de Mol zich niet gek maken.

 23. Daniel

  En wat zijn precies de gevolgen dan als Johan het contract niet had uitgediend? Wellicht had hij maximaal 40000 euro moeten betalen van de rechter. Hogere schadevergoedingen worden in Nederland gewoon niet uitgekeerd. En wat als Johan ziek wordt, dan kan hij zijn contract toch ook niet uitdienen? Dus dat MOETEN klopt gewoon niet.

 24. A

  Omdat iedereen (de drie mannen, u en ik) steeds maar wst roept houdt het de gemoederen bezig.
  Dit zat er in, nu heeft John ‘geroepen’.

 25. Walter

  Briefje van Jan:

  Beste Johan,

  Well played, maestro!

  Door bekend te maken dat je de helft van je Talpa-salaris overmaakt aan twee goede doelen, kocht je je geloofwaardigheid terug.

  Opeens was het een stuk minder erg dat je de draai maakte van ‘nooit meer met Wilfred Genee aan tafel bij Veronica Inside’ naar ‘gewoon weer met Wilfred Genee aan tafel bij Veronica Inside’.

  Velen trappen er met boter en suiker in.

  Omdat jij en John de Mol weten dat ‘velen’ niet ‘iedereen’ is en zo’n draai van zo’n principiële man als jij met geen 300.000 euro uit te leggen is, besloten jullie er een verhaal omheen te bouwen: John de Mol zou je aan je nog twee jaar lopende contract houden, dus je had geen andere keus.

  En zie: de mail van John de Mol aan jou waarin hij suggereerde dat je een rechtszaak wegens contractbreuk aan je broek zou kunnen krijgen, ‘lekte uit’ aan het Algemeen Dagblad.

  Iedereen die een béétje snapt hoe het werkt in jullie wereld, weet dat het uitlekken van die mail onderdeel van jullie deal was.

  Jij kon daardoor met die trouwe hondenblik van je beweren dat je helemáál geen zin had om weer met Wilfred Genee aan tafel te gaan zitten, maar dat John de Mol je het mes op de keel zette.

  Je móest wel 🙂

  Gezondheid
  En omdat je niet wilde overkomen als ‘een krachteloze zakkenvuller’ volgde op het lekken van de e-mail snel het bericht dat je vrouw had bedacht dat je wel de helft van je salaris kon schenken aan twee goede doelen, waarvan een de stichting van René van der Gijps goede vriend Casper van Eijk is.

  Grappig detail: je zei letterlijk “René en ik willen niet dat mensen ons zien als krachteloze zakkenvullers als we daar straks weer gaan zitten”. Ziet Gijp ook af van de helft van zijn Talpa-salaris en is die daar discreter in dan jij? Of waaide René voor de zoveelste keer mee met de laatste wind die blies, en is hij een eh… krachtloze zakkenvuller?

  Maar goed, de eerste aflevering van Veronica Inside na de zomerstop gaat net als de laatste voor de zomerstop een kijkcijferrecord breken. Iedereen wil zien of Wilfred B.L.M. Genee het programma echt gesloopt heeft met dat mes in jouw rug of dat het nog te reanimeren is.

  En iedereen let op jou.

  De man die zich onder gigántische druk van John de Mol aan zijn contract hield en die zich voortaan -met chauffeur- voor nog slechts drie ton per jaar meldt in Hilversum.

  Maximaal honderd keer, in een EK-jaar.

  Eh…

  Ruim 3000 euro per dagdeel.

  Een bedrag waarvoor een verpleegkundige een hele maand moet werken.

  En jíj lijkt de held.

  Ik vind het knap.

  Groet,

  JanD

  PS. Omdat de jouwe stuk is, heb ik als cadeautje een nieuwe voor je gekocht.

 26. Nana Mouskouri

  Hehe eindelijk vallen de roze brillen van forumleden af. Gewoon een zakelijke deal.

 27. Siem

  En natuurlijk gaat het hier weer over het geld en hebben jullie allemaal goede principes om 6 ton de deur te wijzen.
  Ronaldo verdient dat bijna per week in een land waar straks ons belastinggeld naar toe gaat.

 28. Jos

  Wat een domme types. Totaal niet meer serieus te nemen. Ik kijk niet meer.

 29. M

  @9.26 petertje Afspreken op een cruis plek of openbaar toilet?

 30. Cees

  @m cruise ouwe taart leer eens Nederlands.

 31. Wil

  De heren gaan dus alle drie voor het geld. Geven als goedmakertje de helft aan goede doelen zodat zij verder kunnen gaan met toneelspelen.

 32. John de Mol

  aan de auteur: lees het stuk nog een keer na,

  ‘Jullie gaan door.’ Ik denk dat het gesprek dat John gevoerd heeft met John de Mol daar een heel grote bijdrage aan heeft geleverd.

  Heeft “John” een gesprek met John, gevoerd ?

  Nou raakt iedereen het spoor bijster, John praat met zichzelf ?

 33. Afrikaanse Zwarte Piet

  Drie blanke mannen die met een whiteface clownssymbool worden uitgebeeld. Dit kan echt niet. Wordt er binnenkort via fotoshoppen ook de stereotypische rode blanke lippen en gouden oorringen en een pofbroek aan toegevoegd?

 34. Keet

  ga er maar van uit dat Johan los gaat in het programma over John, daar is niks aan veranderd.

 35. Henk

  Jos@ en met met jou al die anderen. Die zeggen, ik kijk niet meer. Daar liggen john en de mannen van vi erg wakker van zeg. Nou nou. Als of iemand dat boeit. Dat er mensen op internet zeggen. We kijken niet meer. De meesten kijkers zullen namelijk niet zo kinderachtig zijn.

 36. Bertje

  Het zit de schrijver van het bericht nogal hoog. Beetje overdreven, vind je ook niet?

 37. VI4EVER

  hahaha alleen degene die toch al nooit keken en hoopte dat het van de buis zou verdwijnen roepen nu nooit meer te kijken. Ze bedoelen waarschijnlijk die in elkaar geknipte filmpjes die achteraf verschijnen. Hele aflevering kijken lukt ze niet, want ze kunnen het gewoon niet aan om andere meningen te horen dan zij gewend zijn.

  Hell yeah mensen we zijn weer terug hahahaha, jammer, goed geprobeerd. Wij vaste kijkers en fans zijn allemaal erg blij in ieder geval. Die principes interesseert niemand, wij willen ons programma gewoon op maandag en vrijdag zien, thats it. Probeer komend seizoen maar weer hahaha, slechte verliezers

 38. Hans S.

  VI, ongeloofwaardige club, niet meer kijken.

 39. M

  10.15Ceesje lieverd toch doe je zo onaardig omdat ik een oude nicht ben?

 40. Cees

  @Walter
  za 01 aug 2020 om 10:00: Dat kunnen we allemaal zelf wel zien op het briefje van Jan op TPO.

 41. Wilfried Genee

  Johan zou naast een verlies van zes ton een dure rechtszaak aan zijn broek krijgen en die verliezen, waardoor hij in totaal gauw anderhalf miljoen euro armer zou zijn geworden. Nu zegt hij geld te schenken aan twee goede doelen, wat hij toch al van plan was en denkt hij dat het domme klootjesvolk hierin trapt. Zelfs ik trap daar niet in! Geef maar toe, je bent bijna net zo hypocriet als ik.

 42. Siem

  Eh Jan.D
  In 2 dagdelen betaald hij voldoende belastingen om 1 verpleegkundige te betalen, en daar betalen wij niets aan mee. Allemaal uit de zak van de Mol.
  Als ons volk gevraagd wordt om wat meer aan de zorg bij te dragen klapt er niemand meer voor ze.

 43. Biery Twalet

  Dom tokkievolk en Calvinisme. Een fascinerend amalgaam!

 44. Guttegut

  Johan is net zo’n hypocriete lul als al die lui die hij jarenlang voor hypocriete lul heeft uitgemaakt. Wat een droeftoeter!

 45. Leo knots

  Grote vraag is wat Boomsma hiervan vindt. U weet wel die engerd met zijn falliete sportscholen.

 46. Toon

  Derksen en Gijp wat zijn jullie een stelletje idioten jullie geloven toch niet dat wij nog in die mooie praatjes geloven ga op de markt staan met een clown pak aan daar zullen jullie zeker goed in ba verdwijnen

 47. Een groot vooropgezet sprookje

  Nederland op zijn smalst.

  Armoede.

 48. bakhuis

  De drie heren doen alles en dan ook alles wat het baasje wil en ze schenen ook goed te kunnen zuigen en daar is ome John heel blij mee

 49. Henk

  De mensen die vi niet meer gaan kijken is de doelgroep ook niet. Doei doei.

 50. robb

  Wilfred Genee is de lachende derde , de andere twee mafkezen moeten voor hem knielen .

 51. Roël

  De heren zitten vol met principes en hun soms harde uitspraken en meningen maakte het voor mij een bron van vermaak. Maar als je voor geld je principes overboord gooit heb je voor mij afgedaan. Ik zal deze heren nooit meer kunnen zien zoals ik ze altijd heb gezien.

 52. WEST*

  En iedereen hier heeft schijt aan zijn baas zeker? ook jullie zijn de makke schapen in het bedrijfsleven, tenzij je eigen baas bent!

 53. PeeWeeJee

  Ach, prachtig in elkaar gedraaide oplossing. De geloofwaardigheid is volstrekt verdwenen, die 3 ton gift is fake en wordt uit de extra reclameinkomsten betaald van de eerste uitzendingen. Op zich goed voor die goede doelen. Zelfs met poen probeert die Derksen z’n ponem te redden, maar die is volstrekt bij iedereen afgedaan als onafhankelijk persoon die zegt wat hij wil en doet wat hij wil. Dus niet, maar dat was ook al meer prietpraat en oer-geschreeuw. Die Van der Gijp is nog te dom om voor de duivel te dansen al probeert hij een imago op te bouwen van onverschilligheid. Een pose die hem al vaak dwars heeft gezeten en hem zelf dan over de toeren jakkert. Die valt vanzelf om! Genee… Gluiperige gladjanus die zichzelf schromelijk overschat, niet kan samenwerken en alleen maar aan poen kan denken. Nog erger dan die andere twee. Zelfs dat mokkel van hem ging zich er mee bemoeien, die zag het luxe leventje in gevaar komen en het einde van de carriere van haar mannetje. Nou, dat einde gaat er komen hoor, waarschijnlijk net als dat huwelijk van hem. Dat houdt je als notoire ,,vreemdganger” nooit lang vol op deze wijze!!!

 54. Huber

  Wat een stelletje flapdrollen vooral Derksen iedereen veroordelen behalve zichzelf nou ik kijk nooit meer naar deze ruggengraatloze zeikerd haal ze maar van de buis dit is zo ongeloofwaardig

 55. Kees

  Wat een stelletje kwakballen.
  Geen ruggegraat
  Geen principes
  Mediageil
  Leugenaars
  Geldwolven
  De mensen die dit kutprogramma jarenlang gevolgd hebben, kunnen, na deze walgelijke poppenkast, maar tot 1 conclusie komen: nooit meer kijken, toch?
  Weg met dit zooitje hypocrieten.
  Zou mooi zijn als ze, door gigantisch lage kijkcijfers, van de buis getrapt worden.

 56. XD

  Hoe weet Johan zo zeker dat hij 300.000 euro aan goede doelen kan schenken? Misschien vechten ze elkaar in de eerste aflevering de tent uit en is het einde verhaal. Nee dus, hij gaat er gewoon het hele seizoen zitten. Wat een afgang dit.

 57. MediaPrak

  Wat klopt er van het gerucht dat Rene vd Gijp op last van Sjon is getrouwd?

 58. Pieter

  JdM verwacht dat vaste groep kijkers toch blijft kijken
  Ik verwacht juist meer kijkers omdat ze nieuwsgierig zijn wat er gaat gebeuren

 59. Cees van Toren

  Huichelaars hypocriete geldwolven geen principes weg ermee.

 60. chris?

  HET IS EEN GROTE SOAP

 61. Siem

  Ik kan niet wachten tot ze weer beginnen, kunnen jullie lekker met de hond gaan lopen.

 62. Bert busser

  Gewoon massaal afhaken stelletje nagemaakte.

 63. Teuntje

  Gijp is de grootste huichelaar van de 3

 64. AxelF

  een groot grap

  een Grolloo ;-)

 65. JWD

  Ik moet Johan wel gelijk geven. De Mol hield zich er lang afzijdig. 3en beetje baas had gelijk ingegrepen, al voor de bewuste uitzending. Maar bij Talpa is het een zooitje en organisatorisch bagger.
  Omdat het komkommertijd is gaat iedereen zich over buigen wat de heren zeggen. De enige die verstandig is geweest is eigenlijk Genee, die zocht de media niet op, of andersom.
  Iedereen is vergeten hoe deze rel tot stand kwam, door manipulatie van uitspraken. Daar hoor ik niemand meer over, maar zijn wel de feiten. Nu kunnen de heren voor van alles en nog wat worden uitgemaakt, maar als een voetballer of trainer naar China of het Midden Oosten gaat om zijn zakken te vullen, hoor je niemand.
  Dit is de zoveelste keer dat het knettert en komt het ook weer goed. Ze zullen even onder een vergrootglas liggen en daarna laat iedereen ze weer met rust.
  Ik ben blij dat ze doorgaan, want het moet niet zo zijn dat de kneusjes van deze wereld hun zin gaan krijgen. En al wil je er niet naar kijken, Zapp je toch lekker weg, sla je de berichtjes over en hoef je er ook niet op te reageren en te irriteren.

 66. Dorus

  Slappen houding van Derksen en de Gijp. zou laatst genoemde ook de helft aan goed doel schenken?

 67. Walter

  Heeft Angela de Jong al gereageerd?

 68. Kanjer.

  YOEHOE….ben blij dat ze weer op tv komen…

  Ik zou ook GEEN contractbreuk plegen, dat kost maar teveel geld.

 69. FUALL

  Geeft weer aan hoe dom veronica inside kijkers zijn, Derksen doneert aan doelen waar hij voor staat, subjectief dus…beetje geld doneren aan honden ipv organisaties die iets doen voor minderbedeelden..daarom haat ik hondeneigenaren ook, smerig volk wat meer met achterlijke dieren heeft dan mensen.

 70. Schijt aan

  fuall jij snapt t leven niet. Je ken beter met een hond te maken dan met mensen zoals jij, net zoals die van vi. Nagemaakte eikels

 71. Schijt aan

  Wat bedoel je met minder bedeelde, niet die zogenaamde zielepieten die hier komen profiteren van ons betaalde belasting. Anders trek je zelf je poeplap. Denk daar maar over na. Wees blij dat Johan iets voor de dieren doet, 🤔

 72. TopShow

  Grappig dat generaliserende insinuerende tekstje van de MC prutser.

  Heerlijk dat ze terugkomen.
  Het enige programma waar ik de tv echt voor aanzet.

 73. Mark

  Johan kan best schenken, was allang binnen in de tijd toen die nog hoofdredacteur van Voetbal International was, toen het blad nog een oplage had van enkele honderdduizenden exemplaren.

 74. Klaas Flink

  Het ergste is nog dat zij dus werkelijk geloven dat Nederland nu denkt: tsjah, ze kunnen niet anders. Je gaat haar de kantonrechter en je laat het contract ontbinden op grond van verstoorde relaties en vertrouwensbreuk. Niks aan de hand.

 75. Wederom blijkt dat VI en Talpa een Onbetrouwbare zooi is onder het mom van het vrije woord schijt hebben aan de kijkerde kijker

  De incestueuze geldgraaiers van VI die om de inhoudelijke producent en loser de Mol heen draaien laten voor de zoveelste keer weer zien dat het een onbetrouwbare en alleen op geld gefocuste bende is. Men houdt elkaar alleen op het gezamenlijke pad van geldgraaien en de boel te bedonderen.

  SBS/Pulpa blijft de kijker maar bedonderen en zal nooit meer een gewoon gerespecteerd imago kunnen krijgen.

  VI komt net als Goor, van Dijk, Linda , Patty en al die andere belachelijke onzinnig en niet serieus te nemen vallende sterren van Pulpa met Derksen en Gijp voorop in de categorie onbetrouwbare narcistische geldgraaiers . De VI heertjes passen wel bij de Pulpa kliek:)

 76. WEST*

  JWD al die negatieve reaguurgers hebben gewoon een klein lontje, mensen zonder inhoudelijke visie, maken zich druk als er op tv een scheet gelaten wordt , en hoe komt dat, te veel vrije tijd en verslaafd aan hun computer /sociale media

  Wat er vroeger gebeurde in satirische programma`s, was veel erger dan de kwestie J.Derksen , Je hoorde, of las nooit tegenspraak, of schande, alleen de uitschieters waren… Zo is het toevallig ook nog eens een keer , of het programma sex voorlichting van de VPRO Nou dat was wat in de jaren 70 .maar niemand protesteerde daartegen op straat, en ook niet tegen de kl kl clan , Ja de hippies gingen demonstreren tegen de oorlog in Vietnam, maar dat deed men omdat het hip was, en dat popartiesten met protest liedjes daarover zongen, en tegen je ouders met je extreem lang haren wilden
  provoceren, maar men wist van toeten of blazen wat er echt in de wereld gebeurden ! Nu zijn de mensen in Nederland een beetje gek aan het worden, en iedereen weet het beter ! maar er is geen hypocrieter volk als de Nederlander

 77. WEST*

  @Peter Ruigoord
  Er zijn weer mogelijkheden om een prijs te winnen. U doet toch ook mee?

  WEST HEEFT GELIJK
  WEST HEEFT EEN GAATJE IN ZIJN HOOFD
  WEST HEEFT BOEIENDE STUKJES
  WEST HEEFT EEN IQ ONDER DE 60
  WEST IS EEN TOFFE PEER
  WEST DAAR KAN JE MEE LACHEN

  Stuur uw oplossing naar PUZZLE RUBRIEK POSTCODE 1200 AC NR 5 HILVERSUM op een briefkaart aub !
  100 winnaars krijgen een jaar lang gratis het weerbericht van het NOS journaal , gesponsord door de firma RBN die zeelucht in blik fabriceert
  elke 10 winnaar krijgt er een gratis blikopener bij

  SUCCES IEDEREEN

 78. 010

  Zullen we hier dan maar het goede voorbeeld geven? Wij besteden vanaf nu geen letter meer aan deze soap. Dag Johan, dag Gijp , dag Genee!!

 79. R.A. van den Hout

  Ik heb altijd graag gekeken naar V.I. en zal dat blijven doen. Geen mens is zonder blaam. Politiek, artsen, politie, bouwvakkers, winkeliers, geloofspredikers, woningbouwcorporaties en zelfs je partner. Allemaal hebben ze – lees wij – boter op onze hoofden. Dus mogen ze van mij lekker weer doorgaan. Ik kijk er naar uit. Groetjes aan die badgasten van de afzender.

 80. Frenkie

  Ja joh…. Schijnheilen, die gaan als moet zelfs in qatar zitten €€€

 81. Johm

  Dit gaat kijkers kosten.

  #boycotvi

 82. Westie

  Ik heb een hekel aan Ali B, de jongen welke steeds door deze heren naar beneden werd gehaald omdat iedereen moest zien hoe goed hij was. Hoe hebben zij dit durven zeggen ze zijn zelf nog veel erger. Nooit meer naar deze ongeloofwaardige kwallen kijken.

 83. M

  Westie begin de hielen maar te likken van azijnzeiker, want die weet ook al niet wat hij typt.

 84. Chantal

  Het gebluf van John de Mol heeft gewerkt: ze werden een beetje bang.
  Een rechter zou ‘contractbreuk’ onmiddellijk van tafel hebben geveegd, want er was immers sprake van een onwerkbare situatie, dus meteen ontbinding contract.

 85. Chantal

  Het gebluf van John de Mol heeft gewerkt: ze werden een beetje bang.
  Een rechter zou ‘contractbreuk’ onmiddellijk van tafel hebben geveegd, want er was immers sprake van een onwerkbare situatie, dus meteen ontbinding contract.

 86. 1e uur

  Terwijl halve Nederland Genee uitkotst zitten de 3 musketiers lekker gezellig aan de koffie of biertjes te slurpen. Dat zgn moéten van de Mol geloof ik geen barst van. Allemaal afgesproken zaken om de kijkers/fan te misleiden. Er is ook geen sprake van met tegen zin terug komen op de buis. R & J komen maar al te graag terug. Wie is nou gek?

 87. tongo

  Ja het zal zo gaan:Johan wat vindt jij?
  oh dus je denkt er zo over……lekker saai als een RTL programma, Succes John!!!

 88. tongo

  Contractbreuk? mijn grootmoeder……Als er toch tot de rechtbank komt, hoogstens 10.000 E boete……
  nu…….3 popjes ad tafel, niemand zal ernaar kijken!
  had dit zin, John?

 89. tongo

  Gijp, wat ga je zeggen na je whiskietje?

 90. tongo

  straks: Talpa te koop, incl. 3 popiejopies met een contract van 2 jaar.
  Graag serieuze biedingen, anders worden ze verwijderd!

 91. Joris

  Wat een reakties.. Eens kijken als jullie 6 ton konden verdienen.. Lulde je wel anders.. En Derksen en Gijp konden niet anders..

 92. Ben

  Sjonnie vd kermis maakt meer kapot dan je lief is!

 93. Ben

  Via mijn werk geleerd dat iedereen een prijs heeft!

 94. WEST*

  Beste Lezers, sorry voor mijn gedrag en mijn opmerkingen die vaak off line zijn. Als ik slechte momenten heb ga ik hier tekeer en verlies mezelf.

 95. Hans

  Genee had zichzelf al afgeserveerd, dat hebben Gijp en Derksen nu ook gedaan.
  ik kijk niet meer naar deze hypocriete geldwolven

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.