Johan Derksen gebruikt De Mol om gezicht te redden

Wekenlang heeft Johan Derksen boos geroepen dat hij hoe dan ook geen Veronica Inside meer gaat maken met Wilfred Genee, maar inmiddels blijkt hij gewoon lekker te hebben gedramaqueend. Hij sorteert sinds deze week weer voor op een nieuw seizoen van Veronica Inside en gebruikt John de Mol om zijn gezicht te redden. Waar het volgens de heren eerder nog geen probleem zou zijn als ze hun contract niet uitdienen, zeggen ze nu ineens te vrezen voor de Talpa-baas.

Johan heeft naar eigen zeggen nog niets van John gehoord. “Hij zal wel denken: ’Die mannen hebben vaker ruzie gehad, dit waait wel over.’ Maar dit waait niet over. We zitten alleen wel met een probleem: als John het programma per se met ons alle drie wil houden, dan moeten we gewoon door. We hebben namelijk wel een contract“, zegt hij vandaag in De Telegraaf.

En dat is best een opvallende uitspraak. René van der Gijp liet eerder nog weten dat John er absoluut geen moeite mee zou hebben als de heren echt niet verder met elkaar willen. “Wij hebben een contract bij De Mol, maar als wij De Mol uitleggen dat het zo niet verder kan, dan is De Mol de laatste die zou zeggen: ik hou je aan je contract“, zei hij.

Nu wordt John dus als excuus gebruikt om bij Veronica Inside weer op dezelfde voet door te gaan. Voor de bühne sputtert Johan nog wel een beetje tegen: “Mijn boosheid is weliswaar gezakt, maar mijn standpunt is niet veranderd. Ik vind nog steeds dat Wilfred het programma opgeblazen heeft.

Ook oppert Johan nog even dat Hélène Hendriks van hem op de plek van Wilfred mag gaan zitten. “Maar ik geloof niet dat Talpa die oplossing ziet zitten.

Lees ook:
Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (eergisteren)
Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug (gisteren)
René van der Gijp: ‘Wilfred weet hoe VI weer verder kan’ (vandaag)

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen