Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden

Geplaatst op ma 27 jul 2020 om 8:10

Na wekenlang geroepen te hebben dat hij ab-so-luut geen Veronica Inside meer wil maken met Wilfred Genee, zijn de gemoederen weer een beetje gaan liggen bij Johan Derksen. De voetbalanalist is over zijn ergste woede heen, realiseert dat hij bij een vertrek 1,2 miljoen euro (verdeeld over twee seizoenen) laat liggen en krabbelt terug. “Nou, ik heb hem hier nu al op bezoek gehad en de directie is al op bezoek geweest en er is enige verbetering in gekomen“, zegt hij bij Radio Rijnmond.

Johan vindt Wilfred nog steeds een topper. “Ik loop al wat jaartjes met hem mee. Het is ook een hele goede presentator, maar af en toe heeft hij zo’n uitglijder en eerlijk gezegd is dat ons ontzettend in het verkeerde keelgat geschoten. We hadden toch het idee dat we met een recordaantal kijkers daar een avondje voor lul gezeten hebben omdat meneer Genee wilde scoren.

Johan verschuilt zich achter John

Al met al is de bloeddruk weer gedaald en ziet Johan bijna 600.000 euro per jaar door zijn handen glippen. Wilfred heeft dat destijds mooi voor hem uitonderhandeld, zegt Johan. “Ja, maar daar moeten we wel twee avonden in de week voor werken, hè? Ik heb me ooit bij de contractbesprekingen ontzettend geschaamd. Ik hoorde dat bedrag en kon niet zo snel een pen vinden, want anders had ik binnen een seconde getekend en toen zei Genee: ‘Wacht even, Johan is 71 en hij moet natuurlijk een chauffeur hebben.’ John de Mol had zo’n avond dat hij overal ja op zei, dus plotseling heb ik een chauffeur en laat ik me door Nederland rijden. Ik had daar zelf niet om durven vragen.”

Om zijn gezicht te redden na zijn 90-graden-draai, verschuilt Johan zich achter diezelfde John de Mol. “John de Mol is nog niet uit z’n kast gekomen, maar die kan ook nog uit de kast komen en zeggen van: ‘Moet je goed luisteren, jongens. Jullie hebben nog twee jaar een contract, het interesseert me niets of jullie elkaar aardig vinden, maar je gaat er maar zitten, want anders pleeg je contractbreuk en dan sleep ik je voor de rechter.’ Hij heeft dus ook nog wat te zeggen in die hele affaire, hè? Wie betaalt, die bepaalt, hè? En hij betaalt heel veel, dus hij bepaalt ook heel veel.

Toch een pr-stunt?

Is dit dan allemaal een pr-stunt geweest? “Mensen denken weleens dat wij dat acteren ofzo, maar als wij heibel hebben, dan hebben we heibel. Ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ‘Ik ga er glimlachend weer zitten.’ Ik heb toch wel mijn bedenkingen en ik moet even wachten tot mijn vriend Van der Gijp terug is van zijn huwelijksreis. Hij komt woensdag terug uit Ibiza en dan gaan we nog een keer met z’n drieën zitten.

Johan hoeft nog maar een klein beetje gemasseerd te worden en dan is hij om. “Wij zijn toch wel van mening dat Wilfred de kant van de vijand heeft gekozen. Nederland wordt geterroriseerd door extreme groeperingen die met een vergrootglas naar ons kijken en dat altijd uitbuiten en daar op social media een rel van maken. Uitgerekend Wilfred is met die mensen mee gaan zitten lullen. Dat vinden wij toch wel heel teleurstellend als je met z’n drieën een programma maakt. Wilfred wilde plotseling politiek correct zijn en het land redden.”

Foto: SBS
127 Reacties op “Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden”


 1. ikkedan

  Wat een waardeloze vent, geen enkele ruggengraat, daar kan je de oorlog mee winnen.

 2. Robert

  Nou Johan, ik kijk graag naar je programma, maar dat mooie verhaal van contractbreuk komt nu wel erg goed uit. Denk dat een hoop vaste kijkers gaan afhaken als ze weer vrolijk met Genee gaan zitten.

 3. Saskia

  Geld stinkt niet. Wat een draaier is die man.

  Oja, Genee is geen NSB’er waren de woorden van de talpa directie.

 4. Volledig gescript van a t/m z

  Troosteloze wijze om media aandacht te krijgen.

 5. Roelof

  Het zou toch geen pr/media stunt zijn geweest hè? Wat hier al wordt geschetst….geen ruggengraat en Johan lijkt Mark Rutte wel.

 6. Derksen

  Waardeloze vent.
  Het feit dat hij het woord vijand gebruikt zegt al heel veel he. Besef dat.

 7. Elmar Mol

  Derksen de zes en een kwart van de Nederlandse tv.

 8. Snorlax

  Man man man, wat een kneus. Precies wat iedereen hier had voorspeld. Allemaal nep, en ze zitten er volgend seizoen weer gewoon alle 3. Wat een droeftoeters.

 9. Huismaker

  Johan ? Wil je serieus genomen worden ?
  Dat je pal staat voor je eigen mening ?
  Start een eigen kanaal !
  Onafhankelijk. Vanuit je eigen huis. Gijp ook vanuit zijn huis bijvoorbeeld als gast.
  Eigen mening. Jouw artiesten. Jouw muziek.
  Kom op Johan. Laat je niet knechten door het mediakartel, dat binnenkort toch failliet is.

 10. Televisieman

  ZWAK

 11. MediaPrak

  Als je door de corona, maatregelen gedwongen bent je concerten te moeten stopzetten, is het geen schande om te besluiten om toch maar door te gaan met VI.

 12. Henkie

  Het is geen PR stunt want het lijkt me niet handig dat je dan Genee slachtoffert en uit laat kotsen. Maar het zou toch kunnen dat Derksen tot inzicht is gekomen dat Talpa ook nog wat te vertellen heeft nadat de directie op de koffie is geweest? Je kunt je wel afvragen wat er over gaat blijven van VI want elk voorzetje van Genee kan verkeerd uitgelegd gaan worden. Zal de sfeer niet ten goede gaan komen.

  En Genee een goede presentator noemen, het zal de leeftijd wel zijn.

 13. Klaas Flink

  Gelul natuurlijk. Geen rechter die hen zou dwingen omdat verhoudingen verstoord zijn. Het is weer eens de vlucht naar voren. Derksen en van der Gijp hebben een iets te grote broek aangetrokken. Heren zijn niet zo geweldig als zij denken te zijn. Beetje lafbekken omdat zij de centjes niet willen missen. Ben je net getrouwd heb je geen baan meer, kom daar maar eens mee thuis.

 14. Ikke

  Johan Derksen: Geen daden maar woorden.

 15. IngridHenk

  VI wordt dus een clubje die meepraat met Derksen. En o wee als iemand zich niet daar aan houdt! Dan gaat hij huilie huilie doen en moet hij weet bemoederd worden. Net een oud verwent wijf die het gevoel heeft niet gehoord te zijn.

 16. WEST*

  Iedereen verdiend een tweede kans, en een goed christen is vergevingsgezind
  We moeten niet zo overdrijven !

 17. Prikkertje

  Klagen, en kritiek geven op VI. Maar wie schrijft hoe het verder moet en met welke personen die de taal van het voetbalpubliek uitdragen.

 18. Inkel

  Wat een pr stunt en wat een vent die Johan grote praatjes.
  Kijkers gaan nu massaal afhakken om naar zijn programma te kijken.

 19. WEST*

  Dit bedrijf gaat echt niet failliet hoor Huismaker !. Bent u misschien financieel medewerker of de boekhouder van Talpa ? en kent u de financiele situatie van het mediabedrijf , denk het niet !

 20. WEST*

  Eerste uitzending zullen wel megacijfers zijn, en RTL kan niet achterblijven , gaat nu ook een stunt verzinnen , want dat wordt de nieuwe trend bij com tv

 21. Dirk2

  @WEST

  Ik zou het niet weten of Talpa goed in de centen zit, maar wel eens van KvK gehoord, kun je de jaarrekening opvragen.

 22. WEST*

  Talpa heeft een omzet tussen 1,5 – 2 miljard dus een flinke cashflow
  en misschien is er veel minder winst over het boekjaar 2020
  maar daar ga je niet aan failliet. Wel als er geen cashfow is !

 23. 45-90 ActionEnergyExpress

  Iedere moraalridder die hier héél resoluut en principieel stelt dat hij/zij wél de rug recht zal houden indien vergelijkbaar liegt gewoon alsof het gedrukt staat! Zieke ouders/geen geld voor behandeling; principes? Kinderen een goede toekomststart willen geven/financien-besteding; principes? Op staande voet ontslag nemen, leuke baan met lekker salaris en toekomst, omdat er niet genoeg negers in de directie zitten? Ik moet het de eerste nog zien doen met die prachtige doch luid verkondigde principes die nagestreefd MOETEN worden!

 24. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  Intelligente mensen scheiden niet. Johan heeft gelijk!

 25. Peter de Koningsbrugge

  Principes weg als het om geld gaat. Teveel aandacht voor 6 uur tv met wat voetbal gezwets en afzeiktv naar collega’s.

 26. Per Huismans

  Hypocriete man dus.

 27. MolTalk

  Net zo’n slapjanus als iedereen in het TV-wereldje dus. We hadden het kunnen weten, maar eventjes dacht ik toch dat ie echt principes had en z’n rug recht zou houden, maar nee. FLOP. Geloofwaardigheid meteen tot 0 gereduceerd.

 28. Pim

  Dus hij is er nu achter gekomen dat die 6 ton per jaar belangrijker is dan zo maar wat roeptoeteren op tv… heeft Genee dus uiteindelijk wel gelijk gekregen Johan… soms kun je bepaalde dingen die je denkt beter niet zeggen… het zou mensen kunnen kwetsen… nu die lachzak nog overtuigen dat ie ook aan tafel komt…

 29. Sookie Stackhouse

  Gald is belangrkjker dus. Slappe zak Johan…..bij mij heb je nu voorgoed afgedaan!

 30. Guttegut

  Goh! Zo standvastig en rechtlijnig is die snor dus niet zodra het om de pegels gaat. Het is net zo’n geldhoer als al die andere tv lui. Zum kotzen dus.

 31. Dirk2

  Daar is de aap uit de mouw… oh nee, dat mag niet meer!

 32. WEST*

  ben benieuwd of de kijker zijn rug recht houd als het om principes gaat!Het zelfde als
  in een huwelijk, daar schreeuwt de man ook wel eens, maar de vrouw trekt altijd aan het langste eind, dat is altijd al zo geweest!

 33. Harry

  De heer Derksen is toch een beetje het geweten van het niet-extremis- tische deel van onze natie. De heer Derksen waardeert/respecteert èn relativeert. Híj is geen volksmenner. De heer Derksen is een man met een mening. En die mening durft hij te uiten. En dat doet hij op een normale manier zonder geweld te gebruiken/hele volkstammen tegen elkaar op te zetten. De heer Derksen is een man met een mening. Zíjn mening. Hier heeft iedereen recht op een mening en het recht hiervoor uit te komen. C’est le ton qui fait la musique. Wie goed luistert en bereid is om zijn uitspraken in de juiste context te plaatsen, voelt geen drang tot haatzaaien/hooliganisme maar beheerst de kunst van het rela- tiveren. Waar blinde haat heerst is geen ruimte voor een normale dialoog. Je hoeft het niet altijd met iemand eens te zijn. Iedereen heeft het recht op zijn/haar eigen mening. Het ware probleem schuilt in eenieder die niet wìl luisteren/herleiden/relati- veren en een ongeremde drang voelt om middels haatzaaien/geweld anders- denkenden zijn/haar mening op te dringen. Al wie een eigen mening heeft, hiervoor uitkomt èn het gedachtegoed van anders- denkenden respecteert, kan trots zijn op zichzelf. Stel je voor dat ik Iedereen die de heer Genee géén door het ijs gezakte flapdrol vindt zou moeten haten… Ik moet er niet aan denken!…

 34. Dirk2

  @MolTalk

  Het zijn net allemaal van die Ruttetjes.

 35. Hopsakees

  Niks mis mee dat iemand tot een ander inzicht komt als de storm is gaan liggen.
  Nu hebben de meeste reageerders hier geen relatie, maar als je altijd bij het standpunt zou blijven dat je in een echtelijke ruzie hebt, dan is je relatie snel voorbij.

 36. Bea

  Het zou wel jammer zijn als Derksen niet tenminste een gedeelde presentatie zoals bvb met Helene Hendriks oid eruit kan slepen. Water bij de wijn ja, maar alleen water; daar moet je van houden.

 37. WEST*

  @ Hopsakee juist heel juist , maar het is hier ook de klaag kritiek courant op andere maar hun eigen tekortkomingen als reageerder zien ze niet !

 38. Máxima de Bourbonham

  Ga trouwen of naar je blues luisteren met een koptelefoon op of ga een borrel drinken met je dochter of naar de boerenmarkt in Grollo maar laat ons aub met rust…met je voetbalgezwets ..of rook een sigaar uit eigen doos. Drama in 50 delen dit. Komt geen einde aan. Puff

 39. Margriet

  Money, money, money…..daar draait het helemaal om. Principes kunnen heel snel vergeten worden. Alles in het belang van de kijkcijfers, een groot toneelspel geweest en door de media van een mug een olifant gemaakt.. Hoe staat het met de principes van de reageerders hier? Uiteraard straks ook helemaal vergeten. Of boycotten de kijkers uit principe dit programma?

 40. echt nieuws

  7 ton over 2 jaar.

 41. Arnauld Hackmann

  Zou mooi zijn als VI blijft. Kijk al uit naar komend seizoen.

 42. Robbie

  iedereen die roept om Helene hendriks, alstublieft niet. Die kan het helemaal niet aan. Ze is zo ontzettend slecht

 43. Bilfred

  We zeggen allemaal weleens dingen waar we later weer anders over denken.

 44. Klaaswaal

  Ik hoop toch echt dat dit fake nieuws is, anders is mijn held enorm hard van zijn voetstuk gevallen en totaal aan diggelen.

 45. Dorus

  Geld, geld en nog eens geld. Iedereen is te koop ook Derksen..

 46. Chelsey

  Mooi zo Heren, … goed om te horen dat jullie als 1 team met ongetwijfeld veel hogere kijkcijfers door zullen gaan op talpa 6 in het nieuwe tv-seizoen! Daarbij komt dat het enorm zonde zou zijn om VI kapot te laten maken voor zo iets onnozels?! Akwasi O., Arie B., Angela de Jong én natuurlijk niet in de laatste plaats rtL-nederland zouden daar maar wat al te blij mee zijn geweest! Héél goed nieuws dus, helemáál top dus van je beste Johan !…

 47. El idioto

  Oké…hij heeft 600.000 redenen om terug te krabbelen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik al die ophef niet heb begrepen en dat nog steeds niet doe. Ik zie echt niet in wat Genee fout heeft gedaan. Die anti-racisme uitzending was geen gewone VI-uitzending…Genee zat daar in een andere rol dan die hij bij VI vervult. VI kan je niet echt ’n serieus programma noemen en dat was die laatste uitzending wel,dus moest Genee zich wel van een andere kant laten zien.
  Maar het lijkt me stug dat als deze drie heren toch verder gaan, alles “normaal” zal gaan. Ik denk dat Derksen en Gijpie voortaan eerst drie keer nadenken voordat ze iets zullen zeggen en daardoor zal het programma zijn charme verliezen. Ik ben benieuwd.

 48. Sam

  Waar blijven de fragmenten waar in de
  Vi mannen blijk geven van rascisme in de stadions?
  ter verdediging? Met name Johan is dan heel boos

 49. Henk

  Ik lees hier zwak en waardeloos. Duidelijk dat julie geen tv kijken. Man er is echt niks meer op tv. Wat nog een beetje het kijken waard is. Daarom ben ik dan ook wat blij, dat dit programma in ieder geval terug komt en met mij velen anderen.

 50. Bertus V.

  Ook Johan is een slapjanus zonder ruggengraat.

 51. Johan

  Ik had dit wel verwacht zodra ze aan het geld komen past bijna iedereen zich aan.
  Derksen heeft wel een grote mond naar, het is net een cda’er eerst ergens tegen zijn en dan toch weer 180 graden draaien.
  Wat een draaikont is toch die derksen het is hetzelfde als met voetballer de ene keer zijn ze alles en een week daarop is het een miskoop.

 52. Dvandersnoek

  Het gaat dus weer alleen maar om geld 😫😫

 53. HansR

  De eerste VI tv uitzending zal de heer Derksen met veel vertoon een flut boekje ophouden, “Derksen geldwolf” tussen haakjes (hoe een top-show werkt)

 54. Ron

  Dit was toch te verwachten. Natuurlijk gaat hij daar gewoon weer zitten. Denk wel dat er wat aan de inhoud zal veranderen, minder zijpaden en meer voetbal.

 55. Bert busser

  Ik denk dat veel mensen na deze teksten van zogenaamde persoon zullen afhaken.waardeloze vent bah.

 56. Tom

  Huh? 90 of 180 graden?

 57. Reggy

  Genee maakt een slippertje en Johan en René zijn volwassen genoeg om een goede oplossing te vinden.
  Zoals Kieft zei….even laten betijen dan komt het weer goed.
  Nu al die mensen negatieve reacties plaatsen over Johan zegt meer over hoe deze mensen zeer negatief in elkaar zit.

 58. Leo

  Had ik al verwacht deze reactie van Derksen. Mensen zien Derksen vaak als iemand met een uitgesproken rechtlijnige mening. Maar als je veel uitspraken van hem vergelijkt met wat hij zei in het verleden dan komt het heel vaak voor dat zijn mening 180 graden gedraaid is.

 59. Leo

  Daarom zijn andere mensen minder uitgesproken/stellig in hun mening geven omdat er vaak ook andere zaken meespelen dan op 1e hand wordt gedacht. Tenminste als je wat inlevingsvermogen hebt.

 60. Leo

  …en minder zwart/wit denkt.

 61. Jiyani

  Iedereen heeft het recht van vrije meningsuiting. Dat geldt dus ook voor Wilfred Genee.
  Iedereen verdient een tweede kans, geldt dus ook voor Wilfred Genee.
  Derksen is tot inzicht gekomen, dat als hij niet meer met VI door wil gaan, hij inkomsten gaat derven. Dat mag.
  Wilfred Genee is tot inzicht gekomen dat racisme in Nederland wel degelijk bestaat en dat mensen zich daardoor gekwetst voelen. Ook dat mag.
  Wilfred Genee heeft heel wat gescheld moeten incasseren. Hij moest zelf door
  lijfwachten in bescherming worden genomen.
  Derksen heeft ook bescherming gekregen met zijn uitspraken over Turken.
  Maar ik vind Derksen ontzettend zwak. Als je a zegt, zeg dan ook b.
  Nu komen met de reden dat hij door John de Mol voor de rechter kan worden gedaagd, is een smoes. Johan Derksen heeft het geld hard nodig en krabbelt als een geslagen hond terug. Nu blijkt dat deze man zijn ruggengraat is geknakt of heeft hij die wel nooit gehad.
  Ik was het met Wilfred Genee eens, dat hij racisme bespreekbaar heeft willen maken en heb dus achter hem gestaan en niet achter de praatjesmakers René van der Gijp en Johan Derksen. Voor mezelf ben ik er nog niet aan uit, of deze 2 praatjesmakers wel of geen racisten zijn. Ze oordelen ook keihard over de autochtone Nederlanders.
  Dit is het Nederland, waarin wij nu leven. Helaas het zal er niet beter op worden.
  Zelf ben ik in Nederland geboren, maar mijn uiterlijk is niet autochtoon Nederlands, wit dus. Heb ook met racisme moeten dealen. Op de werkvloer is tegen gezegd dat ik mag oprotten naar Pakistan. Heb niets met Pakistaan, wel met Suriname. Mijn ouders zijn Surinamers, die vanaf hun geboorte de Nederlandse nationaliteit bezitten, omdat Suriname een kolonie was van Nederland.
  Racisten zijn domme mensen. En het zijn niet alleen de onontwikkelde mensen, ook onder de ontwikkelde mensen kom je ze tegen.

 62. Dirk

  Johan is veel gekker op geld, dan jullie allemaal denken.
  Van de ooit felle rooie socialist is niks meer over.
  Maar Derksen heeft een ambivalent karakter.
  Het ene moment vindt hij Baudet en Hiddema geweldig, komt zelfs naar een verkiezings bijeenkomst van hen, vervolgens draait hij als een windvaan en promoot nu de politieke nagemaakte drollen Krol en Otten, die alleen in de politiek zitten om de centjes en hun verdien model ervan hebben gemaakt.
  Krol maakte de pensioengelden van zijn werknemers bij de gaykrant weg en Otten ging er vandoor met de FVD kas. Dáár stemt Johan nu dus op.
  Het is van de 3 VI heren een spelletje, natuurlijk komen ze terug. Geld!!

 63. iemand

  Johan Derksen is altijd een windvaan. Zie je ook altijd hoe hij politiek georienteerd is. Het ene jaar is hij D’66 dan Fvd’er nu weer met de partij van Otten. Hij kan beter VVD’er worden past gewoon bij de club van Rutte. Vlotte babbel en met alles en iedereen meegaan hoe het hun uitkomt. Eigenlijk heeft hij dus geen mening.

 64. Jans Manderan

  Totaal ongeloofwaardig, die gozer. Principieel tot aan de portemonnee

 65. R*B

  Als dit gebeurt kijk ik nooit meer naar een programma waar JD, WG en/of Rvdg voor komen.

 66. Lala

  Genee heeft niks fout gedaan. Hij deed wat hij moest doen. Werd tijd dat iemand eindelijk eens de waarheid tegen Derksen uitspreekt. Dat gedoe heeft hij op zichzelf afgeroepen. En iedereen die het onterecht voor Derksen opnam en Genee onterecht uitkotste staat nu terecht voor paal. Derksen heeft jullie een loer gedraaid. Snap niet dat mensen een hoge pet van zo iemand hebben. T enige wat hij kan is anderen beledigen. Grote mond en niks waard. En Akwasie die uit frustratie zijn gal uitsprak wat blijkbaar ook niet mocht, lacht nu Derksen met aanhang uit. Akwasie en de zijnen zullen ervan smullen en de vlag uithangen. Gaan met die banaan hupaaa!! ….Wat een afgang.

 67. Herman de Bruin

  Alle mensen die reageren zie ik als zielige gevallen die jaloers zijn op het inkomen van Johan en René. Ze hebben gewoon goed onderhandeld. Al dat schijtlollige gedoe op de publieke zenders met steeds dezelfde BN’ers komt veel mensen de keel uit. Bij VI wordt tenminste een eigen mening gegeven en daarbij worden sportmensen en BN’ers wel eens gekwetst. Die hebben nu allemaal hun gram kunnen halen. Verder moet je reageren op de uitzending als je de hele uitzending hebt gezien en niet iedereen nadoen op social media.

 68. Ger

  Ongelooflijk. Wat een eikel die Derksen. Geld, dan kan en mag alles. Mensen kleineren en beschadigen. Voor joker zetten. Laf. Is niet moeilijk hoor, kan ik ook. Als je kop van Derksen op een varken zer wil er geen beer meer op. Dus Derksen, denk even na. Je krijgt een koekje van eigen deeg.

 69. Ieniemaxie

  @Herman de Bruin
  Jij reageert toch ook, slappe komkommer.

 70. Snorlax

  @Herman

  Alle mensen die reageren? Je snapt wel dat je zelf ook iemand bent die reageert toch? Jij bent dus zoals je zelf zegt een zielig geval die jaloers is op hun inkomen.

 71. Toon

  Zo Johan wat ben jij een draaikont het is gewoon verschrikkelijk hoe ongelooflijk dat je bent ik dacht het is een man van woord is woord ga je ook nog toneel spelen daar ben je misschien ook wel goed in ba verdwijnen van de bus wie is hier de geld wolf Advocaat of Derksen

 72. Teuntje

  Als Johan nu toegeeft wordt hij niet meer serieus genomen

 73. bakhuis

  Ze zeiden we komen niet meer terug omdat we dan ongeloof waardig zijn
  Nu met dit verhaal is het zeker zo.
  jullie zitten tot je ellebogen in de *** van De mol familie.
  Dit is ECHT ongeloof waardig hoor.

 74. naam verplicht...

  Toch een pr-stunt? NATUURLIJK !

 75. Máxima de Bourbonham

  Blijft dat gezeik over dat k t programma nu de hele zomer doorgaan ?

 76. Blanke vla

  Ik had eigenlijk niet anders verwacht, wat Genee heeft gedaan was paniekvoetbal. En dat schoot uiteraard er bij Derksen en Gijp verkeerd in. Uiteraard is er van alles geroepen en elkaar vernederd maar ik blijf erbij dat als ze waren gestopt of verandering van bezetting; ALKWASTIE en al LINKSE RUKKERS hun ZIN hadden GEKREGEN.
  Tuurlijk gaat de eerste paar weken knetteren op tv tussen deze personen. Maar dat maakt het ook weer zo fijn om naar te kijken.
  Iedereen heeft het recht op een mening en zolang het geen feit is. Kun je er alle kanten mee op.

 77. Feitje

  Grappig al die figuren hier die echt denken dat het bij Derksen om de inhoud of mening zou gaan. Zijn hele carriere draait alleen om ruzies om geld. Nationaal Voetbalmuseum Middelburg (tonnetje ingepikt), voetbal international en uitgever, snabbels in het land.. Alleen maar graairuzies. Racisme of anti racisme interesseert hem niks, alleen geld. Ruzie ging niet om Genee en racisme maar om meer geld. Hij zal z’n zin wel gekregen hebben.

 78. Dennis

  90 graden draaien???? Seriously?

 79. Brando

  Wie is nu een NSB .

 80. Mark

  Publiciteitsstunt geslaagd! Reken maar op minimaal 800.000 kijkers voor nieuwe seizoen! NL is er weer massaal in getrapt!

 81. azijnzeiker

  Weg er mee met dit programma, in de huidige samenstelling.

 82. Nicolaas

  Op rotten gaat zo vervelen.
  Dat stomme gelul. Ik kijk nooit meer. GA met pensio ouwe Zakken.

 83. Falco Buteo

  Dat is nog eens over je schaduw heenspringen. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Kennelijk hebben de heren na al die jaren een betere band dan gedacht.

 84. Milly

  Dit had ik voorspeld en zien aankomen. Van mij mag hij vandaag nog beginnen,ik kijk al jaren niet meer naar deze hypocrieten

 85. Lariekoek

  De dochter van Derksen is ook aan VI verbonden. Trainingspakken en boeken moeten ook verkocht worden. Ze gaan door met de (VI) onderbroekenlol!
  Er bestaat alleen vrijheid van meningsuiting als je niemand beledigt, beschuldigt, discrimineert.

 86. Onze Held Geert

  Ik kijk nooit naar VI , omdat ik het een nietdzeggend programma vind met arrogante zelfingenomen betweters vind.
  Maar voor 6 ton per jaar ben ik bereid daar de plee schoon te poetsen en en Johan z’n snor te kammen.
  Ook ga ik voor die euro’s ga ik samen met Akwasi Zwarte Piet naar z’n ho er en moeder trappen.
  6 ton is veeeeeel geld, oprotten met die principes !

 87. robb

  Niet meer kijken naar dat hypocriet zooitje .

 88. Bjorn

  Johan heeft gewoon zijn statement gemaakt en klaar. Het is ook contractbreuk als ie niet terugkomt.

 89. Maria

  Ik heb het al meerdere keren gezegt,het was allemaal afgesproken
  Werk.Dit alles is volgens mij toen op de zondagavond besproken en zo het discriminatie weg laten ebben,zodat er alleen nog over de ruzie gepraat zou worden.Genee werdt voor alles en nog wat uitgemaakt,zelfs voor NSBer en dan toch naar de bruiloft toegaan.Nu dat gast er bij mij niet in.Aantal weken zeggen en we gaan niet meer in Iside en dit en dat.Later begon het alweer geen Iside maar wel een ander dagprogramma en nu opeens over contracten.En zulke lui moet je dan nog serieus nemen,dat waren ze al niet,maar om zulk ophef te maken omdat Derksen gediscrimineerd had en hij de boeman was,nou dan was hij dit keer zelf aan de beurt.Hij blijft voor mij een flapdrol en die v/d Gijp ook,want dat is een gluiperd 1ste klas.Laat ze maar weg van de buis.

 90. Jos

  Heeft willem toch gelijk gehad de mensen voor de gek houden kijk nooit er meer naar

 91. Willem Nagtegaal

  Als derkse dit doet is et een loser een geldwolf
  Waardeloze kerel zonder ruggegraat
  Een meeluller

 92. HansR

  Tegen de feestmaand december (sint,piet,kerst) moeten er cadeaus gekocht worden. Vaak lastig, wat heb ik nog niet? Dan maar een flut boekie van VI, ik lees hooguit 12 bladzijden, maar weet niets anders. Daar maakt Johan en dochter uitgevers gebruik van, gewoon even de knuppel in het VI-hok ,sla elkaar de tent uit en kom gewoon terug alsof het niet anders kan vanwege contracten. Het gaat natuurlijk om die 1,2 miljoen en de miljoenen uit het boekle met veel lege pagina’s en enorme lettertype. Wedden dat die 700.000 VI kijkers gewoon weer afstemmen op Veronica/Talpa. De wereld draait door!

 93. Geronimo

  Slap. Heel slap. Wanneer een hond je verlaat om bij de buren te gaan wonen en die hond komt terug, dan sla je hem dood. Dat vergeet Derksen hier te doen en dat gaat hem kijkers kosten.

 94. Jordy

  Het draait bij die BN’ers alleen om geld en gratis cadeaus.

 95. Ad

  Te ziek voor woorden deze nep-populist. Hij staat blijkbaar niet waarvoor wij nationalisten voor staan, Het draait om geld zo te zien.

 96. Petrick

  Oplichter deze vieze ongewassen man die zogenaamd rechts lult!

 97. kees

  De mol kan het dak op met zijn grote portomonee. Johan had nu eens moeten laten zien dat zijn geld niet bepalend is. Johan even een tip stoppen met die gluiperd van Genee. En zelf een programma starten. Iedereen gaat dan kijken. Wand die zelfde de mol maakt alleen maar herhaling tv met zijn gevierde zus om misselijk van te worden. wat mij betreft vliegt dat hele de mol gebeuren in de fik.

 98. johm

  Gooi die handjes in de lucht, It’s all ‘bout the money dun dun do do do dumb

 99. Roddelpraat

  Wij van roddelpraat hebben vernomen dat ene Boomsma met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht na dit heftige nieuws over Johan.

 100. Ajoly

  Wist het vanaf dag 1.Allemaal poppenkast. Johan Jan Klaassen met zijn snorretje. En beetje huilie huilie doen en de domme mensen maar intrappen. Aandachtsgeil en kritiek op alles en iedereen alsof hij beter is. Bah vies ventje.

 101. Ajoly

  @ Vies mannetje oplichter. Laat hem met al zijn geld een lekkere douche gaan nemen en zich scheren.

 102. Kees

  Wat een waardeloos sujet is die Derksen.
  Eerst moord en brand schreeuwen en dan 180 graden draaien.
  Voor iemand die van zichzelf zegt recht door zee te zijn en niet voor geld zwicht, laat ie zich nu van zijn werkelijke kant zien.
  Een vals individu met dollartekens in zijn schijnheilige ogen.
  Ik kan alleen maar hopen dat Nederland nu beseft wat voor misselijkmakend figuur het is.

 103. Frans

  Goed dat VI doorgaat maar Johan moet niet meer over politiek praten want dan kletst hij allen maar onzin van de hak op de tak alle partijen al gehad behalve Denk GL en de SGP Vindt Forum de beste partij maar durft daar niet voor uit te komen net als heel veel andere schijtbroeken !!!!! Bang om gedemoniseerd te worden door de linkse haatzaaiers !!!!!!!

 104. Gezondveilgwelzijn

  Mensen bent wijs kijk nooit meer naar deze 3 volksverraders…..tv op uit ….lees eens een mooi boek…of geef je huisgenoten weer wat meer aandacht……en het leven ziet er voor allen beter uit.
  Johan ga lekker je rokertje doen…..Gijp maak er 6 witte brood-jaren van…Genee jij kan met je kop in de plee…okę .

 105. Dick Dirkse

  J. de Mol lacht zich rot.
  Hoe meer controverse, hoe meer er gescholden wordt, in krantenartikelen over geschreven wordt, hoe meer tegengestelde meningen, in allerlei televisieprogramma’s erover wordt gesproken, weken, maanden lang maar uiteraard wel op tijd weer voorbij, begint gewoon weer het nieuwe seizoen met dezelfde mensen, met alleen wat meer reclame met dezelfde kijkers als voorheen. Misschien door deze stunt wel meer. Bravo John.

 106. M.

  Wat een onzin nou weer. Eerst alles afzeiken. En nu weer doen of alles weer goed is. Walgelijk. Nooit meer terug komen.

 107. M.

  Ik moet trouwens k0tsen van mijzelf als ik in de spiegel kijk.

 108. Geert

  Derksen durft voor zijn m3ning uit te komen, maar die andere flapdrol vd Gijp is een meeloper 1e klas, die draait met alle winden mee.
  Wilfred houd de boel bij elkaar daar mogen die flapdrollen echt blij mee zijn.
  Wat een eikels zijn het toch, lekker belangrijk doen en mediageil.

 109. Karel

  Niets nieuws onder de zon, Derksen heeft een hele grote waffel maar een piep klein hartje, hij heeft ondertussen al een aardig trackrecord opgebouwd met de keutel
  weer intrekken. Totaal ongelijkwaardig persoon geworden.

 110. Dylan

  Tot zo ver de geloofwaardigheid van Derksen.

 111. Geldgraaier Derksen valt ongelooflijk door de mand.

  Oh oh waar blijft de rechte rug van Johan. Altijd de zgn rechte rug spelen en dan ……….. is er geld te verdienen.

  Hup alle principes over boord. Johan en zijn geldgraai vrienden zijn onbetrouwbaar en zijn gewoon te koop.Bah.

 112. J. Bloemheuvel

  Hoe onaangenaam het onderwerp ook moge zijn, de deel-name of bemoeienis van St Petrus R de V. maakt het nog erger.

 113. Zwarteparel

  Oh oh wat een mediastunt, de donkere mensen hadden hier toch schuld aan. Wij voelen ons altijd gediscrimineerd wordt er gezegd. Nou mensen wakker worden zolang je niet dit bruine jasje je hele leven aan heb , maak je niet mee wat voor schoften er rondlopen op deze aardbol. Het is dat ik sterk in mijn schoenen sta ,dat ik daarom niet altijd geraakt wordt door discriminatie, maar soms wordt het even te veel. Ik heb een kind met een autochtone man en zelfs mijn kind die een mixje is heeft het op zijn 5e voor vieze zwartjoekel uitgemaakt worden waar zijn autochtone grootouders bij waren en die maakten voor het eerst mee wat racisme was. Maar ik voel mij ondanks dit alles toch gelukkig in Nederland. Ik laat mijn leven niet verzieken door een handje vol racisten, omdat ik vind dat wij het hier goed hebben ongeacht je afkomst.

 114. Betweter

  90 graden gedraaid? Iets met klepel en klok? Of toch naar bij 180 graden houden?

 115. Westie

  Zakkenvullers, als ze door gaan zijn die lui allemaal ongeloofwaardig. Zeker niet meer kijken. Dus geen haar beter dan Genee.

 116. Jean Paul

  @betweter,

  Nee hoor, je kunt ook een beetje opschuiven. Dan is het niet lijnrecht er tegenover. Misschien is het wel 67,5 graden gedraaid?

 117. Wouter

  Wat een gelul van dat contractbreuk. Dat wist ie direct al toen die rel ontstond. Alsof hij en Rene niet genoeg geld hebben om dat contract evt af te kopen. Met Genee kijk ik niet meer. Nu zijn jullie pas ongeloofwaardig geworden zeker als Rene ook draait en na dat gesprek met dat tukkertje. Had nu veel liever Bart Nolles als presentator gezien. Een leuke, aardige sympathieke gozer, en nog niet zo oud.

 118. Siem

  Wat een stelletje zielige berichten weer.
  Typisch Nederlands om te zeiken over wat een ander verdient.
  Steek zelf eens je handen uit je mouwen en dan bereik je misschien ook wat.
  Kan niet wachten tot ze weer beginnen en gezien de berichten keken de meeste van jullie toch al niet

 119. Tom

  Ja ja, en wie tetterde heel triomfantelijk te pas en ontepas; ik verlooch mijzelf niet!!!???
  Als je het doet Johan, ben je voor mij je waardig- en geloofwaardigheid 100% kwijt. Dan zet je jezelf zo vreselijk voor schut.
  Praat dan ook nooit meer over: ik doe dit niet en dat niet, ik laat mij niets welgevallen van wie en wat dan ook.
  Mondje stevig dicht houden en doen wat John zegt, flapdrol.

 120. Tom

  En dan nog dit.
  Er is er maar 1 die VI zou kunnen doen en dat is Humbrto Tan.
  Die kent emotie en kan hard zijn. Durf je dat Johan?
  Helene wordt jullie speelbal en is “lijkt” voor de minder doortastende kijker prachtig… een vrouw.
  Zo werkt het niet, maar dat weten jullie zelf ook wel.
  Ik dacht trouwens, heb ik je wel eens horen zeggen, dat je naar Grolloo bent verhuisd vanwege rust en ruimte.
  Welnee je hebt aandacht nodig.
  Eigenlijk allemaal heel doorzichtig geworden.

 121. Henk Kiezenberg

  Totaal ongeloofwaardig. Als dit gebeurt, heb ik voor het laatst gekeken.
  Heb altijd met plezier naar dit programma gekeken maar nu niet meer.
  Hij blijkt nog onbetrouwbaarder te zijn dan de politiek.
  Voor mij, nu al totaal afgedaan. Domme Proleet Blé.
  Hoop dat niemand meer kijkt en het programma opgeheven word.
  Ik vindt jou ( Johan ) nog erger dan Wilfred.
  Dit is nu het gedrag van de mensheid in het algemeen, onbetrouwbaar, achterbaks, leugenachtig en alleen aan zichzelf denkend.

 122. Pieter

  Wat iedereen ook vindt, ik ben d’r gewoon blij mee.
  Amusement moeten we niet al te serieus nemen.
  Genee heeft een stome move gemaakt iedereen even boos geweest en z’n mening gegeven. Klaar en nu verder met dat leuke programma VI.
  SUCCES.

 123. Klaas naait Vaak

  Na het naaien is het meestal 90 graden draaien met uitzondering van lepeltje-lepeltje liggen.

 124. Thom de Haas

  Ook bij dit programma geldt: niets is wat het lijkt!! Eerst zeggen dat Genee een NSB-er is en dan weer gaan samenwerken? Het gaat ze heel ordinair om het geld! Mooie publiciteitsstunt!!!

 125. Ben Frazer

  Dit kan toch niet. Je verliest toch je geloofwaardigheid als je nog met die klootzak van een Genee aan 1 tafel gaat zitten. Heb je dan toch geen ruggengraat Johan? Wat een tegenvaller zeg. Maar ja, geld he😡

 126. AxelF

  tja eerst Genee Zwart maken en dan later een wit voetje halen.

  Nee niet wit nee niet zwart nee niet zwart wit.
  Maar iedere kleur van je hart.

  Qua publiciteit is het wel gelukt. Gemiddelde kijkcijgers zon 700.00 met laatste zon 1 miljoen of iets meer.

  Na de publicieits campange moet het nu gemiddeld nu zon 870.000 uit komen met de eerste uitzending op de nieuwe reeks op 1.47 miljoen. daarna zou het iets wegzakken naar 1.1, 930.000, en 870.000 dan zou het gemiddelde hoger liggen dan daar voor.

 127. Grace

  Ach ja …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.