Dure grap: Johan Derksen levert 300.000 euro salaris in

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 16:45

Johan Derksen betaalt een dure prijs om zijn geloofwaardigheid te redden nu Veronica Inside gewoon weer terugkeert op de buis. Hij gaat de helft van zijn salaris, 300.000 euro, schenken aan goede doelen. Dat laat hij weten aan het AD. De geloofwaardigheid van Johan, en overigens ook die van René van der Gijp, staat enorm op het spel. Wekenlang riepen de heren ab-so-luut geen VI meer te gaan maken met Wilfred Genee, maar vanaf 11 september is het trio gewoon weer herenigd.

BN’ers lachen zich er krom om dat Johan en René nu gewoon twee enorme drama queens blijken te zijn. “Hahahaha. Het bericht waarvan je wist dat het zou komen“, giert dj Wouter van der Goes.

RTL Boulevard-voice-over Jeroen Kijk in de Vegte: “Je verwacht het niet… 😅

Qmusic-dj Domien Verschuuren: “Quelle surprise. Zelfs helemaal met quote van De Baas erin, haha. Wat een poppenkast.

Volkskrant-journalist Menno van Dongen: “De geschiedenis herhaalt zich… Na al die mediaberichten over enorme ruzie tussen de makers meldt Talpa Network zojuist dat Veronica Inside in september weer gewoon van start gaat, met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Tv-kenner Ron Vergouwen: “Je verwácht het niet hè? 😂

Acteur Loek Peters: “Oh nee we moeten echt nadenken over alle domme uitlatingen die we altijd doen. Laten we doen of we ruzie hebben. Dan gaat t daarover ipv onze hersenloze inhoudsloosheid. top plan. Skippen we de laatste uitzending en gaan in september verder. Top plan. #nepruzie

Columnist Jan Dijkgraaf: “Morgen maar eens een briefje over ‘geloofwaardigheid’.

Aanstormend journalistiek talent Thomas Hogeling: “Veronica Inside-mannen: the real attention whores.

En Story-baas Guido den Aantrekker: “Hate to say I told you so, but…

Geloofwaardigheid foetsie, 300.000 euro foetsie

Oftewel: er is niemand die ooit nog een snars gelooft van een ruzie bij Veronica Inside. En ook Johan Derksen realiseert dat zijn geloofwaardigheid op het spel staat. Hij hoopt dat op te lossen met een salarisoffer.

De rel kost Johan honderdduizenden euro’s, om precies te zijn 300.000 euro. Hij verschuilt zich achter John de Mol, een nogal doorzichtige strategie. “Het was een keihard gesprek. Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijk.”

John de Mol zelf vreest niet voor de geloofwaardigheid van Johan. Hij schrijft in een brief aan de voetbalkenner: “Over jouw geloofwaardigheid maak ik me geen zorgen. Volgens mij weet vriend en vijand dat jij geen toneel kunt spelen al zou je het willen. Ik vrees dat je met het stijgen van de jaren alleen maar meer uitgesproken wordt. Had ik iets over op moeten nemen in het contract… En tenslotte, als we het dan toch over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.

Wat een goedkoop toneelspel.

De hele mail van John de Mol aan Johan Derksen kunt u lezen op de AD-site.

Lees ook:
Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (27 juli)
Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug (28 juli)
Johan Derksen gebruikt De Mol om gezicht te redden (30 juli)
Na weken rellen: Veronica Inside gewoon terug op tv (zojuist)

Foto: SBS
98 Reacties op “Dure grap: Johan Derksen levert 300.000 euro salaris in”


 1. Mevrouw Kluivert

  Ik heb ook een hondenpension!

 2. Rolls de Vries

  Hou je koest, domme teef.

 3. Van Egmond

  Dit zet ik ook nog in het boek. Weer tien pagina’s extra.

 4. HansR

  John de Mol wilde koste wat het kost VI op de buis houden bij Talpa. Zal wel een opzetje verzonnen hebben om Johans gezicht te redden hem een 3 ton salaris verhoging gegeven hebben die Johan dan aan goede doelen (Casper van Eyk) schenkt. Johan de filantroop! John gered. Hoe geloofwaardig is dit spelletje

 5. Jan

  Eind goed al goed. De heren houden hun baantje. Divibokaal Natacha Harlequin krijgt een baantje (en wordt zo onschadelijk gemaakt want collega’s). En tegen september is iedereen dit relletje weer vergeten

 6. Layka

  Dit is precies het hele probleem met Talpa: ze denken dat de kijker achterlijk is.

 7. Ron

  Ik vind dit een aardige geste van Johan, maar koketteer hier niet mee. Dat vind ik zo fout. Nu is hij net als al die andere politiek correcte BN’ers die hier mee pochen. Hou dat gewoon voor jezelf. Nu doet hij wat hij juist andere verwijt. Gijp had het hier laatst ook nog over in het vorige seizoen van VI. Dat hij een broertje dood heeft aan BN’ers die hier mee zitten te koketteren

 8. Mark2

  Ik blijf erbij dat dit niet in scène is gezet. Earwax wel degelijk fikse ruzie. Voor mij dus juist nog geloofwaardiger!

 9. age

  Dat had niemand verwacht zeg !
  Het was best spannend deze keer..

 10. Deep throat

  Zijn dochtertje gaat een boek over de nepaffaire uitgeven en schrijven, dus dat geld heeft hij zo terugverdiend.

 11. WEST*

  @ Layka Nee dat denken ze bij RTL, die zenden toch voor die ach….ke. doelgroep uit , ze profiteren nog steeds van de domheid van de kijker !

 12. Nick

  Diezelfde bn’ers die nu lachen zouden hun moeder verkopen voor geld en zendtijd.

 13. Zijn we dit sprookje nu nog steeds aan het uitmelken?

  Kom eens met wat nieuws.

 14. HalloJumbo

  Misschien kan Johan MC ook wat geven? Tijd voor dark mode.

 15. MediaPrak

  Daar gaat je geloofwaardigheid en je kijkers. I300

 16. Hansworst

  Uiteindelijk kost het hem niks… in Oktober/November komt zijn boek uit… en uiteindelijk wil iedereen dit boek kopen omdat daar het ware verhaal in zou moeten staan…. en dan zegt Johan KASSA…

 17. klaas

  Ach, geld stinkt niet.

  Het niet door laten gaan van VI zou hun veel salaris kosten. Makkelijk verdient geld door alleen maar aan een tafel te zitten en wat commentaar te leveren.

 18. Q NEWS

  Off topic: Bram Krikke stapt over naar Qmusic. En dus niet naar Talpa/538.Teken aan de wand!?

 19. Karel

  Hilarisch alsof Johan zelf ooit geloofwaardig is geweest, hij is een trekpop van Mojo concerts, Mojo zelf is onderdeel van het mega grote Life Nation ( dat in handen is van een groep investeerders waaronder Saoedi-Arabië, hallo Bert van Marwijk lees je even mee) Derksen staat bij de scherpe kijker bekend als de man die altijd z’n keutel inslikt.

 20. Media Master

  Tjonge jonge jonge…het is niet waar toch? Wie had dat durven voorspellen? Wat een onverwachte wending. Nooit gedacht dat dit ooit nog goed zou komen. Had De Mol niet een paar maanden eerder dat e-mailtje kunnen sturen. Had zijn directeurtjes een hoop stress en tijd kunnen besparen en ons een hele hoop slaappillen.

  Maanden horen we niets van hem en ineens is daar de hole in one vanuit Portugal. Briljante man en nu weer over tot de orde van de dag…een noodlijdende zender redden.

  En die drie VI-relnichten met een ruggengraad vol slagroom…? Met de staart tussen de benen terug in hun hol, mol, sorry hok.

 21. Fidan

  Wat een ongelofelijke hypocrieten. Ik had van Derksen een ruggegraat verwacht, het blijkt een rietje te zijn. Pecunia non olet denken de heren!

 22. Kuis

  Dersken had eventjes onderschat dat de Mol niet bekend wilde staan als de baas die mensen zich niet aan het contract zou houden… Stel je voor… Zijn imago stond ook op het spel…

 23. Lvs2015

  Dit gaat gigantisch backfired zijn in kijkcijfers want legio trouwe kijkers haken af omdat …. Derksen en co nu hun integriteit en enige geloofwaardigheid hebben verkwanselt. Kortom Hoe leuk en “zand erover” gedragingen men op tv laat zien : Veronica Inside zal een aflopende kijkcijfer zaak worden en dus doodlopend .

 24. LLRV

  Ondanks groot fan van dit programma te zijn is er maar één mogelijkheid … deze ranzige, vooropgezette poppenkast verdwijnt gauw indien de kijkcijfers – zelfs voor JdM – niet meer rendabel zijn.

  Verheug me nu al op het briefje van Jan morgen.

  Voor Johan Derksen wel het worst-case-scenario: “Geloofwaardigheid foetsie, 300.000 euro foetsie”

  Oh, foutje. Geloofwaardigheid gered, 600.000 euro foetsie scheelt 3 ton. Ook weer waar.

 25. AxelF

  verander de naam in V.I.P.

  VI Pinokkio

 26. Walter

  Angela de Jong zat er zoals altijd weer helemaal naast.
  Heerlijk en ze kan nu ook niet reageren.

  Casper van Eijk: HEEL GOED DOEL.

 27. Wilfred

  Totaal boycotten bla bla bla we doen niet dit en we doen niet dat haha stelletje oude theemutsen. Als de Mol zegt zitten dan ga je gewoon zitten.

 28. Jaap

  Om te kotsen. Derksen is niets meer dan een minderwaardig onderkruipsel van De Mol geworden.

 29. dylan

  Niet verwacht dit. Keutel is toch ingetrokken. Waarom? Ze beseffen dat ze anders de rest van hun leven heel geloofwaardig thuis op de bank zitten zonder centen. En dat is ook niks. Dus ook weer geen heel gekke uitkomst.

 30. M

  Ik speel ook iedere dag met azijnzeiker, en ik win iedere dag. Al zou de Mol zeggen doe er nog een schep boven op. Doe ik dat meteen om azijnzeiker nog verder weg te trappen.

 31. Tsja

  Alles voor de kijkcijfers.

  Maakt toch niet uit. De Nederlandse media staan al schaakmat in de hoek gedreven door Amerikaanse streamingdiensten. Talpa blijft nog hooguit twee jaar bestaan.

 32. Ikke

  Goed nieuws voor Casper Voor de rest zijn de mannen volstrekt ongeloofwaardig.

 33. Wille Richard

  Johan Derksen blijkt nu een Geld geil praatjes maker te zijn die Helemaal niet in Drenthe thuis hoort, gewoon in Blaricum gaan wonen Johan. Je visie is nu niet meer geloofwaardig en je bespaart de belastingbetaler een hoop geld met je heen en weer reizen declaraties doei !

 34. azijnzeiker

  Tsja M, daar sta je dan met je #VeronicaOffside. Hahaha!

  En tip voor Gijp en Derksen: zaag Arie Boomsma tot zn knieën af in de 1ste uitzending.

 35. M

  Ik sta zwaar voor schut. Even mijn hoofd insmeren met Clearasil. En nu heb ik behoefte aan een curryworst!

 36. Curryworst

  M, stop mijn curryworst maar in jouw mond. En graag zo lang mogelijk, want dan ben je ook stil (gelukkig).

 37. Curryworst

  Als troost mag M weer lekker likken aan mijn worst, azijnzeiker kan dan kwijlend jaloers toe kijken, azijnzeiker alleen kijken handen thuis viezerik.

 38. Curryworst

  Dat was ik er vergeten bij te typen 18:23.

 39. azijnzeiker

  Jij bent diep gezonken M, wie zal jouw ooit nog serieus nemen niemand dus.

 40. Telewezel

  Heerlijk nieuws kan niet wachten op de eerste aflevering! Hoop zure reacties hier zeg. Je bent niet verplicht om te kijken hoor. En hulde voor Johan dat hij een deel van zijn salaris aan goede doelen gaat geven!

 41. Ron

  John de Mol die het heeft over het houden aan je contract. Natuurlijk moeten ze dat, was daar deze gate daar echt nu voor nodig al die maanden? Dat hadden ze toch zelf bij VI ook wel kunnen indenken?

 42. Joost

  Ik hoor een boek aankomen…

 43. Matthijs Zelf.

  300.000 euro en de kijkers foetsie.

 44. Johm

  Programma weer even een boost geven. Laten we een toneelstukje opvoeren en dan doen we of Johan aan een goed doel schenkt.

  Moet zeggen het is goed gelukt, maar jullie vallen nu door de mand.
  Boycotten dan maar

  #boycotvi

 45. MolTalk

  Geloofwaardigheid kun je niet kopen. Dus actie Derksen slaat nergens op. Als ie nou gewoon zegt dat John hem de oren gewassen heeft en aan contract houdt en dat hij dan gewoon maar die poen pakt en daar eerlijk over is, dat is beter dan dit slap aftreksel.

 46. Akwasi

  Wat een gekunstel toch met woorden van meneer de Mol en meneer Derksen. Ik kan niet wachten tot de volgende “verspreking”; de zeepkist staat in het schuurtje bij mijn fonkelnieuw huis.

 47. Oja

  Waarom heeft Derksen de helft weg en niet alles? En waardoor Gijp? Absoluut weer simpel dit. Contract is contract punt. John geheel gelijk in. Maar dan dat geklets eromheen is tenenkrommend en van een zeer bedenkelijk nivo. Des Talpa’s en de tv wereld ook. Zoveel geld cashen voor gelul is echt not done.

 48. TINSTAAFL

  De Mol dreigde met een rechtszaak dus de heren moesten wel om.

 49. xandertje

  Zou het niet eens zo gegaan kunnen zijn dat de Mol ze contractueel kon aanklagen omdat hij heb binnen heeft gehaald om de zender op te krikken en hij bij hen tonnen kon gaan claimen omdat ze zich niet aan contract zouden houden en de zender daarmee kapot zou gaan?

 50. Drukwerk

  Ik vind die Derksen maar een ouwe bokkenlul. Tijd om op te rotten van de tv, wat een figuur zeg.

 51. By the way

  Zelfs John de Mol was er klaar mee. Op logische wijze iedereen weer even op zijn plek gezet: contract is contract, heren.

  Die VI mannetjes dachten het zelf even te kunnen regelen met hun kinderachtige gedrag. Wees gewoon professioneel en doe je werk zoals iedereen dat doet voor degene die het salaris overmaakt.

 52. ik allah ben de grootste l

  de gestapo van de firma de mol is behoorlijk actief .

 53. Curryworst

  M en ik hebben een nieuw hoogtepunt bereikt, we deden het onder de douche. Voor azijnzeiker leek het wel een sauna zo heet als het was.

 54. Matthijs Zelf.

  xandertje, met zulke oude mensen als Derksen kun je geen contract meer afsluiten.

 55. Ria

  Wat een gezeik hier mafkezen., gewoon niet kijken ,wij zijn blij dat ze terugkomen.
  Vrije geest die Derksen heerlijk,en er mag best gezegd worden dat helft naar goed doel gaat.
  Zure lui bah.iedereen op tv verdiend bakken met geld .jalours denk ik

 56. David

  xLeuk voor in den TV Kantine

 57. Haha Nepzooi deze mannen incl. de Mol zijn onbetrouwbaar en niet meer serieus te nemen

  De incestueuze geldgraaiers van VI die om de loser de Mol heen draaien laten voor de zoveelste keer weer zien dat het een onbetrouwbare alleen op geld gefocuste bende is. Men houdt elkaar alleen in op het gezamenlijke pad voor het geld zelfs met de boel te bedonderen.

  SBS/Pupa blijft de kijker bedonderen en zal nooit meer een gewoon imago kunnen krijgen.

  VI komt net als Goor , van Dijk, Linda en Patty en al die andere belachelijke onzinnig en niet serieus te nemen vallende sterren van Pulpa met Derksen en Gijp voorop in de categorie onbetrouwbare narcistische geldgraaiers . De VI heertjes passen wel bij de Pulpa kliek:)

 58. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Vergaande consequenties? Dan moet je er inderdaad maar gewoon gaan zitten Johan, voordat er binnenkort een afgehakt paardenhoofd in je bed ligt.

 59. azijnzeiker

  Ria als wij willen zeiken zeiken wij, dat bepaal jij niet voor ons. Ik sta hier bekend als zeiker nummer 1.

 60. kritisch avro-lid

  @ Derksen: ruggegraatloze hoer!

 61. AxelF

  ach met TALPA Network komt het best goed.

  Questie van tijd.

 62. Muggezifter

  Is het niet ‘betaald een HOGE prijs’ MC.

 63. PeterB

  @Muggezifter: Nee, ‘betaalt een hoge prijs’…

 64. M

  Derksen kan veel van mij leren, gewoon blijven zeggen dat M terug moet op tv. Niemand kan daar om heen. Zo belangrijk is mij programma. En het mooiste is als ik het voor elkaar krijg, krijg ik een dikke bonus.

 65. kritisch avro-lid

  De hoer levert 3 van de 6 ton in. Op zijn leeftijd is dat een symbolische geste. Als hij alles had ingeleverd had het indruk op mij gemaakt. Nu niet. En ik heb nog niet gehoord hoeveel de megahoer Van der Gijp heeft ingeleverd.

 66. By the way

  @muggezifter: is het niet ‘muggenzifter’?

 67. Karen

  best lullig, denk je een goede zet te doen door salaris in te leveren aan een goed doel maar vindt niemand dat leuk. Had je net zo goed het geld kunnen houden.

 68. Chelsey

  Met bloed zweet en tranen ……! Op6!

 69. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  Johan heeft gelijk. Hopelijk komen de adverteerders ook weer terug.

 70. PeterB

  Heeft Derksen gelijk als hij zegt dat hij het principiële besluit genomen heeft niet meer met Wilfred Genee te gaan werken, of als hij dat daarna toch doodleuk doet?

 71. Henk

  Blijven gewoon 1 miljoen mensen naar vi kijken. Lekker doorgaan mannen. Prima show. De haters hier kijken ook geen voetbal, laat maar lullen die gasten.

 72. MediaPrak

  Hoe een telefoongesprek en een mailtje Dhr Derksen weer in het gareel brengt. Genee heeft als jurist het kontakt opgesteld maar vergeten een paragraaf op te nemen dat bij een evt conflict tussen de drie heren het contract zonder financiële consequenties ontbonden mag worden.

 73. Wilfred Genee

  azijnzeiker = M = curryworst —> psychisch gest00rd!

 74. M

  Genee, daar kom je nu pas achter.
  Ik doe dat omdat ik me kapot verveel in een dag. Het is al moeilijk genoeg om een leeg bestaan te hebben. Gaan mensen als jij mij ook nog lastigvallen. Ga je haar föhnen Genee!

 75. M

  Ik ben de echte M, ik reageer al jaren onder ‘M’, vroeger als ‘m’

 76. Jaap Aap

  Oei. Zeer boeiende meningen van mislukkeling vd goes, de nicht van Robert jensen kijk in de vegte en vooral domien z’n mening doet er toe… Poeh poeh!

  Desalniettemin, laat die achterbakse debiel met z’n kop van tv verdwijnen svp, niemand vindt ‘m interessant!

 77. Jaap Aap

  Over achterbakse debiel gesproken ik kijk in de spiegel en ik zie er 1 en die is nog een nicht ook

 78. M

  Wie is de winnaar van deze rotzooi, Ik denk onze etterbak judas Genee, die lacht Gijp en Derksen uit.

 79. Ik ben het!

  Leuke stropdas heeft die Johan op de huidige persfoto’s. Dat vind ik toch echt wel het symbool voor vrijheid van meningsuiting. Aan te raden voor iedereen die nog een kleurcombinatie voor een nieuwe das zoekt.

 80. Herfst

  Johan weet niet wat hij wil. En ja, beter zelf het geld weggeven dan inleveren. Dag Johannetje, je lijkt wel heilig..

 81. CB

  John heeft een punt: contract = contract.

 82. AxelF

  precies. dat was deel1 van de soap

 83. Wat een afgang

  Grote bek: De Mol heeft over ons programma niks te zeggen, anders zijn we zo weg, blablabla.
  Eén mailtje van De Mol en de heren gedragen zich als schoothondjes.
  Hadden Gijp en Derksen ballen gehad, hadden ze hun contract gewoon ingeleverd.

  Op termijn zal dit de kijkcijfers niet ten goede komen.
  En die waren al gehalveerd sinds de overstap naar Talpa.

  #VIkneuzen
  #geenruggengraat
  #slappehap

 84. Annoniemus

  John de Mol heeft hier mee aangetoond de enige echte eindbaas bij Talpa te zijn !

 85. A

  Contract blijkt contract …
  ‘Zie het maar met elkaar te rooien’ was vast de boodschap …

 86. Willybong

  Ik zit met verbazing al uw reacties te lezen. Tegen degenen die zich vreselijk over van alles en nog wat zitten op te winden en van overal iets moeten vinden zou ik willen zeggen, kijk straks lekker naar een andere zender, lees een boek of ga een blokje om, maar wind je niet zo op om niks.

 87. Barend Jan

  Ze lieten eigenlijk al zien dat ze best bij elkaar kunnen zitten ondanks hoog opgelopen spanningen. Een paar dagen na de rel, toen nog met stoom uit de oren, werkten ze alweer samen voor businessclub FC Twente. En niemand die er iets van merkte. Misschien dat je na de herstart van VI zult merken dat Johan en René minder op de voorzetjes van Genee ingaan of dat juist uitvergroten. En met Boskamp erbij is de sfeer al snel losser en gaat het eindelijk weer over voetbal.

 88. Klaas Flink

  Uit alles blijkt de minachting voor de kijkers. Schijt aan iedereen en alles maar nu het over hun zelf gaat schreeuwen ze moord en brand.

 89. A

  @Willybong
  Het was zeker niet niks. Heeft u de uitzending(en) toen gezien en vooral wat het teweeg heeft gebracht ?
  En een werkelijk populair programma, waarvan men zich afvraagt/afvroeg of het weer hervat zou worden.

 90. Jiyani

  Het is lachen, gieren en brullen met Johan en René. Zelf zijn nu aan het lachen als een boer met kiespijn en huilen krokodillentranen. Johan zal tot 11 september nog mokken als een kleuter omdat Wilfred niet mag worden vervangen door zijn lieveling Helene. Hij mag dat doen tot 11 september en dan is het weer recht tegenover Wilfred aan tafel zitten. Johan heeft als straf moeten knielen voor John de Mol. De stoere Johan is als stout jongetje op zijn billen geslagen, figuurlijk dan hé.
  Ik verheug me nu al op die uitzending van 11 september. Ben benieuwd of ze wat meer gaan letten op wat ze zeggen.
  Heb op de uitzending van 22 juni na, al jaren niet meer naar VI gekeken, maar misschien ga ik dat vanaf 11 september toch weer volgen.

 91. FUALL

  Och 3 ton naar vriendje casper, erg makkelijk kom je er hiermee van af.

 92. Weg Ermee

  Wie zijn al die 3de rangs BN nono’s die MC hier opvoert met hun meninkje?

 93. TopShow

  Heerlijk dat ze weer terug komen.
  Het enige (live) programma waar ik de tv voor aanzet!

 94. Ed

  Willem van Hanegem die ziet het goed, ze nemen de boel in de maling. Naar voetbalInside ga ik niet meer kijken. Het boek van Johan Derksen, dat download ik wel van Usersnet (epub), en dan is het nog maar de vraag of ik het uitleest.

  Het boek van Jan Boskamp (geen gezeik) en Rob Jacobs heb ik wel netjes gekocht.

 95. Logicus

  Johan had liever Hélène in plaats van Wilfred als gespreksleider gehad. De oplossing is simpel. Bij de eerste uitzending zet Wilfred even een hélènepruik op. Iedereen ligt dan in een deuk, ook Johan.

 96. azijnzeiker

  Dat zegt Ed nu, maar wat doet Ed vanaf 11 sep gewoon weer kijken. Ik ga in ieder geval wel kijken.

 97. Polly70

  Ik voelde me heus geen tokkie omdat ik naar VI kijk. Sterker nog, een universitaire opleiding achter de rug.
  Maar nu is het genoeg geweest.
  Johan Derksen en Gijp zijn in mijn ogen geen haar beter dan Geer en Goor, Wendy en Patty en nog enkele geldwolven.
  En maar katten op Van Marwijk etc.
  Ze zijn in principe niet anders of liever zelfs erger want Bert deed er nooit hypocriet over.
  Jammer, een leuke tv-periode is afgesloten. Ik kijk nooit meer, zelfs niet als De Mol me een mailtje stuurt.
  “Mundus vulcit decipit” ofwel de wereld wil bedrogen worden.

 98. FJ

  Man man man ! Oh wat een komedie allemaal ! Johan ( de Batavier/Hunebedder ) zijn vrouw bepaalt waar de 1/2 van zijn inkomen naartoe gaat ! LOL Denk dat John de Mol dat makkelijk bij zijn salaris doet of gaat meeloper van der Gijp ook akkoord want die is zelf te dom om erover na te denken laat staan om er over te praten !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.